Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tam diyecektim ki bu kesin bekar yapacak işi gücü yok ama hayallerimi yıktın
Yok valla kaptanim kostur kostur her dakika masallah
Canim sen kptan yardimcisi degilmisin niye listede yoksun smdi baktimda izne falanmi ayrildin kilomu aldn anlamadm hem bosver sen o testleri hic biri dgru sonuc vermiyo duzgun
Kiz bu nilgun hatunu ben anama tatile gidiyom diye izne ayrildi,hay buna izin yazan ellerimiz.... gitti orda homini homini yidi 7kilo alip geldi simdi onu verip izin kilosunu yakalamasini bekliyoz.. tatil yakti onu yoksa azimli hatundur guzel kilo veriyodu
Kız o lapa gibi olan şey ne

Çalışıyoz yavrum her saniye nasıl girelim
Lahana corbasi diyeti yapiyom ya canim bu hafta.. corbam o.. pistikten sonra blenderdan gecirmistim dun okuldakiler de mercimek corbasi sandi yedi bi arkadas begendi gayet tuzu mu yok bunun dedi sadece.. icinde lahana kereviz var deyince kacti yenmicek gibi degil yedikce alisiyo insan

Kız niye böyle bişey yaptın veriyosun işte güzel güzel..enerjini düşürecek şeyler yapmasana
Yok yok dahada hırslandım valla...
Canim sen kptan yardimcisi degilmisin niye listede yoksun smdi baktimda izne falanmi ayrildin kilomu aldn anlamadm hem bosver sen o testleri hic biri dgru sonuc vermiyo duzgun
Sen nerde yarışıyom acep izne ayrıldım tatilde +7 donunce aynı kiloya donmeden listeye giremiyon listedeydim yoksa 74 le ayrıldım tekrar 74 donmeden giremiyorum...
Kuymaklar mahvetti beni....
Kız o lapa gibi olan şey ne

Çalışıyoz yavrum her saniye nasıl girelim
Anacım evde olanlarda yazmadı ondan dediydim yok öyle bahane herkes yazacak enerjisi düşmesin takımın....

ben bi de tembih ettim çok konuşmayın diye ama 107 mesajda akşamdan sabaha birikmişti
bu arada akademik anne lafına bittim

Hmm smdi hatrladim canim pardon ne kadr kaldinki annende canim 7 kilo brden aldn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…