- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.761
Hmm ne denirki bilemedm knuyu bilmden yorumda yapmak istemem ama rabbim hakkinda hayrlisi neyse onu versn bu gunlerde gecer hic canini skma canmeşimle sıkıntılarımız var biraz dün ailemin evinde kaldım moralim sıfır kızlar
Cnm böyle sıkıntılar her evlilikte oluyor dikkat et kendine stres yapıp benim gibi hasta olma her şeyin hayırlısı olsun düzelir inşallaheşimle sıkıntılarımız var biraz dün ailemin evinde kaldım moralim sıfır kızlar
Açlık herkes yapamaz ki zor bende 5 gün yapabildinmi tamamlayamadı sonra tekrar denicemAçlık yap, bununla ilgilenen doktorlar dahi var sadece bunun için çalışan. İnan çekeceğin belki bir aylık açlık ama hemen iyileşiverirsin Allahın izniyle. Çevremde bu şekilde iyileşen çok kilo vermen de yanında cabası. Şifa açlıkta. İlaçlara başlamadan bununla ilgilenen doktorlara başvurmanı tavsiye ederim.
Allah razı olsun hepinizden çok sağolun. Eşimden dolayı pek giremiyorum kusura bakmayın lütfen.
bilmiyorum canım doğumgünümdü dün herşey güzeldi.. akşam herşey mahfoldu çok kırgınım ve yorgun hissediyorum ağlayamıyorum bile şok içindeyim içimde bi ağırlık varRabbim aile huzurunuzu bozdurmasın, vardır bunda da bir hayır. Hayırlısı ile düzelirsiniz inşallah. Nazara gelmiş olabilirsiniz. Göz değmiştir. Rabbim utandırmasın.
Hakkında hayırlısı olsun canımeşimle sıkıntılarımız var biraz dün ailemin evinde kaldım moralim sıfır kızlar
Hemde dogum gnunde oldu hea zor ya ama canini skma duzelir insallah canmbilmiyorum canım doğumgünümdü dün herşey güzeldi.. akşam herşey mahfoldu çok kırgınım ve yorgun hissediyorum ağlayamıyorum bile şok içindeyim içimde bi ağırlık var
çok güzel günüm mahfoldu .. amin canım inşallah herşeyde bir hayır vardır Rabbim hakkımda hayırlısını versinHmm ne denirki bilemedm knuyu bilmden yorumda yapmak istemem ama rabbim hakkinda hayrlisi neyse onu versn bu gunlerde gecer hic canini skma canm
elimde değil canım stres yapmak annemde sürekli aynı şeyi diyor üzülme sıkma canını falan ama elimde değil belki gün geçtikce geçer stresim hayırlısıCnm böyle sıkıntılar her evlilikte oluyor dikkat et kendine stres yapıp benim gibi hasta olma her şeyin hayırlısı olsun düzelir inşallah
amin canım sağolHakkında hayırlısı olsun canım
evet günüm zehir olduHemde dogum gnunde oldu hea zor ya ama canini skma duzelir insallah canm
Aminnn canim umarim bian once duzelir hersey insallahçok güzel günüm mahfoldu .. amin canım inşallah herşeyde bir hayır vardır Rabbim hakkımda hayırlısını versin
elimde değil canım stres yapmak annemde sürekli aynı şeyi diyor üzülme sıkma canını falan ama elimde değil belki gün geçtikce geçer stresim hayırlısı
Dua et canım. İçini ferahlatacak şeyler yapmaya çalış. Allah hayırlı olanı nasip etsinçok güzel günüm mahfoldu .. amin canım inşallah herşeyde bir hayır vardır Rabbim hakkımda hayırlısını versin
elimde değil canım stres yapmak annemde sürekli aynı şeyi diyor üzülme sıkma canını falan ama elimde değil belki gün geçtikce geçer stresim hayırlısı
inşallah canım.. düzelsede çabuk düzelmicek bu süreçte baya yıpranıcam hakkımda hayırlısıAminnn canim umarim bian once duzelir hersey insallah
namaz kılıyorum beni tek rahatlatan o Rabbimle dertleşiyorum ona sığınıyorumDua et canım. İçini ferahlatacak şeyler yapmaya çalış. Allah hayırlı olanı nasip etsin
Umarım problemi çözersiniz
Insallah iki tarfda yipranmadan duzelir hersey anltmak istersen biz burdayiz caniminşallah canım.. düzelsede çabuk düzelmicek bu süreçte baya yıpranıcam hakkımda hayırlısı
sağol canım burası dışardanda okunabildiği için yazmak istemiyorum direk bu sayfaya özel mesaj attım oyüzden sanaInsallah iki tarfda yipranmadan duzelir hersey anltmak istersen biz burdayiz canim
Aaaa aramıza ajan sızmış
Banada atabilirsiniz belki bi yardımcımız olursağol canım burası dışardanda okunabildiği için yazmak istemiyorum direk bu sayfaya özel mesaj attım oyüzden sana
isteyen olursada özelden atabilirim
attım canımBanada atabilirsiniz belki bi yardımcımız olur
dgru canim haklisnsağol canım burası dışardanda okunabildiği için yazmak istemiyorum direk bu sayfaya özel mesaj attım oyüzden sana
isteyen olursada özelden atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?