- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.661
Kiz bugun ogle yemeğinde lahanali bi corba cikmis burda, ben başta anlamadim lahanali oldugunu yiyince fark ettim. Lahana sevmeyen ben bile sevdim, senin corbana benziyodu rengi falan. Yenebiliyormus demek kiLahana corbasi diyeti yapiyom ya canim bu hafta.. corbam o.. pistikten sonra blenderdan gecirmistim dun okuldakiler de mercimek corbasi sandiyedi bi arkadas begendi gayet tuzu mu yok bunun dedi sadece.. icinde lahana kereviz var deyince kacti yenmicek gibi degil yedikce alisiyo insan
Ellerinize sağlıktakımınıza hemen bi bakıp çıkıyorum
pizzası da çok güzel olmuş, instagramda dukanbey in sayfasında foto var , tarifi de paylaşacak .
Çok iyiymisyok kuzum tamamen karnabahardan
İçinde bulgur yok mu?
Kutu kutu pastırmaları götürürsün sen.Kiz ben kayseriye gelirsem sana gelmeden kendimi vururum baska yerlereahahaha tıkinip geliyomusum sana d ay sekerim hic istahim kalmadi diyomusum
Ben 9:30 da kalktim eşim 3-11 de evdeydi kahvaltıdan sonra dışarı çıktık ufaklığa çorap aldım pazardan da palamut akşama balık var eşim yeni gitti bebeği uyutuyorum telefonu yeni aldım elimene olcak sabah 2 yi geçiyomuş yattıklarında
Bu kimkiEki Görüntüle 1902329 Arkadaslar öncesi sonrası fotoğraf gorup moyıve olmayan yoktur sanırım yenı bır uygulsma baslatalım burada foto paylasıp motıve olalım hep beraber
Ben 9:30 da kalktim eşim 3-11 de evdeydi kahvaltıdan sonra dışarı çıktık ufaklığa çorap aldım pazardan da palamut akşama balık var eşim yeni gitti bebeği uyutuyorum telefonu yeni aldım elime
30 günde aldım ne marifetliymişimHmm smdi hatrladim canim pardonne kadr kaldinki annende canim 7 kilo brden aldn
ay ben emzirenlerle yarışmıyorum kusura bakmaAynı sayılırzzz bakalım kım verecek daha fazla
Vay masallah ya kadın 15 yaş genç gösteriyorEki Görüntüle 1902342
Bu da benden gelsin buyr canim @servey .. instasi olanlar bi baksin kizlar..hatun azim olarak yaratilmis maşallah sporunu hic aksatmiyo takdir etim valla
Ben taneyle aldım cnm tanesi 5 tl küçükle yeriz eşim yok bayagdir yemiyorum palamut bakalım hoşuma gidecekmisiniz bebekte uyudu bi kahve keyfi yapayımBen de dun a akşam palamut yedim. Cok seviyorum ya. Esime 1 kasa siparis verdim dolaba atacam da:)
ay palamut bana çok sası geliyor tatsız tussuzBen de dun a akşam palamut yedim. Cok seviyorum ya. Esime 1 kasa siparis verdim dolaba atacam da:)
Biz matildYla beraber 3 günlük proteine başladık motivasyon olsun diye menulerinde aynı tutuyoruz ikimizde bugün balık ve palamut yiyoruzay ben emzirenlerle yarışmıyorum kusura bakma
Bende 10 kilo aldim ama 7 ayda aldim geri masallah cok hizlisin sok diyetlermi yaptin ondan belki hizli almissindir canm30 günde aldım ne marifetliymişim
Deme yaaNescafe. ..
Yudum yudum KANSER...
3 ü 1 arada ÖLÜM......."melaminli ZEHİR "
hazır Kahveler ölüm saçıyor...
Sakın içmeyin. ............Melikşah
İçeriği 3 zehirden oluşur; yakılmış kakao ve yakılmış fındık kabuğu öğütülerek kahve görüntüsü ve tadı verilmiş, koklandığında yanığı hemen fark edilir. İnsan vücudundaki görevi hormon değişikliği yapmak, yanına bir de süt tozu ilave edilmiş.
Süt tozu bildiğimiz sütün kimyasal maddelerle yakılarak süt özünün dibe çökmesidir. Sonra içine melamine katılır, melamine katılmasa olmaz. Melamine petrol maddesidir süt tozundaki proteini açığa çıkartır, melamine bildigimiz tabaklarda kullanılan petrol maddesidir, süt tozunda mutlaka kullanılır. Süt renk olarak beyazdır fakat kimyasal maddeler kullanılarak sütü yakıp özütünü ortaya çıkartırlar sonra o yakılan özütü beyaza döndürmek için melamine ve erkaster kullanılır tam beyaza döndüremeselerde kemik rengini anımsatan sarımsı bir renk alır, insan vücuduna girdiğinde karaciğerin baş belasıdır, karaciğere yağ toplatır, karaciğer yağlanması olur, sonra vücut yağlanır damarlara kadar yağ tutar.
Bu süt tozu hazır mamalarda hazır çorbalarda bebe büskülerinde ve marketten aldığınız her yoğurtta vardır.
3'ü bir aradaki tatlandırıcı kavrulmuş kakao ve nescafede bulunan fındık kabuğu unu ile birleşince KANSERİN adı başlar.
Unutmayın alışkanlık yapan her gıda zehirdir, alışkanlık yapsın diye üretilmiştir.
Bir günde iki paket sigara içmek ile 3 fincan nescafe içmek aynıdır, tek fark biri dumanlı zehir diğeri melaminli zehir. İkiside aynı yere götürür kansere...
[Gıda Mühendisleri Tebliği]
Ayy bende katilim size zaten 5+5 yapiorum size uyarim yaniBiz matildYla beraber 3 günlük proteine başladık motivasyon olsun diye menulerinde aynı tutuyoruz ikimizde bugün balık ve palamut yiyoruzsende katıl bize
Birde çocuğu mu varKiz gercekten de uyumayip spor yaptigi zamanlar varhem evli hem bi tane oglusu var hem calisiyo.. masallah valla
Dükan topigine yazıyoruz menüleri bugün yazarız biz özel den konuşuyoruz sana da yarın ne yiyeceğim izi yazarimAyy bende katilim size zaten 5+5 yapiorum size uyarim yanidukan topigindemsiniz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?