Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederım canımmm

ben yapayım azcıkta esmer ince bulgur koyarım bakalım nasıl olucak

hahah, biletler alınsın, kayseriye geliosunuz hatunlar size öyle bi diyet sofra kurucam ki inanamazsınız, gr kilo almak yok, sonra erciyese gezmeye gider yakarız zaten
Kiz ben kayseriye gelirsem sana gelmeden kendimi vururum baska yerlere ahahaha tıkinip geliyomusum sana d ay sekerim hic istahim kalmadi diyomusum

hahah, biletler alınsın, kayseriye geliosunuz hatunlar size öyle bi diyet sofra kurucam ki inanamazsınız, gr kilo almak yok, sonra erciyese gezmeye gider yakarız zaten
oo süpermiş ama kayseriye gelipte oranın yemeklerini yemeden dönmeyiz biz anacım mantılar kayseri yağlaması falan off

ben hiç yemezdim zatiiii
Hic kuru iftira.. yalvar yakar yediriyoz hatunu.. gördüm bi de gecenlerde yok tatile gitmis kuymak yemis sarmalar börekler falan filan hic inanmadim mesela.. ne kadar kandirikci olmus herkes hep benim ortime yalan atiyolar

Eki Görüntüle 1902329 Arkadaslar öncesi sonrası fotoğraf gorup moyıve olmayan yoktur sanırım yenı bır uygulsma baslatalım burada foto paylasıp motıve olalım hep beraber
Good idea benim takip ettigim bi hesapta kadin atmis daha bu sabah. Pc ye gecince atarım ben de ayrica cumaya 6lari görürsem benden de bi before/after gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…