- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.541
Sebze 1.4 falandim galiba proteinle beraber 4.4 sanırım toplamdaVallahi masallah sana hayran kaldm gercktenbende 5/5 yapiyorum bu hafta yarin 2. Gun bakalim ne kadr gdicek sen 5/5 yaptgnda proteinde ne kadr verdm sebzeproteine gectignde ne kadr verdn canm merk ettm
Direk beyne komut verki zorlanma dyosun cok mantkli aslindaBide bi sure sonra et yemekleri herkese bıkkınlık veriyor ya sen o yemeyi zevkle ye tadını çıkar daha çok işe yarıyor walla ben tavuktan balıktan bikmam çok özel yemekmis gibi yerim yemeği seveceksin biraz ozaman sana iyi davranıyor stres yapmiyo
Ilk 5 gun aebze proteinmi yaptin canm snrakide saf protein heralde ben saf proteinle basladm yanlismi yaptmSebze 1.4 falandim galiba proteinle beraber 4.4 sanırım toplamda
Kizartmasini ben de severim ama yapmicam. Haslanmisi da yogurtla guzel oluyo.. lahana diyetindeyim ya ben yogurt yok bi hafta ondan farkli salata tarifi ariyom sebzeliDukan tarflernde var canm ama karnibahari ben haslanms ygirtlu sverm yada kizartilmis severim baska turlu yiyemem
Anladim canm netten bak bence cok degisik salatalar var patates yiyebliosan patates salatasi yap yada ben kirmizi lahanayla sogan salatasini cok severm ondanda deneyeblirsnKizartmasini ben de severim ama yapmicam. Haslanmisi da yogurtla guzel oluyo.. lahana diyetindeyim ya ben yogurt yok bi hafta ondan farkli salata tarifi ariyom sebzeli
Ben denemedim ama deneyecegim bizim dükan topiginden bi arkadaşta tarif vermiştiKızlar gece gece deli mi dürttü demeyin makale okuyordum uykum acildi size de bi bakayim dedim.. soracam soracam unutuyom size.. karnibahar kısırı yapiyolar ya.denediniz mi onu hic?? Aslina bakarsak icine giren yesilliklerle full sebze yemegi gibi.sadece karnibahari kavuruken biraz yag koyuluyo o da ayarlanabilir bisey zaten
Yoo iki turlu de olur ya birazda benim metabolizmada galiba cumartesi bi bardak sinameki içtim daha uyumadan 3 ertesi gün 3 bugün 4 kez wc çıktım artık geçse iyi olur yatamadimIlk 5 gun aebze proteinmi yaptin canm snrakide saf protein heralde ben saf proteinle basladm yanlismi yaptm
SanAda cnm iyi uykularNese hanimlar ben kacar uyku bastrdi iyice hayrli gecelerrr bol eksili uykularrr
Lahana yanında yine lahana sülalesi değişik bisey yiyeydin kırmızı pancar dene hemde okadar çok faydası var ki ben soruyorum limonlu yorum çok pratik illa yoğurtla olması gerekmiyorKizartmasini ben de severim ama yapmicam. Haslanmisi da yogurtla guzel oluyo.. lahana diyetindeyim ya ben yogurt yok bi hafta ondan farkli salata tarifi ariyom sebzeli
Günaydın canım çok sevindim senin için hadi bakalım dayan birazcık dahada incecik gelin ol...:)Günaydın bayanlar geçen hafta bugün dukana başlamıştım tam 1 hafta oldu. Ve tam 4 kilo verdim 1 haftada bugün sabah tartıldim ve 77.7 kiloyum cook mutlu oldum. Tam gaz devam
Tebrikler canimm.. hadi allah bozmasin hedefine ulaşana kadarGünaydın bayanlar geçen hafta bugün dukana başlamıştım tam 1 hafta oldu. Ve tam 4 kilo verdim 1 haftada bugün sabah tartıldim ve 77.7 kiloyum cook mutlu oldum. Tam gaz devam
Ne laf sokuyon kizim sabah sabahTabiii kimse yok gece yatmazlar sabah kalkmazlar...
Çok teşekkür ederim inşallah.Günaydın canım çok sevindim senin için hadi bakalım dayan birazcık dahada incecik gelin ol...:)
aynen canım şanslısın pazar gününe denk geliyor ne güzellAaa ölemiymis hic bakmadim sansliyim galiba desene
teşekkür ederim canımmMutlu yıllar arkadasımm
canım tebrik ederim süpersinnn..Günaydın bayanlar geçen hafta bugün dukana başlamıştım tam 1 hafta oldu. Ve tam 4 kilo verdim 1 haftada bugün sabah tartıldim ve 77.7 kiloyum cook mutlu oldum. Tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?