Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar instagramda form sepeti var dukanla ilgili herseyi yapip satiyo inanmicaksniz eriste kesmis bide manti yapmis resm paylasmis smdi ne gzel ya hem karnin doysum hemde kilo ver cok iyi tarfini vereydi bizde yaprdk

bilmiyorum canım doğumgünümdü dün herşey güzeldi.. akşam herşey mahfoldu çok kırgınım ve yorgun hissediyorum ağlayamıyorum bile şok içindeyim içimde bi ağırlık var
Özel degılse anlatmak ıster misin belkı farklı bakış acısı yardımcı olur sana

Bugünkü menüm
Saf protein
Sabah
3 yumurta haslama esimlede yapmıştım oyemeyince yemek zorunda kaldım
2-3 çatal peynir
Öğle
Yoğurt sade nescafe
Ara
Yeşilçay limonlu
Akşam
Fırında soslu balık ( tane karabiber az süt toz biber 1 kaşık yulaf kepeği ve limon
Sınırlı izin sadece zero kullandım çünkü salata yok balıkla

Ara
Çay
Su 2 litre
1 saat yuruyus
1 saat pilates
nilsub toplight inatettimolacak

Afiyet olsun canim cok gzel menu ve sporla taclandirmissin masallahhhh

Yok Mervecim donmedim henüz, yarin sabah döneceğiz Ankara'ya, ogleden sonra da doktor kontrolum var

1haftalik listesi var canim 3.gunu tamamladim..yarin muz sut eklenecek menüye.. 2kilo gibi gitti diyelim
Yok Mervecim donmedim henüz, yarin sabah döneceğiz Ankara'ya, ogleden sonra da doktor kontrolum var
Kiz ne zaman öğreniyoruz cinsiyeti hadi artik yavrusun belli etsin tarafini

Kız bu ne her girişimde yabancı isimler görüyorum burada.
Ebru eskilerden bizim blanche de yazmis bi ara o da bizim gezgin elifimiz o da eskilerden ama laf aramizda zayif o betusle pek sevmiyoz onu (esprisi bi tarafa gel sen de artik ozletiyosun elifcim B blanche_ea ) isimsiz yazan arkadasi ben de tanimiyom bilen varsa beni de yesillendrirsin..

toz-pembe tatlim ben de tam yazicaktim sayfa arasinda d.günündu daha nasil kotu oldunuz diye.. ciddi bi sorun yoktur en kisa zamanda halledersiniz insallah.. ben evli degilim ama 6yildir ugrasiyom ben de koca bi bebekle kizlar da yazmis zaten anlatip paylasmak istersen hepimiz burdayiz üzülme sen

Bende az gtti kacamaklar olunca bide kabizlik suana kadr 3.5 kilo gitmis 7 ekimde basladim dukana 18 gun olmus isde ama artik basdan baslamis gbi yapicam eskiye cizgi cektim daha dikkatli olucam bundan snra
Tam yaparsan bence telafi edersin ama kaçamak yapma artık uygun olmayan bi yemek yersen başa sararsin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…