- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.701
Ayy seni guldurduysen ne mutlu bana canm sen daha tatlışsn
Evet evetsevgi pıtırcığı olduk biz
boynun nasıl oldu?
Ayy ben sütle denedim ama içemedim bir tuhaf olmuştu.Ayy bende smdi ictim ama ama sutle yaptim ben 3'1 arda dgil yani
Bigun protein agrlikli beslen bence canim oynama olucaktir kesn
Kesinlikle çok farkediyor yaBigun protein agrlikli beslen bence canim oynama olucaktir kesn
Aaaa aramıza ajan sızmışNilsub şuan kaç kilosun ?
Naber kedicikakşam oldu zaten yiceğimi yedim ben :)))
bende hic sevmezdim ama dukan sayesinde alistirdim kendimi simdide tarcinli sute alistirmaya calisicam kendimiAyy ben sütle denedim ama içemedim bir tuhaf olmuştu.
En iyisi karışık kahveler.
yarin yap ozman canim bgun gecti artik dene bence sonuc alicagina eminim ben dukan yapmadn oncde arada safprotein beslendigimi htrliyorum cokda gzel kilo veriyodumakşam oldu zaten yiceğimi yedim ben :)))
Bencede yap canim arada iyi oluyo degisiklik hem kilo farkedince daha bi motive oluyo insanKesinlikle çok farkediyor ya
Bende yarin veya perşembe pro yapayım.
Yoksa Nilgün hanım beni gecer
Naber kedicik
Hiç uğramıyorsun
En son kaç kiloydun tartildinmibende hic sevmezdim ama dukan sayesinde alistirdim kendimi simdide tarcinli sute alistirmaya calisicam kendimi
yarin yap ozman canim bgun gecti artik dene bence sonuc alicagina eminim ben dukan yapmadn oncde arada safprotein beslendigimi htrliyorum cokda gzel kilo veriyodum
Kiz sevmem ben pastirmaKutu kutu pastırmaları götürürsün sen.
Ayy pastırma canım çekti.
Kayserinin pastırması kadar güzelini daha önce yemedim ya
Bi Kayserili olarak bende pek sevmem pastırma ama yiyeceksende öyle başka bir yemekle falan değil sıcak pideyle yiyeceksin kayseride pide kulturude bayag gelişmiştir her tur pide bulursun fırına canın ne istiyorsa gotur lisesini yaptırırım bi de meşhur fırın ağzımız vardır hamur işlerimizde çabası ketesi böreği sarması sonra böyle kilo alıyoruz işteKiz sevmem ben pastirmaama diger tum hamurierine mantilara börekler atlarim o kesin.. yapisirim malayla kazirsiniz beni boreklerin ustunden nolacak benim bu pis bogazim acaba
geçmiş olsun çok çok, yap sporunu ama terlemedenEvet evet
Boynum aksam ustu duzeliyo sabh kalkoyorum yine tutulmus ben hic bisey anlamadim bundan cok agrim olmadigi icin ilac icmicem duraklama yasamamk icn ( caktrmayin esim iciyorum bilio) aksam leslie yapicam ama yinede gece ustune yatyorum galiba farketmeden sabahta daha kotu uyaniyrum
kız betüşş, ne yedin söyle bakalım, gelmediğin günler kesin kaçamak var dimiakşam oldu zaten yiceğimi yedim ben :)))
Bu sabah 72.6 kiloydum canim sen kac kilosun dun yemege baslamistinmi aldinmi hic merk ettimEn son kaç kiloydun tartildinmi
Bugün 74.4 almadim cnm zaten akşam yemeğim tavuk ve yoğurtlu kabakti yağsız yapmistimBu sabah 72.6 kiloydum canim sen kac kilosun dun yemege baslamistinmi aldinmi hic merk ettim
Seyrde 30 dkika yuruyus oneriyo bari onu yapim canm kol harektlerini yapmadan yaparm artikgeçmiş olsun çok çok, yap sporunu ama terlemeden
kız betüşş, ne yedin söyle bakalım, gelmediğin günler kesin kaçamak var dimi
Korktum demıyor daay ben emzirenlerle yarışmıyorum kusura bakma
ay ben emzirenlerle yarışmıyorum kusura bakma
Yaza biz şimdi 50 li kilolarida oluruz kayseride bulussak ne yeriz ki acabageçmiş olsun çok çok, yap sporunu ama terlemeden
kız betüşş, ne yedin söyle bakalım, gelmediğin günler kesin kaçamak var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?