Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ole yapiprum zaten ama seyirde 2 tatli kasigi zeytin yagina izin varmis sadece salataya koymaya calisiyorum bazende yemklere koyuyorum ama 1 tatli kasigi kadr zten ettii tavuktu hepsini yagsiz yerlernden yiyorum kiymayida yagsiz cektrdim mesela ama sen benim bilmedklerimi yaz bana eger yanls biliosam yapmam bundan snra en gvenilir kitap ama alsim okuyasm yok

Bende kitap var hiç zeytin görmedim yağida kes aslinda yağ tamamen yasak salataları limonla ye zaten hergun protein aldigin için yağ ihtiyacı olmuyo

Benim bugünkü yemeklerin yağsız çorbada bi tatlı kaşığı vardır onuda cocuklara yaptığım için koydum

Seninki dukanimsi karatayimsi olmuş biraz zeytin falan onda izinli
Tmm ozman zeytin izinli degil peynr ve kasarda almiyorum sucuk salam pastrma hic birisini yemedm jambon aldm bitek oda %1 yagliydi kahvaltilik lor aldm sadece az bsey kaldi ondanda yogurt ve sütü %1.5 yagli kullaniyorum omrum byunca hep yagsoz yemicegm icin kendimi bole alistiryrum heh bide tuz mesela sen ne kadr tuz atyosun ben az ekliyorum her yedigim yemege baharatta katiyorum pul biber cok katiyrum acili yiyorum metabolizmami calstirsn dye baska atladigim bsey varmi

Aslinda sua leslie yapasim var ama terleyip daha kotu olmasndan korkuyorum omzumn el hareketlerni yapmasam sadece yurusem bacak hareketlerni yapsam dye dsundm ama sizce napim braz daha iyi boynum suan

Yoğurt süt sorun yok ben tuzu çok az kullanıyorum başkalarına çok tuzsuz gelir dukanda onermiyor tuz iştah açar diyo salata ya bazen hiç tuz atmiyorum limon sıkıyor um peynir light olanları alabilirsin pastırma sucuk salam sosis yasak zaten Sebzelerden patates bezelye bakla enginar börülce gibi yenmiyo
Aynı şey mesala domates iki ogün ustuste yemiyosun yani değişik yemek gerekiyor
Proteinin fazla olmasına dikkat ediyorsun
Sende kafana takılırsa bisey sorarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…