- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.681
ay palamut bana çok sası geliyor tatsız tussuz
onu ancak sebzeli yiyebiliyorum ızgarası tavası çok tadsız yaaa
Ben taneyle aldım cnm tanesi 5 tl küçükle yeriz eşim yok bayagdir yemiyorum palamut bakalım hoşuma gidecekmisiniz bebekte uyudu bi kahve keyfi yapayım
Tamam canm bende gelim dukan topigine ilk oraya yazmstim zaten siz buraya cgrdiniz beni bende buraya gelince orayi unuttumDükan topigine yazıyoruz menüleri bugün yazarız biz özel den konuşuyoruz sana da yarın ne yiyeceğim izi yazarim
Valla ben çalışırken dahi takip etmeye çalışıyorum. Motivasyon için. İnanın burası olmasa bu kadar hirsanıp dikkat etmezdim.Anacım evde olanlarda yazmadı ondan dediydim yok öyle bahane herkes yazacak enerjisi düşmesin takımın....
Ayy bende smdi ictim ama ama sutle yaptim ben 3'1 arda dgil yaniDeme yaa
Ben hala içiyorum
Bigun protein agrlikli beslen bence canim oynama olucaktir kesnkızlar ben hala 67,1 ile mıhh gibi çakılıp kaldım....
Bu arada biz sınırlı izinli kullanamıyoruz bu 3 gün haberin olsunAyy bende katilim size zaten 5+5 yapiorum size uyarim yanidukan topigindemsiniz canm
Aynen bende canim surekli aklim burda zirt birt grip bakiyorum vallaValla ben çalışırken dahi takip etmeye çalışıyorum. Motivasyon için. İnanın burası olmasa bu kadar hirsanıp dikkat etmezdim.
Valla ben çalışırken dahi takip etmeye çalışıyorum. Motivasyon için. İnanın burası olmasa bu kadar hirsanıp dikkat etmezdim.
Bu arada biz sınırlı izinli kullanamıyoruz bu 3 gün haberin olsun
Bu arada biz sınırlı izinli kullanamıyoruz bu 3 gün haberin olsun
Tamam bende kullanmam nolcak ama bgun haric cnku az once kalan biskuvileri yedimBu arada biz sınırlı izinli kullanamıyoruz bu 3 gün haberin olsun
Yok o dükan ekspress yapiyo da duraksama yaşadı bende gecen hafta şifa falan derken dükan askıda kaldi o yüzden beraber bi protein yumruk yapalım dedik
Tamam bende kullanmam nolcak ama bgun haric cnku az once kalan biskuvileri yedim
Afedersin ama sen durduk yere niye test yapıyorsun.kızlar test yaptım 1. derece obez çıktım
30 günde aldım ne marifetliymişim
Ayy seni guldurduysen ne mutlu bana canm sen daha tatlışsnçok tatlısın kız didemmm
Bir turlu uykumu atamadim ama iyiyimİyi valla seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?