- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.261
eline sağlık canım çok güzel duruyorSeve seve... kapısalim kaptanım kilolarımıza cidden çok yakın yaaa....
kendimi sağlıklı beslenmeye adadim
bu da sebzeli kek im
Eki Görüntüle 1902010
Suan pisiyor
Rabbim hayırlısını versin canım vakti zamanı gelince olur inşallahmerhaba fit olma yolunda azimle ilerleyen güzel bağyanlarr
öncelikle hamile değilim an itibari ile mens dönemine girmiş bulunuyorum. öyle ki çok ağrım var. ve bu durumda çalışmak çok sinir bozucu.
60 kilo ya ulaştığım vakit Allahta nasip ederse çocuk istiyorum. Mens olunca içten içe bir kırgınlık oldu, üzüldüm. dün uğrayamadım çünkü eşim tırnak batmasından ameliyat olmasından mütevvellit. o ebepten kusuruma bakmayın.
Ama sabaha kesn 73 gecmis olucam eminimoffff nese ya son pismanlik fyda etmez cumaya kosa kosa gelicem insallahhh @w e n d y kacamak yaptim ama hala guclu bir rakibenim
ohh afiyet olsun didemcim, ye canım, ye gülüm, ye ki rahat rahat geçebilyim senibende yiyip içip oturuyom korkma
hayırlısı canım inşallah rabbim gönlüne göre versin... benim de mart ta sınavım var 7 ayrı dersten sınava giricem hepsini tek seferde verirsem mayıs sonu haziran başı gibi sonuçları açıklanır hemen bebiş istiyorum o arada bende bakarsın aynı zamana denk gelir Allah büyük
günaydın kızlar .. bugün benim doğumgünümmiyiki doğmuşum yeni yaşımda yeni heyecanlar yeni güzellikler yaşarım inşallah .. rabbim sağlık huzur mutluluk versin yuvama bereket versin namazımdan niyazımdan ayırmasın içme iman aşkı dolsun inşallah doğumgünü duamıda yaptım
kızlar bugün pek diyet yapamayacağım affınıza sığınarak bugünün menüsünü hiç paylaşmıyim oyüzden normalde protein günü ama yarına erteledim doğumgünü pastamdan yemezsem olmaz
dün bilerek hafif geçirdim birazdan hafta sonu menümüde yazarım
merhaba arkadaşlar günaydın
Ben zaten şuan 23 yaşındayım en az 1-2 sene çocuk düşünmüyorum. Çünkü bu tempoda bakamam henüz daha ben kendimi çocuk hissediyorum.Evet haklısın şimdi sana şöyle söyleyim hafta içi ben normalde diyet yapmasam 7 bucuk da kalkıp işe yetişebilirken şuan 6 da kalkıyorum hem kahvatım hem de öğle yemeğimi hazırlamak için ama malesef o iş haftasonu olmuyor. Beni ancak benim yaptığım işi yapan anlar. Basketbol antrenörlüğü çok zor bir iş sürekli hareket halindesin oturmak yok 8-10 grup 200 çocuk akşam 10 ben iptal malesef. Böyle çok daha mutluyum hafta sonu yine dikkat ediyorum ama hafta içi kadar değil. @w e n d y
Bende kilomu söliyim cuma gunku kiloma gore sabit 73.0 ama ben cumartesi sabahi 62.4 gormustum ne gzel nese dahada cok vericem insallahhhh @w e n d y kork benden gümbür gümbür geliyorummmmm
ayy canım çok teşekkür ederim güzel duan için Allah razı olsun canım benim ..Rabbim yeni yaşını hayırlara vesile kılsın. Sana iyiliklrt güzellikler getirsin. Rabbim seni Onun yolunda muvaffak eylesin İnşşah. İyiki doğdun.
Günaydınnlarr Efenimm.
Çok farklı bir his bende 22 yaşındayım. Ama eşim 26 yaşında onunda erken baba olmasını istiyorum Allahın izniyle. Dün konuştuk kendiside bu konuda istekli. 60 ı görünce nasipse, İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Amin İnşallah dualarınızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?