Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seve seve... kapısalim kaptanım kilolarımıza cidden çok yakın yaaa....
kendimi sağlıklı beslenmeye adadim

bu da sebzeli kek im
Eki Görüntüle 1902010

Suan pisiyor
eline sağlık canım çok güzel duruyor
Rabbim hayırlısını versin canım vakti zamanı gelince olur inşallah geçmiş olsun .. bende pek uğrayamıyorum hafta sonu hele pazar günleri hiç arkadaşlar anlayışla karşılar sanırım

Ama sabaha kesn 73 gecmis olucam eminim offff nese ya son pismanlik fyda etmez cumaya kosa kosa gelicem insallahhh @w e n d y kacamak yaptim ama hala guclu bir rakibenim

ohh afiyet olsun didemcim, ye canım, ye gülüm, ye ki rahat rahat geçebilyim seni bende yiyip içip oturuyom korkma

toz-pembe 2017 olsun yariladikyan sonra ve Allah da verirse 3. Yü düşünüyorum. Beraber gebe oluruz artık...

B bsram09 gecmis olsun canim.
Bebıs için de hayırlısı olsun hakkinda
hayırlısı canım inşallah rabbim gönlüne göre versin... benim de mart ta sınavım var 7 ayrı dersten sınava giricem hepsini tek seferde verirsem mayıs sonu haziran başı gibi sonuçları açıklanır hemen bebiş istiyorum o arada bende bakarsın aynı zamana denk gelir Allah büyük

Rabbim yeni yaşını hayırlara vesile kılsın. Sana iyiliklrt güzellikler getirsin. Rabbim seni Onun yolunda muvaffak eylesin İnşşah. İyiki doğdun.

merhaba arkadaşlar günaydın

Günaydınnlarr Efenimm.

Çok farklı bir his bende 22 yaşındayım. Ama eşim 26 yaşında onunda erken baba olmasını istiyorum Allahın izniyle. Dün konuştuk kendiside bu konuda istekli. 60 ı görünce nasipse, İnşallah güzel haberlerle gelirim.

toz-pembe 2017 olsun yariladikyan sonra ve Allah da verirse 3. Yü düşünüyorum. Beraber gebe oluruz artık...

B bsram09 gecmis olsun canim.
Bebıs için de hayırlısı olsun hakkinda

Amin İnşallah dualarınızla

Bende kilomu söliyim cuma gunku kiloma gore sabit 73.0 ama ben cumartesi sabahi 62.4 gormustum ne gzel nese dahada cok vericem insallahhhh @w e n d y kork benden gümbür gümbür geliyorummmmm

hadi bakalım kuzumm, ikimizine faydasına :) ay bende artık 5'li kilolarla cebelleşmek istiyorum yaa, bu hafta son 6'lı rakamlarım olur inşallah..

ayy canım çok teşekkür ederim güzel duan için Allah razı olsun canım benim .. aminn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…