- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.581
Tesekkur ederım canımmmAy bi sürü alıntı yapmıstım ama kaybetmısım yıne..Aklıma gelenler
servey kız cok guzelmıssın yavrucun da oyle masallah sıze
nilsub gecmıs olsun ortilerin ortisi
@azaydidem kız yaptıklarından canım cektı bugunhala reglıyım ya markette herseyın ustune atlayasım vardı resmen Ayrıca hakkaten @keremcemim bu dukan tatlılarının kalorisi nedir? tatlı krizlerine bı çozum olarak mı kullansak? ben hurma ve kuru kayısıya dadanıyodum ama onlarda da durduramıyorum kendımı artık fazla yıyınce o da zarar verıyo bana dıye dertlenıyom sonra.. dukan tatlılarına bı baksam ıyı olabılır sanırım
kız amma reklamını yaptın herkesin canı çekti yapta sana gelelim bi gün çaya
Kiz adin kadar merak ettim tadini simdi
ben yapayım azcıkta esmer ince bulgur koyarım bakalım nasıl olucaktarif;
Karnabaharın çiçek kısımlarını yıkayıp süzelim. Ardından ince bulgur boyutunda robotta çekelim. Robot yoksa rendeleyebilirsiniz. Tenceremize yağla birlikte karnabaharımızı koyup hafif yumuşayıncaya kadar kavuralım. Sonrasında salçayı, ince doğradığımız soğanı ve baharatları ekleyip kavurmaya devam edelim. Pişince altını kapatalım, ilk sıcağı çıkınca tuzunu, yeşillikleri ve ekşisini ilave edip servis edelim. Normal kısırdan hiç bir farkı olmadığını göreceksiniz, hatta daha lezzetli :) Afiyet olsun.
Kiz ben kayseriye gelirsem sana gelmeden kendimi vururum baska yerlerehahah, biletler alınsın, kayseriye geliosunuz hatunlarsize öyle bi diyet sofra kurucam ki inanamazsınız, gr kilo almak yok, sonra erciyese gezmeye gider yakarız zaten
oo süpermiş ama kayseriye gelipte oranın yemeklerini yemeden dönmeyiz biz anacım mantılar kayseri yağlaması falan offhahah, biletler alınsın, kayseriye geliosunuz hatunlarsize öyle bi diyet sofra kurucam ki inanamazsınız, gr kilo almak yok, sonra erciyese gezmeye gider yakarız zaten
Al bak kafalar aynioo süpermiş ama kayseriye gelipte oranın yemeklerini yemeden dönmeyiz biz anacım mantılar kayseri yağlaması falan off
GunaydinnnnnGunaydın guzellerrr
ben hiç yemezdim zatiiiiAl bak kafalar aynibiz bu yuzden şusko oluyoruz anacim
öğlen oldu öğlennnnGunaydın guzellerrr
sanada kaptanım çok çok çok güzel bir olsun hepimizegünaydınnn
allahtan az konuşun dedim yahuuu 100 küsür mesaj yazmışınız yaww accık az konuşun
neyse hepinize güzel bir gün olsun arkadaşlar
Sana da gunaydin kaptanimgünaydınnn
allahtan az konuşun dedim yahuuu 100 küsür mesaj yazmışınız yaww accık az konuşun
neyse hepinize güzel bir gün olsun arkadaşlar
Yok canım zaten karnıbaharı bulgur olarak kullanıyosun haşladıktan sonra blenderdan geçiriyosun böyle bulgur gibi ufalanıyor. Aslında dukanda shtiraki pirinci var onu bulabilsek onla da güzel olurdu.Bulgur varmı içinde peki
Hic kuru iftira.. yalvar yakar yediriyoz hatunu.. gördüm bi de gecenlerde yok tatile gitmis kuymak yemis sarmalar börekler falan filan hic inanmadim mesela.. ne kadar kandirikci olmus herkes hep benim ortime yalan atiyolarben hiç yemezdim zatiiii
Gunaydın arkadasımGunaydinnnnn
aynen canım , azıcık dürtüklenmem lazım . son 1 ayda bi alıp bi veriyorumgünaydın canım, bakıp kaçma hemen, arada uğra :) 7. takıma mı geçtin sende?
Good ideaEki Görüntüle 1902329 Arkadaslar öncesi sonrası fotoğraf gorup moyıve olmayan yoktur sanırım yenı bır uygulsma baslatalım burada foto paylasıp motıve olalım hep beraber
Gece gunduz kavramı yok kı 5 ten berı sersem gıbıyım emzırıyorum yaaa surekli geceöğlen oldu öğlennnn
sanada kaptanım çok çok çok güzel bir olsun hepimize
anamm kısır deyip durmayın benimde canımı çektireceniz şimdiSana da gunaydin kaptanimGel gel karnibahar kısıri partisi yapiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?