- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.441
doğru diyosun anca oturdum ...Ee o uzaktan tabi öyle der sen bide ev aç bekleyenlere sor walla analık yüreğin dayanmaz hemen yapı verirsin bişeyler onlar tok olunca insanda da bi huzur oluyo
sağol beni geçebilirsin bu haftalık ben seni haftaya yakalarım:)Aaa kötü olmuş çok geçmiş olsun.
görüntü olarakta güzel afiyet olsunAma ben cokmu coookkkk mutluyum ilk defa dukan diyetine gore bsey yaptim
Ve cok begendim tarifinide yazicam
Dukan biskuvi ama kek tadinda bsey oldu
1 yumurta
1.5 kasik tatlandirici ( ben 2 kasik koydum stevia oldugu icin )
4 kasik süt tozu
1 kasik kakao yagi azaltilmis tabisi
(Ben 3 damlada vanilya aromasi koydum)
Yagli kagit uzerine kasikla koyuluyo ama ben muffin kaliplarina koydum kcuk kagit givi olanlara 9 tane cikti 160 dercede pisirdim biraz kuru oldu ama olsun yaninda nescafeyle gzel gider dye dusunuyorumEki Görüntüle 1902201
bilemicem biyolojik silahmı kullanıyo hainler acepnilsub çok geçmiş olsun ne olacak senin bu halin tam gaz diyet yapacan bu hastalıklar yakani bırakmıyor sana komplo var yoksa
burdada hava rüzgarlıYürüyüşe çıktım kızlar, hava da soğumuş valla, Didemcim sen tatlıları lüplet ben seni 3 e katlayıp geçicem@azaydidem
Ajan uçakla senin rahibeler Balıkesir semalarında hastalık tohumu ekmiş olmasınlarbilemicem biyolojik silahmı kullanıyo hainler acep
burdada hava rüzgarlı
Yürüyüşe çıktım kızlar, hava da soğumuş valla, Didemcim sen tatlıları lüplet ben seni 3 e katlayıp geçicem@azaydidem
Ben rakibeAjan uçakla senin rahibeler Balıkesir semalarında hastalık tohumu ekmiş olmasınlar
Hahah, hadi, totolar erimeli :)ayyy bogazima dizildiii hihhh bende azcik leslie yaparim kendimi zorlamdan nolcak sankim
Saol canim gel beraber olsungörüntü olarakta güzel afiyet olsun
Bende dedim başkası olsa da neyse ebru tüm geçmişi okur kanmaz böyleolan serveye oldu
Gelın sarılalım mmm boşverın ya affettım ben kaptanıWalla yanlış kişiye dedin ki o usenmez bütün geçmişi okur
Hergun canımız çekecek şeyler yiyorsan sadece 7den sonra yememek yetmez haberin olsunHaftada 750 gr gayet yeterli ayda 3 yeterli gayettt
Şimdı ben sıze menulere yazarsam canınız cekebılır abartmadıgımda yaxayım
Yaptıgım tek şey 7 den sonra yememek
O zaman kaptanla sarıl biz küsGelın sarılalım mmm boşverın ya affettım ben kaptanı
Haklısın hayatım haftasonları ayarım kacıyor genelde haftaıcı oyle degılHergun canımız çekecek şeyler yiyorsan sadece 7den sonra yememek yetmez haberin olsun
O bana kusmez o ne derse o olurO zaman kaptanla sarıl biz küsdeğiliz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?