- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.281
eline sağlık canım çok güzel duruyor
Rabbim hayırlısını versin canım vakti zamanı gelince olur inşallahgeçmiş olsun .. bende pek uğrayamıyorum hafta sonu hele pazar günleri hiç arkadaşlar anlayışla karşılar sanırım
Dogum günün kutlu olsun canimm nice mutlu seneleregünaydın kızlar .. bugün benim doğumgünümmiyiki doğmuşum yeni yaşımda yeni heyecanlar yeni güzellikler yaşarım inşallah .. rabbim sağlık huzur mutluluk versin yuvama bereket versin namazımdan niyazımdan ayırmasın içme iman aşkı dolsun inşallah doğumgünü duamıda yaptım
kızlar bugün pek diyet yapamayacağım affınıza sığınarak bugünün menüsünü hiç paylaşmıyim oyüzden normalde protein günü ama yarına erteledim doğumgünü pastamdan yemezsem olmaz
dün bilerek hafif geçirdim birazdan hafta sonu menümüde yazarım
Esine gecmis olsun canim o dert bende de var ama ameliyat olmaya korkumdan yillardir yaşıyorum oyle.merhaba fit olma yolunda azimle ilerleyen güzel bağyanlarr
öncelikle hamile değilim an itibari ile mens dönemine girmiş bulunuyorum. öyle ki çok ağrım var. ve bu durumda çalışmak çok sinir bozucu.
60 kilo ya ulaştığım vakit Allahta nasip ederse çocuk istiyorum. Mens olunca içten içe bir kırgınlık oldu, üzüldüm. dün uğrayamadım çünkü eşim tırnak batmasından ameliyat olmasından mütevvellit. o ebepten kusuruma bakmayın.
kaç çıktın.. Bu arada ben seni kaçırdım sadece kaptanımıza önceden tanıştığını biliyorum. Kaç yaşındasın, çalışıyo musun.Tartıldım fena artıdayım yahuuu bakalımm cumaya ne olurrr
hadi bakalım kuzumm, ikimizine faydasına :) ay bende artık 5'li kilolarla cebelleşmek istiyorum yaa, bu hafta son 6'lı rakamlarım olur inşallah..
Insallah canim bende 6li rakamlara gecmek istyorum artik dukana baslayali 15 gun oldu ve ben 3.100 kilo vermisim sadecekacamaklarim oldu bide dunde bozdum ya ondan galiba ama artik bozmicam devm edicem insallah sen 5li rakamlara bende 6li rakamlari gruruz bu hafta
Nice selelerin olsun dogum gunun kutlu olsun arkadasimgünaydın kızlar .. bugün benim doğumgünümmiyiki doğmuşum yeni yaşımda yeni heyecanlar yeni güzellikler yaşarım inşallah .. rabbim sağlık huzur mutluluk versin yuvama bereket versin namazımdan niyazımdan ayırmasın içme iman aşkı dolsun inşallah doğumgünü duamıda yaptım
kızlar bugün pek diyet yapamayacağım affınıza sığınarak bugünün menüsünü hiç paylaşmıyim oyüzden normalde protein günü ama yarına erteledim doğumgünü pastamdan yemezsem olmaz
Hafta sonu hafif geçmiş demekko güzel sonuc tebriklerkızlar ilk tartı sonucu benden gelsin
cuma 75 ptesi 74,6 fark 400 gr bakalım cumaya ne çıkacak
Ohh hayırlı olsun atak seviyeni gectinMerhaba fıstıklarrr, çıtırlar....Ben bugün epey mutlu oldum çünkü dünki kendime verdiğim izine rağmen haftasonunu kilo almayarak 78.5 kilomu koruyarak sürdürdüm. Ayrıca atağı geçip seyire evresinde olduğum içinde acayip mutluyum. Bugün sebze alışverişine çıkacağım salatalığı, ekşi domatesi, kereviz salatasını hatta havucu bile çok özledim. Yine havuç sınırlı yeniyor ama olsun. Bir insan sebze özler miymiş gerçekten özlermiş bunu gördüm bağırsaklarım resmen çalışmamaya başladı. 5 gün atak gerçekten ağır geldi bağırsaklarıma 3 gün tuvalete gidemedim ya düşünün çektiğim acı ve şişkinliği. Bu hafta benim kişisel hedefim -2 kilo üzeri olursa ne mutlu bana. Bu arada sanırım kabızlık için eski dostum acı cehreye başvuracağım. Kendisi 3-4 adet çiğneyince anında ishal etme potansiyeline sahip bunu içince dışarı çıkmamanız önerilir.Aksi halde olacaklardan sorumlu değilim. Mümkünse akşam çiğneyin çünkü acayip işe yarıyor.
Cok guzel gozukuyor tarif alabilrmiyz bizdeSeve seve... kapısalim kaptanım kilolarımıza cidden çok yakın yaaa....
kendimi sağlıklı beslenmeye adadim
bu da sebzeli kek im
Eki Görüntüle 1902010
Suan pisiyor
Gecmis olsun canm..merhaba fit olma yolunda azimle ilerleyen güzel bağyanlarr
öncelikle hamile değilim an itibari ile mens dönemine girmiş bulunuyorum. öyle ki çok ağrım var. ve bu durumda çalışmak çok sinir bozucu.
60 kilo ya ulaştığım vakit Allahta nasip ederse çocuk istiyorum. Mens olunca içten içe bir kırgınlık oldu, üzüldüm. dün uğrayamadım çünkü eşim tırnak batmasından ameliyat olmasından mütevvellit. o ebepten kusuruma bakmayın.
79 ile geldım cumaya 78,5 olmak ısterken 79,5 cıktım bugun abovvvkaç çıktın.. Bu arada ben seni kaçırdım sadece kaptanımıza önceden tanıştığını biliyorum. Kaç yaşındasın, çalışıyo musun.
Bişe olmaz arada bana da oluyo inip çıkmalar hiç takmican onu79 ile geldım cumaya 78,5 olmak ısterken 79,5 cıktım bugun abovvv
Gunaydin bebisimGünaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah....
Gecmis olsun canim..Günaydın kızlar...
hafta benim için güzel başlıyor çünki annem geliyor bugün. Ama bir yandan da oğlum ishal ona üzülüyorum.
Akademik anne oldun basimiza..Gunaydinlaaar
Biz bugun kv'lerden ayrilip Ankara'ya donecegiz aksama da ucak var. Ay cok yogun gunler beni bekliyor. Burda sıkıntıdan surekli giriyordum ama konferansta bu kadar sık giremem heralde :)
Kiz bize soyleyecek bisey birakmamissin.. iyi ki dogdungünaydın kızlar .. bugün benim doğumgünümmiyiki doğmuşum yeni yaşımda yeni heyecanlar yeni güzellikler yaşarım inşallah .. rabbim sağlık huzur mutluluk versin yuvama bereket versin namazımdan niyazımdan ayırmasın içme iman aşkı dolsun inşallah doğumgünü duamıda yaptım
Gir artik listeye kaptanim..kızlar ilk tartı sonucu benden gelsin
cuma 75 ptesi 74,6 fark 400 gr bakalım cumaya ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?