- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.481
Yok ole yapiprum zaten ama seyirde 2 tatli kasigi zeytin yagina izin varmis sadece salataya koymaya calisiyorum bazende yemklere koyuyorum ama 1 tatli kasigi kadr zten ettii tavuktu hepsini yagsiz yerlernden yiyorum kiymayida yagsiz cektrdim mesela ama sen benim bilmedklerimi yaz bana eger yanls biliosam yapmam bundan snra en gvenilir kitap ama alsim okuyasm yokO eder bu eder hangi listede gordun kız zeytin i yağ bile çok sınırlı sen her yemeğe yağ koyarsan tabi + çıkarsın yağsız yap et yemeklerini sebzelerde hafif su ekle yada soğan biber domates kavruluyor ya önden onların hepsini birden pişir yagsizda oluyo yani
Ayyy bende yaa yakinimda ole okdr cok insan varki bide azck kilo alsalar ayy kilo aldm napcm ben dyolar ölelim biz ozmanBazen zayıflama canıma yetıyor yıyıp yıyıp kılo slmayan ınsanlara uyuz oluyorummm
Seninki dukanimsi karatayimsi olmuş biraz zeytin falan onda izinliYok vallahi bilseydim yemezdimama harbiden bildigim kadr dukan yapiom
Bende kitap var hiç zeytin görmedim yağida kes aslinda yağ tamamen yasak salataları limonla ye zaten hergun protein aldigin için yağ ihtiyacı olmuyoYok ole yapiprum zaten ama seyirde 2 tatli kasigi zeytin yagina izin varmis sadece salataya koymaya calisiyorum bazende yemklere koyuyorum ama 1 tatli kasigi kadr zten ettii tavuktu hepsini yagsiz yerlernden yiyorum kiymayida yagsiz cektrdim mesela ama sen benim bilmedklerimi yaz bana eger yanls biliosam yapmam bundan snra en gvenilir kitap ama alsim okuyasm yok
Benim bugünkü yemeklerin yağsız çorbada bi tatlı kaşığı vardır onuda cocuklara yaptığım için koydumYok ole yapiprum zaten ama seyirde 2 tatli kasigi zeytin yagina izin varmis sadece salataya koymaya calisiyorum bazende yemklere koyuyorum ama 1 tatli kasigi kadr zten ettii tavuktu hepsini yagsiz yerlernden yiyorum kiymayida yagsiz cektrdim mesela ama sen benim bilmedklerimi yaz bana eger yanls biliosam yapmam bundan snra en gvenilir kitap ama alsim okuyasm yok
Tmm ozman zeytin izinli degil peynr ve kasarda almiyorum sucuk salam pastrma hic birisini yemedm jambon aldm bitek oda %1 yagliydi kahvaltilik lor aldm sadece az bsey kaldi ondanda yogurt ve sütü %1.5 yagli kullaniyorum omrum byunca hep yagsoz yemicegm icin kendimi bole alistiryrum heh bide tuz mesela sen ne kadr tuz atyosun ben az ekliyorum her yedigim yemege baharatta katiyorum pul biber cok katiyrum acili yiyorum metabolizmami calstirsn dye baska atladigim bsey varmiSeninki dukanimsi karatayimsi olmuş biraz zeytin falan onda izinli
Bazen zayıflama canıma yetıyor yıyıp yıyıp kılo slmayan ınsanlara uyuz oluyorummm
Bende kitap var hiç zeytin görmedim yağida kes aslinda yağ tamamen yasak salataları limonla ye zaten hergun protein aldigin için yağ ihtiyacı olmuyo
yok hastayım iyileşince yaparım cezamıCezada verdinmi kendine kaptan yardımcısı çok iyi orneksin ha ha
zorlama kendini iyi olunca yaparsın..Aslinda sua leslie yapasim var ama terleyip daha kotu olmasndan korkuyorum omzumn el hareketlerni yapmasam sadece yurusem bacak hareketlerni yapsam dye dsundm ama sizce napim braz daha iyi boynum suan
Nese yarina kadr iyii olursam yarn yaparm napim bu arada ilac iciyorum kas gevsetici kilomda oynama fln yaprmi sizcezorlama kendini iyi olunca yaparsın..
Yoğurt süt sorun yok ben tuzu çok az kullanıyorum başkalarına çok tuzsuz gelir dukanda onermiyor tuz iştah açar diyo salata ya bazen hiç tuz atmiyorum limon sıkıyor um peynir light olanları alabilirsin pastırma sucuk salam sosis yasak zaten Sebzelerden patates bezelye bakla enginar börülce gibi yenmiyoTmm ozman zeytin izinli degil peynr ve kasarda almiyorum sucuk salam pastrma hic birisini yemedm jambon aldm bitek oda %1 yagliydi kahvaltilik lor aldm sadece az bsey kaldi ondanda yogurt ve sütü %1.5 yagli kullaniyorum omrum byunca hep yagsoz yemicegm icin kendimi bole alistiryrum heh bide tuz mesela sen ne kadr tuz atyosun ben az ekliyorum her yedigim yemege baharatta katiyorum pul biber cok katiyrum acili yiyorum metabolizmami calstirsn dye baska atladigim bsey varmi
Kitapta yaziyo kass gevşeticiler duraksama yapar diyeNese yarina kadr iyii olursam yarn yaparm napim bu arada ilac iciyorum kas gevsetici kilomda oynama fln yaprmi sizce
Aynen bolee yapılmalı
Güle güle zayifladinizbu gidişle arızaya bağlıcaz
Sen yat uyu iyileşme ben sana cezani hatirlatirim o kadar asurwyi yemedin deay kızlar ağzım burnum kurudukça birşeler yiyesim geliyo ben gidip zıbarayım barii...
ya bugun tüp tüp kan çektiler dışarı çıkınca çay içtik dayanamadım aldım bi taneSen yat uyu iyileşme ben sana cezani hatirlatirim o kadar asurwyi yemedin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?