Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vallahi masallah sana hayran kaldm gerckten bende 5/5 yapiyorum bu hafta yarin 2. Gun bakalim ne kadr gdicek sen 5/5 yaptgnda proteinde ne kadr verdm sebzeproteine gectignde ne kadr verdn canm merk ettm
Sebze 1.4 falandim galiba proteinle beraber 4.4 sanırım toplamda

Direk beyne komut verki zorlanma dyosun cok mantkli aslinda

Dukan tarflernde var canm ama karnibahari ben haslanms ygirtlu sverm yada kizartilmis severim baska turlu yiyemem
Kizartmasini ben de severim ama yapmicam. Haslanmisi da yogurtla guzel oluyo.. lahana diyetindeyim ya ben yogurt yok bi hafta ondan farkli salata tarifi ariyom sebzeli

Kizartmasini ben de severim ama yapmicam. Haslanmisi da yogurtla guzel oluyo.. lahana diyetindeyim ya ben yogurt yok bi hafta ondan farkli salata tarifi ariyom sebzeli
Anladim canm netten bak bence cok degisik salatalar var patates yiyebliosan patates salatasi yap yada ben kirmizi lahanayla sogan salatasini cok severm ondanda deneyeblirsn

Ben denemedim ama deneyecegim bizim dükan topiginden bi arkadaşta tarif vermişti

Ilk 5 gun aebze proteinmi yaptin canm snrakide saf protein heralde ben saf proteinle basladm yanlismi yaptm
Yoo iki turlu de olur ya birazda benim metabolizmada galiba cumartesi bi bardak sinameki içtim daha uyumadan 3 ertesi gün 3 bugün 4 kez wc çıktım artık geçse iyi olur yatamadim

Lahana yanında yine lahana sülalesi değişik bisey yiyeydin kırmızı pancar dene hemde okadar çok faydası var ki ben soruyorum limonlu yorum çok pratik illa yoğurtla olması gerekmiyor

Günaydın bayanlar geçen hafta bugün dukana başlamıştım tam 1 hafta oldu. Ve tam 4 kilo verdim 1 haftada bugün sabah tartıldim ve 77.7 kiloyum cook mutlu oldum. Tam gaz devam
Tebrikler canimm.. hadi allah bozmasin hedefine ulaşana kadar
Tabiii kimse yok gece yatmazlar sabah kalkmazlar...
Ne laf sokuyon kizim sabah sabah Bi gunaydin diyever once.. bak böyle

Gunaydin gunaydin biricik çıtır pitir kıtır tatlisko hatunlar

Günaydın canım çok sevindim senin için hadi bakalım dayan birazcık dahada incecik gelin ol...:)
Çok teşekkür ederim inşallah. Ya şaka gibi ben resmen çocukluğumdan beri zayıf bir gelin olmayı hayal etmişimdir. Kilo malesef gelinlikte kabus gibi birşey..Ayın 31 inde 75 olmak istiyorum hayırlısı bakalım. İnşallah verebilirim kendime göre bir kilo verme çizelgesi hazırladım o doğrultuda vermeye çalışıyorum.

size biraz manyakça gelebilir ama ben kilolu gelinlerin fotoğraflarını indirdim telefondan acıktıkça bakıp motive oluyorum.

Günaydın bayanlar geçen hafta bugün dukana başlamıştım tam 1 hafta oldu. Ve tam 4 kilo verdim 1 haftada bugün sabah tartıldim ve 77.7 kiloyum cook mutlu oldum. Tam gaz devam
canım tebrik ederim süpersinnn..
bu arada sana özelden bişey yazıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…