Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz matildYla beraber 3 günlük proteine başladık motivasyon olsun diye menulerinde aynı tutuyoruz ikimizde bugün balık ve palamut yiyoruz sende katıl bize
ay yok canım ben senin hızına yetişemem
Bende 10 kilo aldim ama 7 ayda aldim geri masallah cok hizlisin sok diyetlermi yaptin ondan belki hizli almissindir canm
pis boğazlıktan gıııı
Valla ben çalışırken dahi takip etmeye çalışıyorum. Motivasyon için. İnanın burası olmasa bu kadar hirsanıp dikkat etmezdim.
hepimiz öyle canım

Ohh ne gzel sen cumaya 72 grursun canm garinti peki kendini iyi hissediyomusun bu sifa orucu sana iyi geldimi sence cnm
Şuan gayet iyiyim sorun yok ama şifa olması için ön gün yapmam lazımdı ilerde yine denerim ama bu oructan sonra yiyince metobolizmam öyle çalıştı ki 2 gündür 7-8 kez wc çıktım hemde öyle yeşil çay falan gibi çaylar falan içmeden doğal olarak taa cumartesi sinameki icmistim onla ben bi 10 kez gittim galiba

Yok artik ayy ben ölim ya ben napcam kizimn surubunu icmezsem wcye ckamiyrum

Ya bgun kfte yapicamda firini kucucuk 4 kfte icin acmak istemiyorum tost makinesnde yapsam nasl olur yapisirmi pisermi

Bu arda siz hani isimlernizin altina suanki ve hedf kilonuzu yaziyosnuz ya ben onu nasl yazablirim bende grunmuyo hedef 58 yazdm ama be gremiyrum sizinkini gruyorum ama anlamdm nasil yapablirim

Bu arda siz hani isimlernizin altina suanki ve hedf kilonuzu yaziyosnuz ya ben onu nasl yazablirim bende grunmuyo hedef 58 yazdm ama be gremiyrum sizinkini gruyorum ama anlamdm nasil yapablirim
Kişisel bilgilere gir özel başlık yazıyor resmin altında oraya yaz

bu hafta kesin gene bireyslde birincisin şekerim tabii 9. takım geçmezse
yaa kumral nerelerde acep bugün sesi çıkmadı hiç
Burlardayim kaptanim sende olmasan kimse merak etmemis beni
Bu hafta cocugum okulda haftanin cocugu secilms onun etkinlikleriyle ugrasip duruyom basim baya kalabalk yani..giriyom gecmisi bitiremdn cikiyom yetisemiyomki bu gevezelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…