Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ondan yapmayi dusunmuyorum belki cokkk ileriki zamanlarda olur ama smdi yaprsam 3 kaskla durduramam kendimi bide hmn btmicek elimn altnda olucak hergun canm ister bu sferde kilo veremem
Walla benim ki en iyisi hiç yemiyorum tatlandırıcı falN kullanma zahmetine girmiyordum hatta yulafida sadece krep ve yoğurtta tuketiyorum fazla macera aramiyorum aslında protein yemeklerine daha özen gösteriyordu ben o ise yarıyor galiba odul olarak gerçek pasta falan yiyorum nolacak

Dogrudur ama ben pek begenmedm sen nescafemi yapiosum tarcinli bide ole denim yarn bakalim ole begenirim belki bu arada dukana basladigindan berk duraksama yasadnmi hic
Seyirin ilk başında bi hafta falan aynı kilolardaydim sonra geçti kuralcı bi diyet dükan bi isirikta bile bozulabilir diyet
Kilolar inatlasinca hemen pesetme diyet dışına çıkma canının istediğini de diyete uydur ben genelde bildiğim yemekleri dükan usulü yaparım

tarçın iki turlu de olur ama Türk kahvesi ve sütte seviyorum ben belki çok koyuyosundur az koymayı dene

Hmm aslinda en gzeli yapiosun canm cok arastirinca hep karsima dukan tatlilari ckiyo napim ozmanda canm cekiyo nese ya bende proteine agrlik verm bakalim insallah senin gibj 3 ayda 17 kilo vereblirim ama braz zor gbi

Hmm aslinda en gzeli yapiosun canm cok arastirinca hep karsima dukan tatlilari ckiyo napim ozmanda canm cekiyo nese ya bende proteine agrlik verm bakalim insallah senin gibj 3 ayda 17 kilo vereblirim ama braz zor gbi
Ağırlığın proteinde olsun yulaf kepeği sen Ogün yapma sakın yapacaksanız da akşam yemeği olmasın ben5-6 arası yiyorum her akşam ogununde yoğurt illaki var ben sitelerde hiç tarif bakmiyorum kendi kafama Gore takiliyorum

Ayy bende dyorimki sadece bendemi soru seyire gecer gecmez kilo vermem durdu bunu solemn beni motive etti valla demekki daha snra kilo vermeye devm edicem bir su bardagina 1 cay kasigi koymustum en iyisi azdan baslayip cogaltmak

Kurallara uyarsan verirsin neden olmasın önce kafada bitir yapacağına başaracağım inan ozaman beynenede zayıflamaya hazır olursun

Ben yulaf kepegini saat 3 gibi yiyorum yogurtla aksam yemegine kadr beni tok tutsn dye canm ay yeni basladm ya braz arastiriyrm dukana uygn olsn dye nese bende ogrencm artik

Ayy bende dyorimki sadece bendemi soru seyire gecer gecmez kilo vermem durdu bunu solemn beni motive etti valla demekki daha snra kilo vermeye devm edicem bir su bardagina 1 cay kasigi koymustum en iyisi azdan baslayip cogaltmak
Sitelerde okumadim mi seyire yeni geçince duraksama olur siz devam edin sonra düzelir diyo bence tarcinli küçük delikli bi tuzluga köy kahvene serp karıştır yada ustunde kalsın farketmez

Kurallara uyarsan verirsin neden olmasın önce kafada bitir yapacağına başaracağım inan ozaman beynenede zayıflamaya hazır olursun
Insallah yaa artik kacamak yok insallah zayflicammm kafama koydum
Sitelerde okumadim mi seyire yeni geçince duraksama olur siz devam edin sonra düzelir diyo bence tarcinli küçük delikli bi tuzluga köy kahvene serp karıştır yada ustunde kalsın farketmez
okudum aslnda ama hic yrumlarda rastlamadm sen 17 kilo verdn bide baslarda durmus dsun oyuzden benu daha cok motive etti senden duymam demkki dedm gidicek hep benle kalmcak bu kilolar uyarsam tabi bogazmi tutucam insallah dedigin gbi yapim canm ben en iyisk az az alisirim naslsa

Ben yulaf kepegini saat 3 gibi yiyorum yogurtla aksam yemegine kadr beni tok tutsn dye canm ay yeni basladm ya braz arastiriyrm dukana uygn olsn dye nese bende ogrencm artik
Tavuk çorbası düğün çorbası falan yap hatta yulaf kepeği bile kullanabilirsin çorbada ben demedim gayette güzel oldu

Bide arka arkaya iki Ogün aynı yemek olmasın oda duraklatiyo bazen arkadaşlardan görüyorum öğlen akşam yemeği aynı dukanda oda duraklatiyo bence protein olarak et turleri en güzel akşam yenirse Zayıflatıyor hemde uzun sure tok tutuyo

Walla en önemlisi o boğaza dur diyebilmek

B
Bende corba tarifi bakicaktim canm dedigin iyi oldu ayni yemegi yeme dedkten snra farkettiysen yemiyorum canm ona dkkat ediyrum aynen et daha cok tok tutuyo dgru soluyosun

Kızlar gece gece deli mi dürttü demeyin makale okuyordum uykum acildi size de bi bakayim dedim.. soracam soracam unutuyom size.. karnibahar kısırı yapiyolar ya.denediniz mi onu hic?? Aslina bakarsak icine giren yesilliklerle full sebze yemegi gibi.sadece karnibahari kavuruken biraz yag koyuluyo o da ayarlanabilir bisey zaten

Ben 5 gün dur didim yeme didim rekor kirdim azmimin doruk noktasına ulaştım dükan mi dayanır bana
Vallahi masallah sana hayran kaldm gerckten bende 5/5 yapiyorum bu hafta yarin 2. Gun bakalim ne kadr gdicek sen 5/5 yaptgnda proteinde ne kadr verdm sebzeproteine gectignde ne kadr verdn canm merk ettm

Dukan tarflernde var canm ama karnibahari ben haslanms ygirtlu sverm yada kizartilmis severim baska turlu yiyemem

B

Bende corba tarifi bakicaktim canm dedigin iyi oldu ayni yemegi yeme dedkten snra farkettiysen yemiyorum canm ona dkkat ediyrum aynen et daha cok tok tutuyo dgru soluyosun
Bide bi sure sonra et yemekleri herkese bıkkınlık veriyor ya sen o yemeyi zevkle ye tadını çıkar daha çok işe yarıyor walla ben tavuktan balıktan bikmam çok özel yemekmis gibi yerim yemeği seveceksin biraz ozaman sana iyi davranıyor stres yapmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…