- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.721
Ohh ne gzel sen cumaya 72 grursun canm garintiBugün 74.4 almadim cnm zaten akşam yemeğim tavuk ve yoğurtlu kabakti yağsız yapmistim
geçmiş olsun çok çok, yap sporunu ama terlemeden
kız betüşş, ne yedin söyle bakalım, gelmediğin günler kesin kaçamak var dimi
ay yok canım ben senin hızına yetişememBiz matildYla beraber 3 günlük proteine başladık motivasyon olsun diye menulerinde aynı tutuyoruz ikimizde bugün balık ve palamut yiyoruzsende katıl bize
pis boğazlıktan gııııBende 10 kilo aldim ama 7 ayda aldim geri masallah cok hizlisin sok diyetlermi yaptin ondan belki hizli almissindir canm
hepimiz öyle canımValla ben çalışırken dahi takip etmeye çalışıyorum. Motivasyon için. İnanın burası olmasa bu kadar hirsanıp dikkat etmezdim.
Şuan gayet iyiyim sorun yok ama şifa olması için ön gün yapmam lazımdı ilerde yine denerim ama bu oructan sonra yiyince metobolizmam öyle çalıştı ki 2 gündür 7-8 kez wc çıktım hemde öyle yeşil çay falan gibi çaylar falan içmeden doğal olarak taa cumartesi sinameki icmistim onla ben bi 10 kez gittim galibaOhh ne gzel sen cumaya 72 grursun canm garintipeki kendini iyi hissediyomusun bu sifa orucu sana iyi geldimi sence cnm
bu haftaki sonucunu merakla bekliyorum ayşecimYok o dükan ekspress yapiyo da duraksama yaşadı bende gecen hafta şifa falan derken dükan askıda kaldi o yüzden beraber bi protein yumruk yapalım dedik
Ya profıldekı kedıye bayıldım kafa vucuda aıt degıl sankıııbi tane daha doğur kız :))
İnş iyi olurbu haftaki sonucunu merakla bekliyorum ayşecim
Ayni ben canim bende cok severim yemegi ama tutmak zrundayoz bogazimizi napalimay yok canım ben senin hızına yetişemem
pis boğazlıktan gıııı
hepimiz öyle canım
bu hafta kesin gene bireyslde birincisin şekerim tabii 9. takım geçmezseBugün 74.4 almadim cnm zaten akşam yemeğim tavuk ve yoğurtlu kabakti yağsız yapmistim
Yok artik ayy ben ölim ya ben napcam kizimn surubunu icmezsem wcye ckamiyrumŞuan gayet iyiyim sorun yok ama şifa olması için ön gün yapmam lazımdı ilerde yine denerim ama bu oructan sonra yiyince metobolizmam öyle çalıştı ki 2 gündür 7-8 kez wc çıktım hemde öyle yeşil çay falan gibi çaylar falan içmeden doğal olarak taa cumartesi sinameki icmistim onla ben bi 10 kez gittim galiba
Evet tabikiBencede yap canim arada iyi oluyo degisiklik hem kilo farkedince daha bi motive oluyo insan
60 kiloyum. Yerimde sayıyorum anlayacağınişler güçler çok gelemiyom.... hem diyette yapamıyorum .... iyice kaydı şirazem :)
sen kaç kg oldun
Üzerine peceteyle azıcık ya sur yapismazYa bgun kfte yapicamda firini kucucuk 4 kfte icin acmak istemiyorum tost makinesnde yapsam nasl olur yapisirmi pisermi
Bu arda siz hani isimlernizin altina suanki ve hedf kilonuzu yaziyosnuz ya ben onu nasl yazablirim bende grunmuyo hedef 58 yazdm ama be gremiyrum sizinkini gruyorum ama anlamdm nasil yapablirim
Kişisel bilgilere gir özel başlık yazıyor resmin altında oraya yazBu arda siz hani isimlernizin altina suanki ve hedf kilonuzu yaziyosnuz ya ben onu nasl yazablirim bende grunmuyo hedef 58 yazdm ama be gremiyrum sizinkini gruyorum ama anlamdm nasil yapablirim
Bır dostBu kimki
Burlardayim kaptanim sende olmasan kimse merak etmemis benibu hafta kesin gene bireyslde birincisin şekerim tabii 9. takım geçmezse
yaa kumral nerelerde acep bugün sesi çıkmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?