- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.641
ay ben iş yapacak olsam sende ne işim var kendi evimi toplarım
gece yatmaz sabah kalkmazlardaniz biz 11 de uyandim cNm
bizimi takip ediyosun kizzzne olcak sabah 2 yi geçiyomuş yattıklarında
takımda sherlok kaynıyo haberin yokmugece yatmaz sabah kalkmazlardaniz biz 11 de uyandim cNmama canim cok yaniyo aksama dgru geciyo agrim sabah tekrar agriyo boynum sanki yeniden tutulmus gibi
bizimi takip ediyosun kizzz
ay ben seni yardıma çağrıyom geliyon sonrada karşılık bekliyon bu yardım severlik değilki karşılıklı alışverişhayırda bu kadar bencillik yok pesss, ben sana yardıma geliyodum sonra da bana gidiyoduk bi kere, gelmiyom
Kız niye böyle bişey yaptınkızlar test yaptım 1. derece obez çıktım
Canim sen kptan yardimcisi degilmisin niye listede yoksun smdi baktimda izne falanmi ayrildin kilomu aldn anlamadmkızlar test yaptım 1. derece obez çıktım
Kız o lapa gibi olan şey ne
Çalışıyoz yavrum her saniye nasıl girelimaaaaaaaaaaaaa nazar mı değdi nerdesinizzzz
Kac kg sun sekeekızlar test yaptım 1. derece obez çıktım
Yok valla kaptanim kostur kostur her dakika masallahtam diyecektim ki bu kesin bekar yapacak işi gücü yok ama hayallerimi yıktın
Kiz bu nilgun hatunu ben anama tatile gidiyom diye izne ayrildi,hay buna izin yazan ellerimiz.... gitti orda homini homini yidi 7kilo alip geldiCanim sen kptan yardimcisi degilmisin niye listede yoksun smdi baktimda izne falanmi ayrildin kilomu aldn anlamadmhem bosver sen o testleri hic biri dgru sonuc vermiyo duzgun
Lahana corbasi diyeti yapiyom ya canim bu hafta.. corbam o.. pistikten sonra blenderdan gecirmistim dun okuldakiler de mercimek corbasi sandiKız o lapa gibi olan şey ne
Çalışıyoz yavrum her saniye nasıl girelim
Yok yok dahada hırslandım valla...Kız niye böyle bişey yaptınveriyosun işte güzel güzel..enerjini düşürecek şeyler yapmasana
Sen nerde yarışıyom acep izne ayrıldım tatilde +7 donunce aynı kiloya donmeden listeye giremiyon listedeydim yoksa 74 le ayrıldım tekrar 74 donmeden giremiyorum...Canim sen kptan yardimcisi degilmisin niye listede yoksun smdi baktimda izne falanmi ayrildin kilomu aldn anlamadmhem bosver sen o testleri hic biri dgru sonuc vermiyo duzgun
Anacım evde olanlarda yazmadı ondan dediydim yok öyle bahane herkes yazacak enerjisi düşmesin takımın....Kız o lapa gibi olan şey ne
Çalışıyoz yavrum her saniye nasıl girelim
78 canım 1.60 boyum yaşım 32Kac kg sun sekee
İyi valla seni sormalıKızlar nasılsınız
ben bi de tembih ettim çok konuşmayın diye ama 107 mesajda akşamdan sabaha birikmişti
Daha dun aksam ucagı beklerken gecmisi bitirdim, aksam 8 civarı. Simdi sabah oldu bi bakayım diye girdim 161 mesaj! Çenenize kuvvet yahu, sadece etiketlendiklerimi okuyabildim
Karnabahar pizzası yapmıstım ama cok harika oldu diyemeyecegim valla ne yalan söyleyeyim. Karnabaharın sadece kızartmasını seviyorum ben, ondan olabilir. Ama karnabahar seven pizzasını da sever heralde, bilemedim simdi
Ayrıca ben akademik anne oldum cidden, bugun minnakla sunum yapacagız, o da dinlesin annesini, ögrensin simdiden bi seyler
Aynı sayılırzzz bakalım kım verecek daha fazla78 canım 1.60 boyum yaşım 32
Hmm smdi hatrladim canim pardonYok yok dahada hırslandım valla...
Sen nerde yarışıyom acep izne ayrıldım tatilde +7 donunce aynı kiloya donmeden listeye giremiyon listedeydim yoksa 74 le ayrıldım tekrar 74 donmeden giremiyorum...
Kuymaklar mahvetti beni....
Anacım evde olanlarda yazmadı ondan dediydim yok öyle bahane herkes yazacak enerjisi düşmesin takımın....
İçinde bulgur yok mu?bak bunu da dukancı arkadaş yapmış, dukana da uygun yapalım yiyelim yaw :)inatettimolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?