Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah razı olsun çok sağolasın. Rabbim hepimize hayırlısımı nasip etsin

Dogum günün kutlu olsun canimm nice mutlu senelere sen de akrep burcusun demek
Esine gecmis olsun canim o dert bende de var ama ameliyat olmaya korkumdan yillardir yaşıyorum oyle.
Ayrica bak bi de hazir miyim diyordun, regl olunca hayal kırıklığı bile yaşamışsın, demek ki hazirsin :)

hadi bakalım kuzumm, ikimizine faydasına :) ay bende artık 5'li kilolarla cebelleşmek istiyorum yaa, bu hafta son 6'lı rakamlarım olur inşallah..

Insallah canim bende 6li rakamlara gecmek istyorum artik dukana baslayali 15 gun oldu ve ben 3.100 kilo vermisim sadece kacamaklarim oldu bide dunde bozdum ya ondan galiba ama artik bozmicam devm edicem insallah sen 5li rakamlara bende 6li rakamlari gruruz bu hafta

Bugün resmen öğlen iyi beslenemedim. Evde hiç tavuk, et filan kalmayınca mecburen yoğurduma 1 kaşık chia ve 1 kaşık yulaf kepeği koyup onu yedim doydum mu kesinlikle hayır

ben dünkü menümü yazmamışım;

sabah: 1 büyük elma, 3/4 dukan ekmeği, peynirli omlet

ara; 2 yk yoğurt, 2 havuç (hakkımız 1 miydi seviyom ben yaaa)

öğle-akşam arası; fırın tavuk, azcık yoğurtlu kırmızı pancar, azıcık acı sos, yarım bardak ayran

akşamı 16,30 itibariyle kapadım, sonrasında 1 nescafe

su 1 lt civarı
spor; sabah yürüyüş yaptık ama kızımla olunca parkta çok yürüyemedim haliyle, hareketli 1 buçuk saaat diyelim..

morordek nilsub inatettimolacak toplight

inşallah canım, benim biraz zor 62-63lerdeyim, 3 kilo imkansız gibi bişi, ama deneyim mi bende bi detox

sen nasıl oldun bu arada canım?

nilsub canım geçmiş olsun, yine mi hastalandın sen?

Nice selelerin olsun dogum gunun kutlu olsun arkadasim
Pastandan ye tabiki o senin hakkin
kızlar ilk tartı sonucu benden gelsin
cuma 75 ptesi 74,6 fark 400 gr bakalım cumaya ne çıkacak
Hafta sonu hafif geçmiş demekko güzel sonuc tebrikler
Ohh hayırlı olsun atak seviyeni gectin
BUndan sonra zorlanmassin severek yaparsin iste ne guzel canm

Gecmis olsun canm..

Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah....
Gunaydin bebisim
Günaydın kızlar...
hafta benim için güzel başlıyor çünki annem geliyor bugün. Ama bir yandan da oğlum ishal ona üzülüyorum.
Gecmis olsun canim..
Gunaydinlaaar
Biz bugun kv'lerden ayrilip Ankara'ya donecegiz aksama da ucak var. Ay cok yogun gunler beni bekliyor. Burda sıkıntıdan surekli giriyordum ama konferansta bu kadar sık giremem heralde :)
Akademik anne oldun basimiza..
Kiz bize soyleyecek bisey birakmamissin.. iyi ki dogdun
kızlar ilk tartı sonucu benden gelsin
cuma 75 ptesi 74,6 fark 400 gr bakalım cumaya ne çıkacak
Gir artik listeye kaptanim..

Ay baska bi suru alintim da vardi ama silinmis neyse geliyom okuya okuya bekleyin

bu hafta birinciliğe oynuyorum diyosun yani, maşallah özgecim, kızlar tadının kötülüğünden bahsetmişler, sence nasıl tadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…