• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

image.webp
Eki Görüntüle 1902177
ebrusonmez ebrusonmez arkadasım ılk ızlenımı sılmek ıcın ıkıncı bır sansımız olmayacak o yuzden ıdeal kilomdaki halimi paylaşıyorum(67 kg):KK9:
Bu da boydan

kızlar öğleyin tempolu 1 saat 20 dk yürüdüm canım çıktı ne zamandır yürümemiştim

yaa ben sana söylemiştim dimii

geçmiş olsun tatlım yaaaa

yaa ne demezsin girmezsen listeye telini yazacam dedim

aktarda var canım google amcadan bak istersen
sağolun kaptanım sormayın gitsin geçer inşallah:KK15:

Günaydın kızlar; ay geçmişe akıp geleyim dedim, mümkün değil, özet geçin bakim akşam neler döndü kim ne kaçamak yapmış :KK48:

Güncel kilom 63,4 hala, hafta sonu sebze yapmıştım, saf proteinle merhaba diyorum size :KK48:

ordekcim bu kadar yorum yapılınca ne istediğimi bilemedim ama ilk aklıma gelen erkekti, oyum erkekten olsun madem :KK48:

ay tambakım benimde favorilerim onlardır, geçmiş olsun canım oğluşuna da, burda sularda bişi vardı bayaa çekmiştik, ama toparladı çok şükür.

nilsub nilsub bende geleyim mi :KK200:

canım hakkınızda hayırlısı olsun :KK15:

canım çok çok geçmiş olsun, allah iyilik versin :KK68:

maşallah canım, ya senin bi ara 95 kilo olduğuna inanmak gelmiyo resmen içimden, şifa orucuyla ilgili de güzel bir karar vermişsin, Allah korusun çocuklarının başında sağlıklı ol, bi daha deneriz hep birlikte olmazsa :KK15:

canım günaydın, dukanı gördün az çok, oldukça zor ve katı bi diyet, ama sonuçları da güzel, ama sana uymuyorsa da zorlamanın manası yok, zorlamıyoruz seni merak etme :)
hafta sonu bende bişeyler bulur yerim dedim ama aç kaldım senin gibi, bende çalışıyorum ve inan işe geç kalıyorum uykumdan feragat ediyorum bi şekilde hazırlıyorum yemeğimi, sen şimdi böylesin hele bi evlen çocuk olsun o zaman gör zorlukları :)

mutlu yıllar @toz-pembe canım, dualarına amiin diyorum :KK15::KK15:

@btlbetul kızz nerdesin?
gelde yiyelim bacım yanında yağlı yaparım size :KK48:
Bence betül bizi terk etti. Bayadır göremiyorum çünkü:işsiz:
onun huyu öyle kız gelir bir ara :işsiz:
nilsub nilsub köylü güzeli kaç kilosun kızzz. Hafta sonu ne yidin içtin anlat bakimmm:KK8::KK8: Zaten ben aldattığını da unuttum sanma:sinirli::sinirli:
şiştim gı ben sen beni geçersin çünkü hastayım yine kutu kutu ilacı dayadılar bana:işsiz:

Buradan yetkililere seslenıyorum:
Normalde olan ben coook azımlı, ama şimdı sartlar normal degıl. Arkadaslarla yarısmak ıstıyorum ama mumkun gorunmuyor.
Belırlı bır listeye baglı kalamıyorum
Wc çıkabılmek için yardımcı bışey alamıyorum
Sutun kalıtesı ıcın olum orucu da yapamam:ukala:
Sonuc ıtıbarıyle kaptanımm toplight toplight dedıgı gıbı ufak kayıplarla devam edeyım
İlerde gercek servey ile tanışırsınız
Haftada yarım kg da az, 750 gr yapalım şunu.
Bu cuma hedefım:78,25
:halay::halay::halay:

Eki Görüntüle 1902177
ebrusonmez ebrusonmez arkadasım ılk ızlenımı sılmek ıcın ıkıncı bır sansımız olmayacak o yuzden ıdeal kilomdaki halimi paylaşıyorum(67 kg):KK9:
Çok güzelsin canım.Eminim tekrar ideal kilona kavuşacaksın.
Seni gören herkes ''aaaa bu kadın mı 2 çocuk doğurmuş diye şaşıracaklar.
Çatlatacaksın milleti
Bu arada afacanında nereden güzelliğini aldığı belli oldu.

Buradan yetkililere seslenıyorum:
Normalde olan ben coook azımlı, ama şimdı sartlar normal degıl. Arkadaslarla yarısmak ıstıyorum ama mumkun gorunmuyor.
Belırlı bır listeye baglı kalamıyorum
Wc çıkabılmek için yardımcı bışey alamıyorum
Sutun kalıtesı ıcın olum orucu da yapamam:ukala:
Sonuc ıtıbarıyle kaptanımm toplight toplight dedıgı gıbı ufak kayıplarla devam edeyım
İlerde gercek servey ile tanışırsınız
Haftada yarım kg da az, 750 gr yapalım şunu.
Bu cuma hedefım:78,25
:halay::halay::halay:
sen zaten sağlıklı beslenerek bol su içerek hiç bişey yapmadanda kilo verirsin şuan senin durumun özel kilo vermende daha hızlı olur düşünsene vucut süt ürekmet için 500 kalori yakıyo biz o kaloriyi 90 dk yürüyüş yaparsak yakıyoruz sadece sağlıklı beslen zaten verirsin:rapci:

Çok güzelsin canım.Eminim tekrar ideal kilona kavuşacaksın.
Seni gören herkes ''aaaa bu kadın mı 2 çocuk doğurmuş diye şaşıracaklar.
Çatlatacaksın milleti
Bu arada afacanında nereden güzelliğini aldığı belli oldu.
Tesekkur ederım canım sagolasınnn

Back
X