- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.741
Yagli kagit koysam nasl olurÜzerine peceteyle azıcık ya sur yapismaz
Tmmdir denim bi cok saolKişisel bilgilere gir özel başlık yazıyor resmin altında oraya yaz
Hayiridr kuzum kotu bise yoktur umarimkızlar selam bugün pek giremedim özel hayatımda bazı problemler var keyfim yok
düzelene kadar sohbetlere pek katılamicam ama gün içinde uğramaya çalışırım kilo bildirimlerinide kaçırmam
sağlıcakla kalın
İnş yoktur ben sormak istemedim özel diyinceHayiridr kuzum kotu bise yoktur umarim
hahahaha aşure kabusa dönüştü bu seneAy kafayi siyiricigim.... mesaj gelmis şimdi cocugumn okuldan yarin yapialcak asure gunu etkinligine davetliymisim birakmadi yakami bu sene asure
Aynen bende sorucaktm ama cekindm brazİnş yoktur ben sormak istemedim özel diyince
HahahahhaaaAy kafayi siyiricigim.... mesaj gelmis şimdi cocugumn okuldan yarin yapialcak asure gunu etkinligine davetliymisim birakmadi yakami bu sene asure
Ayy bende pastırmaya bayılıyorum. Hatta annemler birkaç ayda bir alırdı bizeKiz sevmem ben pastirmaama diger tum hamurierine mantilara börekler atlarim o kesin.. yapisirim malayla kazirsiniz beni boreklerin ustunden nolacak benim bu pis bogazim acaba
Sorma nilguncum simdi yemesem olmaz ayip olacakhahahaha aşure kabusa dönüştü bu sene
Ee bu sene diyetteyim ya benle ugrasiyoHahahahhaaahep seni buluyo galiba bu asureler canm
Dimi ya hep ole oluyo inadina yapiolar valla diyette olsgumuzu hossediyolar heralde komple kruyolarSorma nilguncum simdi yemesem olmaz ayip olacak
Ee bu sene diyetteyim ya benle ugrasiyouleyn baska zaman beklerdm biri getrsede yisem diye
Ben bu kompleyi bozarim ulan dicemde bakariz yaDimi ya hep ole oluyo inadina yapiolar valla diyette olsgumuzu hossediyolar heralde komple kruyolar
tavada yap şekerim yağsız olarakpişirYa bgun kfte yapicamda firini kucucuk 4 kfte icin acmak istemiyorum tost makinesnde yapsam nasl olur yapisirmi pisermi
tatlım nerelerdesi,n sen yaww özletiyonkizlar nabersiniz bakiyim? kimler kilo verdi, kimler aldi?
canım umarım herşey yolundadırkızlar selam bugün pek giremedim özel hayatımda bazı problemler var keyfim yok
düzelene kadar sohbetlere pek katılamicam ama gün içinde uğramaya çalışırım kilo bildirimlerinide kaçırmam
sağlıcakla kalın
Eki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...
Hakkında hayırlısı olsun. Eşine deçok geçmiş olsun canım.
Hayiridr kuzum kotu bise yoktur umarim
İnş yoktur ben sormak istemedim özel diyince
Aynen bende sorucaktm ama cekindm braz
eşimle sıkıntılarımız var biraz dün ailemin evinde kaldım moralim sıfır kızlartavada yap şekerim yağsız olarakpişir
tatlım nerelerdesi,n sen yaww özletiyon
canım umarım herşey yolundadır
eşimle sıkıntılarımız var biraz dün ailemin evinde kaldım moralim sıfır kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?