Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama ben cokmu coookkkk mutluyum ilk defa dukan diyetine gore bsey yaptim
Ve cok begendim tarifinide yazicam
Dukan biskuvi ama kek tadinda bsey oldu
1 yumurta
1.5 kasik tatlandirici ( ben 2 kasik koydum stevia oldugu icin )
4 kasik süt tozu
1 kasik kakao yagi azaltilmis tabisi
(Ben 3 damlada vanilya aromasi koydum)
Yagli kagit uzerine kasikla koyuluyo ama ben muffin kaliplarina koydum kcuk kagit givi olanlara 9 tane cikti 160 dercede pisirdim biraz kuru oldu ama olsun yaninda nescafeyle gzel gider dye dusunuyorum

Gayet güzel gorunuyor afiyet olsun böyle dukana uygun tatlar yaparak hem mutlu olursun hemde diyetinde bozulmamış olur

Gayet güzel gorunuyor afiyet olsun böyle dukana uygun tatlar yaparak hem mutlu olursun hemde diyetinde bozulmamış olur
Dimi bende ole dusunuyorum ilk defa istedigim gbi bsey oldu sadece sogusukca dhada kuru oluyo tek sorun o nese nescafeyle yarin lupletirim ama simdiden 5 tane yedim

nilsub çok geçmiş olsun ne olacak senin bu halin tam gaz diyet yapacan bu hastalıklar yakani bırakmıyor sana komplo var yoksa

Dimi bende ole dusunuyorum ilk defa istedigim gbi bsey oldu sadece sogusukca dhada kuru oluyo tek sorun o nese nescafeyle yarin lupletirim ama simdiden 5 tane yedim
Tamam kurulugunada bi çözüm bulursun ama çok sık tatlı yapmamaya çalış mesela haftada bi kere çok tatlı da sonra duraklatmaSin seni o yüzden yaptıkların bir seferlik olsun

Tamam kurulugunada bi çözüm bulursun ama çok sık tatlı yapmamaya çalış mesela haftada bi kere çok tatlı da sonra duraklatmaSin seni o yüzden yaptıkların bir seferlik olsun
Anlastik haftaya regl olucam ozmanda 1 kereligine yaparim ozmana kadr baska tatli bsey yapmicam soz

Ne sınavı kaptanım.Kolay gelsin
ikinci üniversiteye başladım adalet yüksekokulu aöf de
toplight kaptanım maşallah ne yürümüşsünüz ya Listeye girme aşkı heralde :))
yaa ne zamandır yürümüyordum hava da güxeldi iyi oldu
herzaman bekleriz tatlım hatta bizde iadei ziyarete gelelim hareketlensin birax
Ben gırdım ya listeye tutustu, dogurcam ve senı gececegım demıştım onu anımsamış olmalıboşa kurek cekıyor
yooo senin süt derdin varken ben verecem kg ları bak haftadonu sen aldın ben verdim hedef cumaya 74 dü ama 73,5 yapıp listeye gşrcem
Ebru. İnanma sen ona beni listeye almazsan numaranız veririm diye kendi kaptanı tehdit etti
valla ayse canım sen olmasan eski arkadasım beni satacak söyle gerçekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…