Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayiridr kuzum kotu bise yoktur umarim

Kiz sevmem ben pastirma ama diger tum hamurierine mantilara börekler atlarim o kesin.. yapisirim malayla kazirsiniz beni boreklerin ustunden nolacak benim bu pis bogazim acaba
Ayy bende pastırmaya bayılıyorum. Hatta annemler birkaç ayda bir alırdı bize
Ama bu aralar almıyorlar.

Onca sayfalari okudum aklimda kalanlara cevap yazayim

nilsub kuymak diyip durma kiz zopalicam seni hee
O nescafe mesajinada sok oldum bu kadar tehlikeli oldugunu inan hic bilmiyordm bidaha sokmam eve iyi oldu öğrendigim

inatettimolacak lahana corban guzel gozukuyodu canm ne kadar sure daha yapican kac kilo verdin

@Pdr93 kiz ne guzel kilo vermissin sen bu hizla gidersen bence hedefine ulasirsin ya

medusa38 ve azaydidem sizlere yorum yok dukana yabanci oldugum icin

servey motivasyon fotosu fikrini sevdim pitircigim

morordek evine vardinmi hamiş hanim

Tambakim etiket yapamadım senin nicki bi dogru yazamiyom..sende yogunmussun kolay gelsin canim

Ya bgun kfte yapicamda firini kucucuk 4 kfte icin acmak istemiyorum tost makinesnde yapsam nasl olur yapisirmi pisermi
tavada yap şekerim yağsız olarakpişir
kizlar nabersiniz bakiyim? kimler kilo verdi, kimler aldi?
tatlım nerelerdesi,n sen yaww özletiyon
canım umarım herşey yolundadır

Eki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...

Açlık yap, bununla ilgilenen doktorlar dahi var sadece bunun için çalışan. İnan çekeceğin belki bir aylık açlık ama hemen iyileşiverirsin Allahın izniyle. Çevremde bu şekilde iyileşen çok kilo vermen de yanında cabası. Şifa açlıkta. İlaçlara başlamadan bununla ilgilenen doktorlara başvurmanı tavsiye ederim.

Hakkında hayırlısı olsun. Eşine deçok geçmiş olsun canım.

Allah razı olsun hepinizden çok sağolun. Eşimden dolayı pek giremiyorum kusura bakmayın lütfen.

Hayiridr kuzum kotu bise yoktur umarim

İnş yoktur ben sormak istemedim özel diyince

Aynen bende sorucaktm ama cekindm braz

tavada yap şekerim yağsız olarakpişir

tatlım nerelerdesi,n sen yaww özletiyon

canım umarım herşey yolundadır
eşimle sıkıntılarımız var biraz dün ailemin evinde kaldım moralim sıfır kızlar

Çünkü her ilaç başka bir hastalığın davetcisi. Tam tedavi yok malesef modern tıpta. Yan etkisi, hastalığın kendisinden daha zararlı hale geliyor bazen. Vücudumuzun o kadar mükemmel bir işleuişi var ki kendi haline bıraksak aslında şifası da kendisinde. Böbrek kortizon üretmiyor diye kortizon veriyorlar mesela. Vücudun bir işlevini devre dışı bırakıp, tamamen ilaca bağımlı hale geliyorsun. Bu en basit örneği.

eşimle sıkıntılarımız var biraz dün ailemin evinde kaldım moralim sıfır kızlar

Rabbim aile huzurunuzu bozdurmasın, vardır bunda da bir hayır. Hayırlısı ile düzelirsiniz inşallah. Nazara gelmiş olabilirsiniz. Göz değmiştir. Rabbim utandırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…