Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama peynirde en fazla oran %7 degilmi liht peynirler bize uygunmuki uygunsa alirim iyi olur valla
Kitapta yaziyo kass gevşeticiler duraksama yapar diye
hadi ya kötü oldu bu gunde 2 defa iciyorum agrim var icmek zorundayim napim offf ben kilo veremicekmiyim ya gcen hafta kabizlik yuzunden hic kilo veremedm bu hafta verim bari zaten cok az gidiyo

Bu arada medusa38 falımin sade sakizi varya ona izin varmi kitapta geciyomu cumartesi gnu cgnemistimde sanki onu cgneyince canim hic bsey istemiyo agzim dolu ya ne blim

Selamlar kızlar.. Yazayım bugünün menüsünü.. Önümüzdeki 2gün yoğun olucam baya pek sık gelemeyeilirim.Ama diyete aynen devam edicem
Sabah
1bardak elma sirkeli su
1saat sonra 2minik salatalık
Öğle
1,5kase lahana corbası
2minik salatalık
1saat sonra
1ince havuç
Akşam
1kase corba
Bol yeşil salata
1haş.patates bol baharatlı

Su 2,5lt +yesılcay
Spor gayet hareketlı bırgun dıyelım
morordek nilsub toplight

Aslında bugun sebze gunuydu ama bızım pazarımızda bugundu salata malzemelerımız bıtmıs marketten salatalık havuc fılan aldım en pratık sekılde.. Bugün çıktık pazara yarın corba salata meyve götürücem okula

Ay bi sürü alıntı yapmıstım ama kaybetmısım yıne..Aklıma gelenler
servey kız cok guzelmıssın yavrucun da oyle masallah sıze

nilsub gecmıs olsun ortilerin ortisi

azaydidem kız yaptıklarından canım cektı bugun hala reglıyım ya markette herseyın ustune atlayasım vardı resmen Ayrıca hakkaten medusa38 bu dukan tatlılarının kalorisi nedir? tatlı krizlerine bı çozum olarak mı kullansak? ben hurma ve kuru kayısıya dadanıyodum ama onlarda da durduramıyorum kendımı artık fazla yıyınce o da zarar verıyo bana dıye dertlenıyom sonra.. dukan tatlılarına bı baksam ıyı olabılır sanırım

Didemin yaptığını deneyebilirsin birde dukenallamiz var onuda yapabilirsin kakao alırken ℅10dan az yağlı olacak tatlandirici kullanacaksin olur herhalde çok kalorili olduğunu sanmıyorum dükan amca izin vermez yoksa

bu yavrucak kactır yaptıklarım kötü oldu diye attı ya tatlandırıcıdan kaynaklıydı sanırım.. sız hangı markayı kullanıyosunuz? @w e n d y sen de yapıyodun bıseyler kız? bıkac denemıs memnun oldugunuz tarıf atıverın bakem bana kakao işini halledriz kolay,kepeğim de var.tatlandırıcı ısını cozmelıyım

Wendy splenda ve adını hatirlammadigim bir tatlandırıcı önerdi dükan amca stevia da oneriyoda o biraz aciymis didemde yeni denediği için bazı tarifler tutmamış wendy gündüz kek tarifini versin oda güzel ben uzaylı oldugum için hiç tatlı yapmadım daha tarcina basvuruyorum genelde

Pınarin yağsız süt tozu öneriliyor biz dukancilar da bunları sınırlı diyebiliriz zaten kakaonun fazlası duraksama yapiyo ama sen istediğin gibi ye dukanci değilsin her şeyini yağsız tercih edersen kalori yüksek olmaz

Yaa vallahi masallah sana bu zamana kadr nasl dayandin tatlisiz ben anlamis dgilim benim regle 1 hafta var smdiden basladi tatli krizlerm ama reglin 2.gnu geciyo benim valla sendeki iradenin azcigi bende olsa smdiye 5 6 kilo vermstim

Ben stevia kullaniyorum ilk defa yaptgim bi tatli tuttu canim valla yakin olsaydik gel nescafe esliginde yiyelim derdm bu arada bseylee denedkce alisti elim galiba stevia dgerlerine gore dahaa tatsiz onu ben ayarliyorum arrik mesela bu yaptgima 1.5 kasik atiliomus ama be 2 kasik kattim ancak oldu heralde bundan baskda tatli denemem

Yaa vallahi masallah sana bu zamana kadr nasl dayandin tatlisiz ben anlamis dgilim benim regle 1 hafta var smdiden basladi tatli krizlerm ama reglin 2.gnu geciyo benim valla sendeki iradenin azcigi bende olsa smdiye 5 6 kilo vermstim
Tarçın da iyi geliyo ben tarcinli sütlü kahveye atlattım ya da bi iki yudum zeroyla yoksa 7 kg yu 3 ayda nasıl verecektir ister istemez o tatlılarda duraksama yapiyo

Tarçın da iyi geliyo ben tarcinli sütlü kahveye atlattım ya da bi iki yudum zeroyla yoksa 7 kg yu 3 ayda nasıl verecektir ister istemez o tatlılarda duraksama yapiyo
Ya bikere denedm ben hic begenmedm tarcinli sut yapmistim ama tamam ya daha yapmicam artik zayiflamak istyrum adam akilli bole yaparak bosa kurek cekiyomusum gbi oluyo yarnda kalanlari yerim baskada yapmam

Ya bikere denedm ben hic begenmedm tarcinli sut yapmistim ama tamam ya daha yapmicam artik zayiflamak istyrum adam akilli bole yaparak bosa kurek cekiyomusum gbi oluyo yarnda kalanlari yerim baskada yapmam
Yargının ekstra faydası var hem metabolizmayı hızlandırıyor bi taşla iki kuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…