- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.421
Genc anne olmak ayrı ozeldırrrBende 2 senelik evliyim. 22 yaşındayım.Genç evlenmiş oluyorum. :))
Bir senedir takımdayım Ve 55 kilo olmak istiyorum. Ama malesef bir verip iki alıyorum. Evlendiğimde 54 falandım.Ayy çok istiyorum birdaha o rakamı görmeyiBende 2 senelik evliyim. 22 yaşındayım.Genç evlenmiş oluyorum. :))
Aaa kötü olmuş çok geçmiş olsun.gelde yiyelim bacım yanında yağlı yaparım size
onun huyu öyle kız gelir bir ara
şiştim gı ben sen beni geçersin çünkü hastayım yine kutu kutu ilacı dayadılar bana
Aslında korkmuyor değilim ama bende genç anne olmak istiyorum.Biz ailemden ayrı bir şehirdeyiz.Bazen tek kalmak çok sıkıyor canımıGenc anne olmak ayrı ozeldırrr
Bende dedim başkası olsa da neyse ebru tüm geçmişi okur kanmaz böyleAramızda kalsın ama bende gördüm..
Suan biraz daha iyim canim saol sordugun icinsağol canım sen nasıl oldun
Benim kardeşimde 21 yaşında evlendi 22 de anne oldu şimdi oğlu 12 yaşına girdi kızı ise 10 olacak ohhh kurtuldu şimdi rahat rahat geziyor daha 33 yasindaBende 2 senelik evliyim. 22 yaşındayım.Genç evlenmiş oluyorum. :))
Gayet güzel gorunuyor afiyet olsun böyle dukana uygun tatlar yaparak hem mutlu olursun hemde diyetinde bozulmamış olurAma ben cokmu coookkkk mutluyum ilk defa dukan diyetine gore bsey yaptim
Ve cok begendim tarifinide yazicam
Dukan biskuvi ama kek tadinda bsey oldu
1 yumurta
1.5 kasik tatlandirici ( ben 2 kasik koydum stevia oldugu icin )
4 kasik süt tozu
1 kasik kakao yagi azaltilmis tabisi
(Ben 3 damlada vanilya aromasi koydum)
Yagli kagit uzerine kasikla koyuluyo ama ben muffin kaliplarina koydum kcuk kagit givi olanlara 9 tane cikti 160 dercede pisirdim biraz kuru oldu ama olsun yaninda nescafeyle gzel gider dye dusunuyorumEki Görüntüle 1902201
Dimi bende ole dusunuyorum ilk defa istedigim gbi bsey oldu sadece sogusukca dhada kuru oluyo tek sorun o nese nescafeyle yarin lupletirim ama simdiden 5 tane yedimGayet güzel gorunuyor afiyet olsun böyle dukana uygun tatlar yaparak hem mutlu olursun hemde diyetinde bozulmamış olur
Tamam kurulugunada bi çözüm bulursun ama çok sık tatlı yapmamaya çalış mesela haftada bi kere çok tatlı da sonra duraklatmaSin seni o yüzden yaptıkların bir seferlik olsunDimi bende ole dusunuyorum ilk defa istedigim gbi bsey oldu sadece sogusukca dhada kuru oluyo tek sorun o nese nescafeyle yarin lupletirim ama simdiden 5 tane yedim
Anlastik haftaya regl olucam ozmanda 1 kereligine yaparim ozmana kadr baska tatli bsey yapmicam sozTamam kurulugunada bi çözüm bulursun ama çok sık tatlı yapmamaya çalış mesela haftada bi kere çok tatlı da sonra duraklatmaSin seni o yüzden yaptıkların bir seferlik olsun
Olur mesala tatlıları cuma günü yapabilirsin tartı günü ya ödül olurAnlastik haftaya regl olucam ozmanda 1 kereligine yaparim ozmana kadr baska tatli bsey yapmicam soz
Walla yanlış kişiye dedin ki o usenmez bütün geçmişi okurAskolsunnmedusa38 yaaa
ikinci üniversiteye başladım adalet yüksekokulu aöf deNe sınavı kaptanım.Kolay gelsin
yaa ne zamandır yürümüyordum hava da güxeldi iyi oldutoplight kaptanım maşallah ne yürümüşsünüz ya Listeye girme aşkı heralde :))
herzaman bekleriz tatlım hatta bizde iadei ziyarete gelelim hareketlensin biraxYa ne güzel bizim de 5 saatte bi 1 mesaj atılıyor. Mesaj yazıyorum 2 3 saat sonra giriyorum en son benim yazdığım mesaj duruyor abartmıyorumgrup çok pasif, yeni gelenlerle de canlanmıyor anlamadım neden böyle. Neyse sizin enerjiniz çok güzel arada uğrarım :))
yooo senin süt derdin varken ben verecem kg ları bak haftadonu sen aldın ben verdim hedef cumaya 74 dü ama 73,5 yapıp listeye gşrcemBen gırdım ya listeye tutustu, dogurcam ve senı gececegım demıştım onu anımsamış olmalıboşa kurek cekıyor
valla ayse canım sen olmasan eski arkadasım beni satacak söyle gerçekleriEbru. İnanma sen ona beni listeye almazsan numaranız veririm diye kendi kaptanı tehdit etti
benim kocamla kp kv çok istiyorda ben istemiyorumKız gel 2017 de ikimizde yapalım birtane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?