Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende akrep burcuyum canim 13 kasim dogum gunum

Ayy o hic yorum yapmadi kizginligini icinde yasiyo galiba bgun brZ acilma var ama koluma vuruyo agrisi kotuyum hala anlicann

kızlar öğleyin tempolu 1 saat 20 dk yürüdüm canım çıktı ne zamandır yürümemiştim

Kızlar bır an geıyor gozum kararıyor ne yıyecegıımı bilemıyorum var ya emzırmek muthıs ama dıkkat edemıyorum yaa toplight yaa emzırırken ben ben degılım yaaa
yaa ben sana söylemiştim dimii
Eki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...
geçmiş olsun tatlım yaaaa
Toplight zorlamış senin suçun yok...
yaa ne demezsin girmezsen listeye telini yazacam dedim
Bu bitkiyi ilk kez duydum.
aktarda var canım google amcadan bak istersen

Hakkında hayırlısı olsun. Eşine deçok geçmiş olsun canım.

Teşekkür ederiz.
Bizim takım çok aktif ya öyleki 2 saat geçmişi okuyorum. Gözlerim bozuldu artık.
Sizler nasılsınız??

Bende kıymalısını çok seviyorum.Geçen görümcemde sote tarzı yapmıştı o da çok güzeldi.
Kış geldi ya sağlıkla zayıflatacak sebzeler var ıspanak karnabahar brokoli pırasa lahana kereviz kışın da sebzeyle kilo almayalım artık ya za fit gidelim

Oo cok iyo ozgecik
Kiz lahana diyeti nasil hemen bende yapayim
Kiz cok kolay kocaaaa bi lahanayi alip corba yapiyosun sonra aciktikca onu iciyosun bi bak netten lahana corbasi diyeti diye canim.2.gundeyim ben.. dun corba+meyve gunuydu,bugun corba+sebze günü.. yarin corba+meyve+sebze diye gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…