- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.341
Eki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...
Bende akrep burcuyum canim 13 kasim dogum gunumTeşekkür ederim canımm .. eveet akrep burcuyumm
sağol canım benimmevet işyerindeki kutlamada yedim şimdi . bakalım daha bunun akşamı var bugün diyet yalann olduu
evetmum üflüyo gibi dileklerimi diledim hemen peşin peşin sağol canım bu arada
Bugun nasılsın?
Biraz açılmıştır umarım.
Maşallah de kuzum.Ne güzel.Allah herkese böyle bebek nasip etsin.
keremcemim duymasın. Dukan amcaya söyler
İlginçmiş.Normalde erkekler daha çok cocuk ister.Malum kendileri bakmıyorlar.
yaa ben sana söylemiştim dimiiKızlar bır an geıyor gozum kararıyor ne yıyecegıımı bilemıyorum var ya emzırmek muthıs ama dıkkat edemıyorum yaatoplight yaa emzırırken ben ben degılım yaaa
geçmiş olsun tatlım yaaaaEki Görüntüle 1902104
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...
yaa ne demezsin girmezsen listeye telini yazacam dedimToplight zorlamış senin suçun yok...
aktarda var canım google amcadan bak istersenBu bitkiyi ilk kez duydum.
Ne sınavı kaptanım.Kolay gelsinkızlar ben biraz ders çalışayım şurda sınava 1 ay kaldı ben daha hiç başlamadım sayısalcı olunca sözele çalışırken uykum geliyor yaaa
Hakkında hayırlısı olsun. Eşine deçok geçmiş olsun canım.merhaba fit olma yolunda azimle ilerleyen güzel bağyanlarr
öncelikle hamile değilim an itibari ile mens dönemine girmiş bulunuyorum. öyle ki çok ağrım var. ve bu durumda çalışmak çok sinir bozucu.
60 kilo ya ulaştığım vakit Allahta nasip ederse çocuk istiyorum. Mens olunca içten içe bir kırgınlık oldu, üzüldüm. dün uğrayamadım çünkü eşim tırnak batmasından ameliyat olmasından mütevvellit. o ebepten kusuruma bakmayın.
Aynen yaa onun yuzunden strese gırdımmmToplight zorlamış senin suçun yok...
Yok yahu aksıne elma agacı armut da verebılır dıyesınız dıyeVayyy bende can yakıyorym diyorsun yani
Teşekkür ederiz.Selamlar kardeş takımımız :)) 8. Takımdan bi uğramak istedim. Nasılsınız, nasıl gidiyor? Burası ne güzel aktif baya biz suskunuz da çokayrıca gelir gelmez gözüme çarptı @toz-pembe doğum günün kutlu olsun
Kolaymı tatlım kutu kutu ilaçlar kullandın.Hepsi böbrekleri etkiliyor.Çok geçmiş olsun.Ne yapman gerekiyor kanama için.Eki Görüntüle 1902104
Kendini yorma canım. Hastanede de yorulmuşsun.Azıcık yat dinlen.Erken kalkıyorsun senAzcık dinlenip gelicem kızlar geçmişede bakarım şimdilik byyyyy...
Bende hem yumurtalı kizatilani hemde yemeğini yoğurtla severim yemeği kıymalı da olabiliray bayılırım yaa, haşlanmış ve çiğ favorim, damak tadı işte :)
Artık kacamaklar konusunda yorum yapmıyorum dükan amca şekilden şekile girdiAyy o hic yorum yapmadi kizginligini icinde yasiyo galibabgun brZ acilma var ama koluma vuruyo agrisi kotuyum hala anlicann
Birde numaranı vermekle tehdit etmişş..Aynen yaa onun yuzunden strese gırdımmm
Yok yahu aksıne elma agacı armut da verebılır dıyesınız dıye
Bende kıymalısını çok seviyorum.Geçen görümcemde sote tarzı yapmıştı o da çok güzeldi.Bende hem yumurtalı kizatilani hemde yemeğini yoğurtla severim yemeği kıymalı da olabilir
Kış geldi ya sağlıkla zayıflatacak sebzeler var ıspanak karnabahar brokoli pırasa lahana kereviz kışın da sebzeyle kilo almayalım artık ya za fit gidelimBende kıymalısını çok seviyorum.Geçen görümcemde sote tarzı yapmıştı o da çok güzeldi.
Aynen canim biraz ole oldu galibaArtık kacamaklar konusunda yorum yapmıyorum dükan amca şekilden şekile girdibu da bizim Turkish Dukan
Kiz cok kolay kocaaaa bi lahanayi alip corba yapiyosun sonra aciktikca onu iciyosunOo cok iyo ozgecik
Kiz lahana diyeti nasil hemen bende yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?