Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Açlık herkes yapamaz ki zor bende 5 gün yapabildinmi tamamlayamadı sonra tekrar denicem

Rabbim aile huzurunuzu bozdurmasın, vardır bunda da bir hayır. Hayırlısı ile düzelirsiniz inşallah. Nazara gelmiş olabilirsiniz. Göz değmiştir. Rabbim utandırmasın.
bilmiyorum canım doğumgünümdü dün herşey güzeldi.. akşam herşey mahfoldu çok kırgınım ve yorgun hissediyorum ağlayamıyorum bile şok içindeyim içimde bi ağırlık var

Hmm ne denirki bilemedm knuyu bilmden yorumda yapmak istemem ama rabbim hakkinda hayrlisi neyse onu versn bu gunlerde gecer hic canini skma canm
çok güzel günüm mahfoldu .. amin canım inşallah herşeyde bir hayır vardır Rabbim hakkımda hayırlısını versin
Cnm böyle sıkıntılar her evlilikte oluyor dikkat et kendine stres yapıp benim gibi hasta olma her şeyin hayırlısı olsun düzelir inşallah
elimde değil canım stres yapmak annemde sürekli aynı şeyi diyor üzülme sıkma canını falan ama elimde değil belki gün geçtikce geçer stresim hayırlısı

Aminnn canim umarim bian once duzelir hersey insallah

Dua et canım. İçini ferahlatacak şeyler yapmaya çalış. Allah hayırlı olanı nasip etsin
Umarım problemi çözersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…