- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.561
Banada yaz kız merak ederimcanım tebrik ederim süpersinnn..
bu arada sana özelden bişey yazıcamm
Günaydın sanadaTebrikler canimm.. hadi allah bozmasin hedefine ulaşana kadar
Ne laf sokuyon kizim sabah sabahBi gunaydin diyever once.. bak böyle
Gunaydin gunaydin biricik çıtır pitir kıtır tatlisko hatunlar
Ay canım birde tamam diyo yaaa kız şaka yapıyorum
yazdım bile sanada bi akıl ver bana güzin ablayım diyip duruyordunAy canım birde tamam diyo yaaa kız şaka yapıyorum
Ay bak azcıkda gulelim....yazdım bile sanada bi akıl ver bana güzin ablayım diyip duruyordun
haha oda güzelmiş kesin türktür çaya batırıp yiyecekseAy bak azcıkda gulelim....
Şişmanların güzellik yarışmasında şişko mankene soruyo sunucu elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız kızda çaya batırıp yerim diyo......
bu yavrucak kactır yaptıklarım kötü oldu diye attı ya tatlandırıcıdan kaynaklıydı sanırım.. sız hangı markayı kullanıyosunuz? @w e n d y sen de yapıyodun bıseyler kız? bıkac denemıs memnun oldugunuz tarıf atıverın bakem banakakao işini halledriz kolay,kepeğim de var.tatlandırıcı ısını cozmelıyım
Kızlar gece gece deli mi dürttü demeyin makale okuyordum uykum acildi size de bi bakayim dedim.. soracam soracam unutuyom size.. karnibahar kısırı yapiyolar ya.denediniz mi onu hic?? Aslina bakarsak icine giren yesilliklerle full sebze yemegi gibi.sadece karnibahari kavuruken biraz yag koyuluyo o da ayarlanabilir bisey zaten
Günaydın bayanlar geçen hafta bugün dukana başlamıştım tam 1 hafta oldu. Ve tam 4 kilo verdim 1 haftada bugün sabah tartıldim ve 77.7 kiloyum cook mutlu oldum. Tam gaz devam
günaydııınnn
karnabahar kısırım pek güzel oldu
Ya ne yapıyosun wendy zaten canım kısır istiyordu aşermiş gibi bu da nasıl oluyokii tarif nirdeee.bak bunu da dukancı arkadaş yapmış, dukana da uygun yapalım yiyelim yaw :)inatettimolacak
takımınıza hemen bi bakıp çıkıyorumbak bunu da dukancı arkadaş yapmış, dukana da uygun yapalım yiyelim yaw :)inatettimolacak
Ay sagol datlum attim hafizaya
Cokk severim kisiri da bulgur olunca icinde tutamıyorum kendimi.. hic yemeyince de aklim kaliyo.baslayinca duramayanlardanim.. hazir mevsimiyken denemek lazimbak bunu da dukancı arkadaş yapmış, dukana da uygun yapalım yiyelim yaw :)inatettimolacak
Dun benim de canim cekti dolaşırken gordum tarifi canim. Sordum yapan var mi diye ondan atti.. kisirda bulguru kavurur gibi robottan cekilmis karnibahari kavuruyosun biraz.icine yesillik sonra bolca bol limonn anammmYa ne yapıyosun wendy zaten canım kısır istiyordu aşermiş gibi bu da nasıl oluyokii tarif nirdeee.
Gitme kiz gel iki lafın belini kiralimtakımınıza hemen bi bakıp çıkıyorum
pizzası da çok güzel olmuş, instagramda dukanbey in sayfasında foto var , tarifi de paylaşacak .
Bulgur varmı içinde pekiBen bu karnıbahar kısırını yapacam ama proteini de artsın diye belki kıyma bile eklerim bol limon, az dereotu ve salatalık tursusu yanına ayran allah be. Acıktırdınız pis hatunlar
Bulgur varmı içinde peki
takımınıza hemen bi bakıp çıkıyorum
pizzası da çok güzel olmuş, instagramda dukanbey in sayfasında foto var , tarifi de paylaşacak .
kız amma reklamını yaptın herkesin canı çekti yapta sana gelelim bi gün çayaDukana da diyettekilere de uygun, hatta bazen misafirlikte de denk geliyodum ben, tadı gayet lezzetli, içinde karnabahar olduğuna inanamıcaksınız o derece :)
Kiz adin kadar merak ettim tadini simdiDukana da diyettekilere de uygun, hatta bazen misafirlikte de denk geliyodum ben, tadı gayet lezzetli, içinde karnabahar olduğuna inanamıcaksınız o derece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?