- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.361
Ay pazarda guzelse ben de alicam bugun brokoli.. salatasini yapayım aksamaKış geldi ya sağlıkla zayıflatacak sebzeler var ıspanak karnabahar brokoli pırasa lahana kereviz kışın da sebzeyle kilo almayalım artık ya za fit gidelim
Azıcık geciktirir bu kacamaklar duraksama yasarsam yumruk harekatı yapAynen canim biraz ole oldu galiba
Ben kışın pancar yemeğinde seviyorum brokoloyide sarmisakli yoğurtla severimAy pazarda guzelse ben de alicam bugun brokoli.. salatasini yapayım aksama
Kaptanım ben geldim 70 lerdeyim su an ben 74 e geldim sen ne diyorsun bu durumaAy pazarda guzelse ben de alicam bugun brokoli.. salatasini yapayım aksama
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinSağol canım...
Seninde doğum günün kutlu olsun..
Hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı ömürler versin Allah eşin ile sana...
amiinn canım teşekkür ederimmCanım Allah hayırlı ömürler nasip etsin.
vay 3 akrep kadını olduk haaBende akrep burcuyum canim 13 kasim dogum gunum
Ya ne güzel bizim de 5 saatte bi 1 mesaj atılıyor. Mesaj yazıyorum 2 3 saat sonra giriyorum en son benim yazdığım mesaj duruyor abartmıyorumTeşekkür ederiz.
Bizim takım çok aktif ya öyleki 2 saat geçmişi okuyorum. Gözlerim bozuldu artık.
Sizler nasılsınız??
Sorma hayatım yaaa gozunu karartmıştı cıdfı cıddı 5-6 numarayı yazınca ınandım ben deBirde numaranı vermekle tehdit etmişş..
Sen stres yapma canım. Biraz rahat ol. Yüzden 0.3ün üzerinde olsa takıma zararın olmaz diye biliyorum.
Tesekkur ederım oyleyım valla
Çok tatlısın ya
Ben gırdım ya listeye tutustu, dogurcam ve senı gececegım demıştım onu anımsamış olmalı@toplight kaptanım maşallah ne yürümüşsünüz ya Listeye girme aşkı heralde :))
Gel gel uğra bizeYa ne güzel bizim de 5 saatte bi 1 mesaj atılıyor. Mesaj yazıyorum 2 3 saat sonra giriyorum en son benim yazdığım mesaj duruyor abartmıyorumgrup çok pasif, yeni gelenlerle de canlanmıyor anlamadım neden böyle. Neyse sizin enerjiniz çok güzel arada uğrarım :))
Bak sen hiçte öyle görünmüyor. Demek altında ne fikirler yatıyormuşş.Sorma hayatım yaaa gozunu karartmıştı cıdfı cıddı 5-6 numarayı yazınca ınandım ben de
Kilolar üztüne yapışmamışken daha kolay verirsin.Onu geçersin sen..Ben gırdım ya listeye tutustu, dogurcam ve senı gececegım demıştım onu anımsamış olmalıboşa kurek cekıyor
Ebru. İnanma sen ona beni listeye almazsan numaranız veririm diye kendi kaptanı tehdit ettiBak sen hiçte öyle görünmüyor. Demek altında ne fikirler yatıyormuşş.
Ayy yok canim nye dövimAzıcık geciktirir bu kacamaklar duraksama yasarsam yumruk harekatı yap
Yanlış anlayıp kimseyi dövmede
Aaa ölemiymis hic bakmadim sansliyim galiba deseneçok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içincümlemize inşallah
amiinn canım teşekkür ederimm
vay 3 akrep kadını olduk haasenin doğumgünü bu sene tam pazar gününe denk geliyor ne güzell
Mutlu yıllar arkadasımmkızlar bugün çok yoğundum yaa off kafam şişti KDV beyannamesinin son günü çok şükür yetiştirdim ..
neyseki çok birikmemiş konuşmalar okudum hepsini ..Pumpkinspicelattee canım strese girme herşey çok güzel olacak en güzel sen olcaksın senin günün senin düğünün eminim prensesler gibi olacaksın stres yapınca biz bayanlar kilo veremiyoruz yeme isteği oluyor oyüzden sakin ol
Kesinlikle gecerımm. Gececegım gun yakındırrKilolar üztüne yapışmamışken daha kolay verirsin.Onu geçersin sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?