Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevgi pıtırcığı olduk biz

boynun nasıl oldu?
Evet evet
Boynum aksam ustu duzeliyo sabh kalkoyorum yine tutulmus ben hic bisey anlamadim bundan cok agrim olmadigi icin ilac icmicem duraklama yasamamk icn ( caktrmayin esim iciyorum bilio ) aksam leslie yapicam ama yinede gece ustune yatyorum galiba farketmeden sabahta daha kotu uyaniyrum

Ayy ben sütle denedim ama içemedim bir tuhaf olmuştu.
En iyisi karışık kahveler.
bende hic sevmezdim ama dukan sayesinde alistirdim kendimi simdide tarcinli sute alistirmaya calisicam kendimi

akşam oldu zaten yiceğimi yedim ben :)))
yarin yap ozman canim bgun gecti artik dene bence sonuc alicagina eminim ben dukan yapmadn oncde arada safprotein beslendigimi htrliyorum cokda gzel kilo veriyodum

En son kaç kiloydun tartildinmi

Kutu kutu pastırmaları götürürsün sen.
Ayy pastırma canım çekti.
Kayserinin pastırması kadar güzelini daha önce yemedim ya
Kiz sevmem ben pastirma ama diger tum hamurierine mantilara börekler atlarim o kesin.. yapisirim malayla kazirsiniz beni boreklerin ustunden nolacak benim bu pis bogazim acaba

Kiz sevmem ben pastirma ama diger tum hamurierine mantilara börekler atlarim o kesin.. yapisirim malayla kazirsiniz beni boreklerin ustunden nolacak benim bu pis bogazim acaba
Bi Kayserili olarak bende pek sevmem pastırma ama yiyeceksende öyle başka bir yemekle falan değil sıcak pideyle yiyeceksin kayseride pide kulturude bayag gelişmiştir her tur pide bulursun fırına canın ne istiyorsa gotur lisesini yaptırırım bi de meşhur fırın ağzımız vardır hamur işlerimizde çabası ketesi böreği sarması sonra böyle kilo alıyoruz işte

geçmiş olsun çok çok, yap sporunu ama terlemeden
akşam oldu zaten yiceğimi yedim ben :)))
kız betüşş, ne yedin söyle bakalım, gelmediğin günler kesin kaçamak var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…