- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.621
tam diyecektim ki bu kesin bekar yapacak işi gücü yok ama hayallerimi yıktınKiz gercekten de uyumayip spor yaptigi zamanlar varhem evli hem bi tane oglusu var hem calisiyo.. masallah valla
hahaha, çok güzelmiş buEki Görüntüle 1902348
çok güzelmiş bana lazım bir tane yenek yemek istediğim zaman kafam gözüm kırılır
kızz valla o mısır unu ne güzeldir, senin de güzel yapacağına eminim, valla yerimatara atar gidere gider diyosun yapıpta geleyim sende yeee
bende öyle düşündüydümtam diyecektim ki bu kesin bekar yapacak işi gücü yok ama hayallerimi yıktın
Daha dun aksam ucagı beklerken gecmisi bitirdim, aksam 8 civarı. Simdi sabah oldu bi bakayım diye girdim 161 mesaj! Çenenize kuvvet yahu, sadece etiketlendiklerimi okuyabildim
Karnabahar pizzası yapmıstım ama cok harika oldu diyemeyecegim valla ne yalan söyleyeyim. Karnabaharın sadece kızartmasını seviyorum ben, ondan olabilir. Ama karnabahar seven pizzasını da sever heralde, bilemedim simdi
Ayrıca ben akademik anne oldum cidden, bugun minnakla sunum yapacagız, o da dinlesin annesini, ögrensin simdiden bi seyler
he valla %100 doğal saf dedemin değirmeninden reklam gibi olduhahaha, çok güzelmiş bu
kızz valla o mısır unu ne güzeldir, senin de güzel yapacağına eminim, valla yerim
ya ben yemeyi sevdiğim için severim sevmediğim bişey yokki benimordekcim bizde kısırını yapıcaz, ben çok severim, pizzasına da bakayım bi, seveceğime eminim..
kolay gelsin sana canım
Belki kısırı daha güzel olabilir salcayla falan karısınca :)ordekcim bizde kısırını yapıcaz, ben çok severim, pizzasına da bakayım bi, seveceğime eminim..
kolay gelsin sana canım
Üperrrr hergun bır tane paylasalımmmEki Görüntüle 1902342
Bu da benden gelsin buyr canimservey .. instasi olanlar bi baksin kizlar..hatun azim olarak yaratilmis maşallah sporunu hic aksatmiyo takdir etim valla
Belki kısırı daha güzel olabilir salcayla falan karısınca :)
Yok malesef bakıcı suan 1kasımda işe baslamam gerekıyordu ama bakıcı yok dıye ve kucuk dıye bır ıkı ay ücretsız ızınliyımkuzum yaaa ela hanım fena alışmış emmeye sen bakıcı olayını ne yaptın
Ben bugün yapmayı düşünüyorum valla bilmiyorum. Pazardan alırım eve giderken.bunda da salça falan var, deneyim bakalım bi,Pumpkinspicelattee üzerine kıymalı harç eklersek sebze protein günün bi öğünü süper olur bak..
afiyet olsun canım
ay kızlar gelinde evimi toplamaya yardım edinhiç bişey yapasım yok
ay ben iş yapacak olsam sende ne işim var kendi evimi toplarımsonra da bana gidiceksek sorun yok nilgüncüm, benim evde duruyo öle, ya hele bu akşamın erken olması hiç iyi olmadı ya, ev işi moduna giremiyorum ki
ne olcak sabah 2 yi geçiyomuş yattıklarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?