- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.601
Hadı bakalımmmmGood ideabenim takip ettigim bi hesapta kadin atmis daha bu sabah. Pc ye gecince atarım ben de ayrica cumaya 6lari görürsem benden de bi before/after gelebilir
ya bak ortim nasıl inanıyo bana hep bu kuymakçı başı @w e n d y yalan söylüyoHic kuru iftira.. yalvar yakar yediriyoz hatunu.. gördüm bi de gecenlerde yok tatile gitmis kuymak yemis sarmalar börekler falan filan hic inanmadim mesela.. ne kadar kandirikci olmus herkes hep benim ortime yalan atiyolar
aynen bi yere ilk defa gidiyosam meşhur yemeklerini yerim arkadaş kaçış yokAl bak kafalar aynibiz bu yuzden şusko oluyoruz anacim
Allahım o kedi neAy sagol datlum attim hafizaya
Cokk severim kisiri da bulgur olunca icinde tutamıyorum kendimi.. hic yemeyince de aklim kaliyo.baslayinca duramayanlardanim.. hazir mevsimiyken denemek lazim
Dun benim de canim cekti dolaşırken gordum tarifi canim. Sordum yapan var mi diye ondan atti.. kisirda bulguru kavurur gibi robottan cekilmis karnibahari kavuruyosun biraz.icine yesillik sonra bolca bol limonn anammmdeneyip beğenen var mi diye merak.etmistim
Gitme kiz gel iki lafın belini kiralimpizzasini sanki ordekcim yapmisti bi ara.. begenmis miydin kiz akademik hamiş ses ver morordek
Ahaha ona ben de gülüyorum, bi ara telin arka planina onu koymustum,ordek yarim bozulmustu bizim resmimizi kaldirip bunu mu koyuyosun diyeGunaydın arkadasım
Profılındekı kedıyı gorunce gulme gelıyor:))
Kiz ben kayseriye gelirsem sana gelmeden kendimi vururum baska yerlereahahaha tıkinip geliyomusum sana d ay sekerim hic istahim kalmadi diyomusum
aynen canım , azıcık dürtüklenmem lazım . son 1 ayda bi alıp bi veriyorum
takımlardaki yarışma ruhu güzel :))
bende kuymak yaparım mısır unum varaşk olsun, yok sana yulaf kepeği
Ahaha bacim ugrasamzsin sen bunla,her yol kuymaga cikiyo baksanaaşk olsun, yok sana yulaf kepeği
Deniz olsa derdi kuymakci basi diyebende kuymak yaparım mısır unum var
Bu hatunla ayni dönem baslamisiz.o benden bi hafta once 10kilo fazlayla baslamis hatta ve su an ayni kiloda sayiliriz.. buna sporun gücü diyorum hanimlarEki Görüntüle 1902342
Bu da benden gelsin buyr canimservey .. instasi olanlar bi baksin kizlar..hatun azim olarak yaratilmis maşallah sporunu hic aksatmiyo takdir etim valla
anacım kadın yememiş içmemiş uyumamışta habire spor yapmış herhal..Bu hatunla ayni dönem baslamisiz.o benden bi hafta once 10kilo fazlayla baslamis hatta ve su an ayni kiloda sayiliriz.. buna sporun gücü diyorum hanimlar
bende kuymak yaparım mısır unum var
atara atar gidere gider diyosun yapıpta geleyim sende yeeeyapta ye, ye de gör gününü
Kiz gercekten de uyumayip spor yaptigi zamanlar varanacım kadın yememiş içmemiş uyumamışta habire spor yapmış herhal..
kuzum yaaa ela hanım fena alışmış emmeye sen bakıcı olayını ne yaptınGece gunduz kavramı yok kı 5 ten berı sersem gıbıyım emzırıyorum yaaa surekli gece((
Karnabahar pizzası yapmıstım ama cok harika oldu diyemeyecegim valla ne yalan söyleyeyim. Karnabaharın sadece kızartmasını seviyorum ben, ondan olabilir. Ama karnabahar seven pizzasını da sever heralde, bilemedim simdiGitme kiz gel iki lafın belini kiralimpizzasini sanki ordekcim yapmisti bi ara.. begenmis miydin kiz akademik hamiş ses ver morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?