Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım...
Seninde doğum günün kutlu olsun..
Hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı ömürler versin Allah eşin ile sana...
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için cümlemize inşallah
Canım Allah hayırlı ömürler nasip etsin.
amiinn canım teşekkür ederimm
Bende akrep burcuyum canim 13 kasim dogum gunum
vay 3 akrep kadını olduk haa senin doğumgünü bu sene tam pazar gününe denk geliyor ne güzell

Teşekkür ederiz.
Bizim takım çok aktif ya öyleki 2 saat geçmişi okuyorum. Gözlerim bozuldu artık.
Sizler nasılsınız??
Ya ne güzel bizim de 5 saatte bi 1 mesaj atılıyor. Mesaj yazıyorum 2 3 saat sonra giriyorum en son benim yazdığım mesaj duruyor abartmıyorum grup çok pasif, yeni gelenlerle de canlanmıyor anlamadım neden böyle. Neyse sizin enerjiniz çok güzel arada uğrarım :))

Gel gel uğra bize
Tanışır kaynaşırız.

kızlar bugün çok yoğundum yaa off kafam şişti KDV beyannamesinin son günü çok şükür yetiştirdim ..
neyseki çok birikmemiş konuşmalar okudum hepsini .. Pumpkinspicelattee canım strese girme herşey çok güzel olacak en güzel sen olcaksın senin günün senin düğünün eminim prensesler gibi olacaksın stres yapınca biz bayanlar kilo veremiyoruz yeme isteği oluyor oyüzden sakin ol

Bugünkü menum gelsin o zaman
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta, 3 ince dilim jambon, yarım çay bardağı lor
Ogle: 1 tatlı kaşığı chia eklenmiş yoğurt
Aksam: 2.5 Lorlu köfte, 1 salatalik tursusu, kerevizli yoğurt salatasi ( 100 gram)
Su: 1.5 lt Spor: 25 dk yuruyus

Mutlu yıllar arkadasımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…