- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.501
Ama peynirde en fazla oran %7 degilmi liht peynirler bize uygunmuki uygunsa alirim iyi olur vallaYoğurt süt sorun yok ben tuzu çok az kullanıyorum başkalarına çok tuzsuz gelir dukanda onermiyor tuz iştah açar diyo salata ya bazen hiç tuz atmiyorum limon sıkıyor um peynir light olanları alabilirsin pastırma sucuk salam sosis yasak zaten Sebzelerden patates bezelye bakla enginar börülce gibi yenmiyo
Aynı şey mesala domates iki ogün ustuste yemiyosun yani değişik yemek gerekiyor
Proteinin fazla olmasına dikkat ediyorsun
Sende kafana takılırsa bisey sorarsin
hadi ya kötü oldu bu gunde 2 defa iciyorum agrim var icmek zorundayim napim offf ben kilo veremicekmiyim ya gcen hafta kabizlik yuzunden hic kilo veremedm bu hafta verim bari zaten cok az gidiyoKitapta yaziyo kass gevşeticiler duraksama yapar diye
Valla iki cocukla cok zor canm allah yardimcin olsunYoğurt mayaladım oğlanı uyuttum bebegı de resmen canım cıktıııı
Amın sabaha kdr emzırmek de cabası oğlan okuldan gelınce ıkı saat en az odev yapıyoruz yemek ev işi aman yarabbım işe baslayınca ne olcak acabaValla iki cocukla cok zor canm allah yardimcin olsun
Didemin yaptığını deneyebilirsin birde dukenallamiz var onuda yapabilirsin kakao alırken ℅10dan az yağlı olacak tatlandirici kullanacaksin olur herhalde çok kalorili olduğunu sanmıyorum dükan amca izin vermez yoksaAy bi sürü alıntı yapmıstım ama kaybetmısım yıne..Aklıma gelenler
servey kız cok guzelmıssın yavrucun da oyle masallah sıze
nilsub gecmıs olsun ortilerin ortisi
azaydidem kız yaptıklarından canım cektı bugun hala reglıyım ya markette herseyın ustune atlayasım vardı resmen Ayrıca hakkaten medusa38 bu dukan tatlılarının kalorisi nedir? tatlı krizlerine bı çozum olarak mı kullansak? ben hurma ve kuru kayısıya dadanıyodum ama onlarda da durduramıyorum kendımı artık fazla yıyınce o da zarar verıyo bana dıye dertlenıyom sonra.. dukan tatlılarına bı baksam ıyı olabılır sanırım
bu yavrucak kactır yaptıklarım kötü oldu diye attı ya tatlandırıcıdan kaynaklıydı sanırım.. sız hangı markayı kullanıyosunuz? @w e n d y sen de yapıyodun bıseyler kız? bıkac denemıs memnun oldugunuz tarıf atıverın bakem banaDidemin yaptığını deneyebilirsin birde dukenallamiz var onuda yapabilirsin kakao alırken ℅10dan az yağlı olacak tatlandirici kullanacaksin olur herhalde çok kalorili olduğunu sanmıyorum dükan amca izin vermez yoksa
Wendy splenda ve adını hatirlammadigim bir tatlandırıcı önerdi dükan amca stevia da oneriyoda o biraz aciymis didemde yeni denediği için bazı tarifler tutmamış wendy gündüz kek tarifini versin oda güzel ben uzaylı oldugum için hiç tatlı yapmadım daha tarcina basvuruyorum geneldebu yavrucak kactır yaptıklarım kötü oldu diye attı ya tatlandırıcıdan kaynaklıydı sanırım.. sız hangı markayı kullanıyosunuz? @w e n d y sen de yapıyodun bıseyler kız? bıkac denemıs memnun oldugunuz tarıf atıverın bakem banakakao işini halledriz kolay,kepeğim de var.tatlandırıcı ısını cozmelıyım
Pınarin yağsız süt tozu öneriliyor biz dukancilar da bunları sınırlı diyebiliriz zaten kakaonun fazlası duraksama yapiyo ama sen istediğin gibi ye dukanci değilsin her şeyini yağsız tercih edersen kalori yüksek olmazbu yavrucak kactır yaptıklarım kötü oldu diye attı ya tatlandırıcıdan kaynaklıydı sanırım.. sız hangı markayı kullanıyosunuz? @w e n d y sen de yapıyodun bıseyler kız? bıkac denemıs memnun oldugunuz tarıf atıverın bakem banakakao işini halledriz kolay,kepeğim de var.tatlandırıcı ısını cozmelıyım
Yaa vallahi masallah sana bu zamana kadr nasl dayandin tatlisiz ben anlamis dgilim benim regle 1 hafta var smdiden basladi tatli krizlerm ama reglin 2.gnu geciyo benim valla sendeki iradenin azcigi bende olsa smdiye 5 6 kilo vermstimWendy splenda ve adını hatirlammadigim bir tatlandırıcı önerdi dükan amca stevia da oneriyoda o biraz aciymis didemde yeni denediği için bazı tarifler tutmamış wendy gündüz kek tarifini versin oda güzel ben uzaylı oldugum için hiç tatlı yapmadım daha tarcina basvuruyorum genelde
Cnm arada sırada alirsam olur ama surekli kullanma sonuçta tatlandırıcılı da çok kullanmak iyi degilBu aradamedusa38 falımin sade sakizi varya ona izin varmi kitapta geciyomu cumartesi gnu cgnemistimde sanki onu cgneyince canim hic bsey istemiyo agzim dolu ya ne blim
Ben stevia kullaniyorum ilk defa yaptgim bi tatli tuttu canim valla yakin olsaydik gel nescafe esliginde yiyelim derdmbu yavrucak kactır yaptıklarım kötü oldu diye attı ya tatlandırıcıdan kaynaklıydı sanırım.. sız hangı markayı kullanıyosunuz? @w e n d y sen de yapıyodun bıseyler kız? bıkac denemıs memnun oldugunuz tarıf atıverın bakem banakakao işini halledriz kolay,kepeğim de var.tatlandırıcı ısını cozmelıyım
Tamam canim cok saolCnm arada sırada alirsam olur ama surekli kullanma sonuçta tatlandırıcılı da çok kullanmak iyi degil
Tarçın da iyi geliyo ben tarcinli sütlü kahveye atlattım ya da bi iki yudum zeroyla yoksa 7 kg yu 3 ayda nasıl verecektir ister istemez o tatlılarda duraksama yapiyoYaa vallahi masallah sana bu zamana kadr nasl dayandin tatlisiz ben anlamis dgilim benim regle 1 hafta var smdiden basladi tatli krizlerm ama reglin 2.gnu geciyo benim valla sendeki iradenin azcigi bende olsa smdiye 5 6 kilo vermstim
Pardon 17Tarçın da iyi geliyo ben tarcinli sütlü kahveye atlattım ya da bi iki yudum zeroyla yoksa 7 kg yu 3 ayda nasıl verecektir ister istemez o tatlılarda duraksama yapiyo
Ya bikere denedm ben hic begenmedm tarcinli sut yapmistim ama tamam ya daha yapmicam artik zayiflamak istyrum adam akilli bole yaparak bosa kurek cekiyomusum gbi oluyo yarnda kalanlari yerim baskada yapmamTarçın da iyi geliyo ben tarcinli sütlü kahveye atlattım ya da bi iki yudum zeroyla yoksa 7 kg yu 3 ayda nasıl verecektir ister istemez o tatlılarda duraksama yapiyo
Ha bu arada dukenalla yaparsanız bi günde izi n3 kaşıkTamam canim cok saol
Yargının ekstra faydası var hem metabolizmayı hızlandırıyor bi taşla iki kuş yaniYa bikere denedm ben hic begenmedm tarcinli sut yapmistim ama tamam ya daha yapmicam artik zayiflamak istyrum adam akilli bole yaparak bosa kurek cekiyomusum gbi oluyo yarnda kalanlari yerim baskada yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?