- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.381
Askolsunn @keremcemim yaaaEbru. İnanma sen ona beni listeye almazsan numaranız veririm diye kendi kaptanı tehdit etti
Bu da boydanEki Görüntüle 1902177
ebrusonmez arkadasım ılk ızlenımı sılmek ıcın ıkıncı bır sansımız olmayacak o yuzden ıdeal kilomdaki halimi paylaşıyorum(67 kg)
taş veya kumdan canım maşallah bendede gırla varOo cok iyo ozgecik
Kiz lahana diyeti nasil hemen bende yapayim
Ben yemek yapiyodum cicim karnibahar yaptım kiymali misss
Cok gecmis olsum bobrekte kanama neden oluyoms ilk defa duyuyorm
sağol canım sen nasıl oldunAyy canim cok gecmis olsun aman dikat et
sağolun kaptanım sormayın gitsin geçer inşallahkızlar öğleyin tempolu 1 saat 20 dk yürüdüm canım çıktı ne zamandır yürümemiştim
yaa ben sana söylemiştim dimii
geçmiş olsun tatlım yaaaa
yaa ne demezsin girmezsen listeye telini yazacam dedim
aktarda var canım google amcadan bak istersen
ay yeni kalktım canım sağol çay demledim bugunde kahvaltı yapıcaz yemeğim yokKendini yorma canım. Hastanede de yorulmuşsun.Azıcık yat dinlen.Erken kalkıyorsun sen
allahım dünya tatlısı allah bağışlasın canım koynunda büyüt inşallahEki Görüntüle 1902184Güncel halimi de paylasayım barı
( sahtı sahbaz oldu dıyeceklerr)
Dünyamm ELAmla...
gelde yiyelim bacım yanında yağlı yaparım sizeGünaydın kızlar; ay geçmişe akıp geleyim dedim, mümkün değil, özet geçin bakim akşam neler döndü kim ne kaçamak yapmış
Güncel kilom 63,4 hala, hafta sonu sebze yapmıştım, saf proteinle merhaba diyorum size
ordekcim bu kadar yorum yapılınca ne istediğimi bilemedim ama ilk aklıma gelen erkekti, oyum erkekten olsun madem
ay tambakım benimde favorilerim onlardır, geçmiş olsun canım oğluşuna da, burda sularda bişi vardı bayaa çekmiştik, ama toparladı çok şükür.
nilsub bende geleyim mi
canım hakkınızda hayırlısı olsun
canım çok çok geçmiş olsun, allah iyilik versin
maşallah canım, ya senin bi ara 95 kilo olduğuna inanmak gelmiyo resmen içimden, şifa orucuyla ilgili de güzel bir karar vermişsin, Allah korusun çocuklarının başında sağlıklı ol, bi daha deneriz hep birlikte olmazsa
canım günaydın, dukanı gördün az çok, oldukça zor ve katı bi diyet, ama sonuçları da güzel, ama sana uymuyorsa da zorlamanın manası yok, zorlamıyoruz seni merak etme :)
hafta sonu bende bişeyler bulur yerim dedim ama aç kaldım senin gibi, bende çalışıyorum ve inan işe geç kalıyorum uykumdan feragat ediyorum bi şekilde hazırlıyorum yemeğimi, sen şimdi böylesin hele bi evlen çocuk olsun o zaman gör zorlukları :)
mutlu yıllar @toz-pembe canım, dualarına amiin diyorum
@btlbetul kızz nerdesin?
onun huyu öyle kız gelir bir araBence betül bizi terk etti. Bayadır göremiyorum çünkü
şiştim gı ben sen beni geçersin çünkü hastayım yine kutu kutu ilacı dayadılar bananilsub köylü güzeli kaç kilosun kızzz. Hafta sonu ne yidin içtin anlat bakimmm Zaten ben aldattığını da unuttum sanma
Amin ısteyen herkese nasıp etsınnnallahım dünya tatlısı allah bağışlasın canım koynunda büyüt inşallah
sağol canım ya bugun o kadar baktım kepek bulamadım yok buralardaGeçmiş olsun telafi edersin onu bende bugün serbest takiliyorum dukana donecem yarın
Yok ayol o yapmaz öyle şeyEbru. İnanma sen ona beni listeye almazsan numaranız veririm diye kendi kaptanı tehdit etti
insan böyle minicik görünce hevesleniyo benim sıpalar kocaman kızım 8 oğlum 4 yaşındaAmin ısteyen herkese nasıp etsınnn
Yapmam tabı ne ayıp kaptanı tehdıt ne demekYok ayol o yapmaz öyle şey
Allah bagıslasın ninsan böyle minicik görünce hevesleniyo benim sıpalar kocaman kızım 8 oğlum 4 yaşında
Çok güzelsin canım.Eminim tekrar ideal kilona kavuşacaksın.Eki Görüntüle 1902177
ebrusonmez arkadasım ılk ızlenımı sılmek ıcın ıkıncı bır sansımız olmayacak o yuzden ıdeal kilomdaki halimi paylaşıyorum(67 kg)
sen zaten sağlıklı beslenerek bol su içerek hiç bişey yapmadanda kilo verirsin şuan senin durumun özel kilo vermende daha hızlı olur düşünsene vucut süt ürekmet için 500 kalori yakıyo biz o kaloriyi 90 dk yürüyüş yaparsak yakıyoruz sadece sağlıklı beslen zaten verirsinBuradan yetkililere seslenıyorum:
Normalde olan ben coook azımlı, ama şimdı sartlar normal degıl. Arkadaslarla yarısmak ıstıyorum ama mumkun gorunmuyor.
Belırlı bır listeye baglı kalamıyorum
Wc çıkabılmek için yardımcı bışey alamıyorum
Sutun kalıtesı ıcın olum orucu da yapamam
Sonuc ıtıbarıyle kaptanımmtoplight dedıgı gıbı ufak kayıplarla devam edeyım
İlerde gercek servey ile tanışırsınız
Haftada yarım kg da az, 750 gr yapalım şunu.
Bu cuma hedefım:78,25
Tesekkur ederım canım sagolasınnnÇok güzelsin canım.Eminim tekrar ideal kilona kavuşacaksın.
Seni gören herkes ''aaaa bu kadın mı 2 çocuk doğurmuş diye şaşıracaklar.
Çatlatacaksın milleti
Bu arada afacanında nereden güzelliğini aldığı belli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?