- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.781
eşimle sıkıntılarımız var biraz dün ailemin evinde kaldım moralim sıfır kızlar
sağol canım burası dışardanda okunabildiği için yazmak istemiyorum direk bu sayfaya özel mesaj attım oyüzden sana
isteyen olursada özelden atabilirim
Banada yabancilar ama sanrm eski uyelerKız bu ne her girişimde yabancı isimler görüyorum burada.
Özel degılse anlatmak ıster misin belkı farklı bakış acısı yardımcı olur sanabilmiyorum canım doğumgünümdü dün herşey güzeldi.. akşam herşey mahfoldu çok kırgınım ve yorgun hissediyorum ağlayamıyorum bile şok içindeyim içimde bi ağırlık var
Afiyet olsun canim cok gzel menu ve sporla taclandirmissin masallahhhhBugünkü menüm
Saf protein
Sabah
3 yumurta haslama esimlede yapmıştım oyemeyince yemek zorunda kaldım
2-3 çatal peynir
Öğle
Yoğurt sade nescafe
Ara
Yeşilçay limonlu
Akşam
Fırında soslu balık ( tane karabiber az süt toz biber 1 kaşık yulaf kepeği ve limon
Sınırlı izin sadece zero kullandım çünkü salata yok balıkla
Ara
Çay
Su 2 litreEki Görüntüle 1902754
1 saat yuruyus
1 saat pilates
nilsub toplight inatettimolacak
Yok Mervecim donmedim henüz, yarin sabah döneceğiz Ankara'ya, ogleden sonra da doktor kontrolum varOnca sayfalari okudum aklimda kalanlara cevap yazayim
nilsub kuymak diyip durma kiz zopalicam seni hee
O nescafe mesajinada sok oldum bu kadar tehlikeli oldugunu inan hic bilmiyordm bidaha sokmam eve iyi oldu öğrendigim
inatettimolacak lahana corban guzel gozukuyodu canm ne kadar sure daha yapican kac kilo verdin
Pumpkinspicelattee kiz ne guzel kilo vermissin sen bu hizla gidersen bence hedefine ulasirsin ya
medusa38 ve azaydidem sizlere yorum yok dukana yabanci oldugum icin
servey motivasyon fotosu fikrini sevdim pitircigim
morordek evine vardinmi hamiş hanim
Tambakim etiket yapamadım senin nicki bi dogru yazamiyom..sende yogunmussun kolay gelsin canim
Saol cnm ama yulaf kepekli balık ta iyiymis hemde kizarmasini sağladı baligin bi tarafını ancak yiyebildim çok geldiAfiyet olsun canim cok gzel menu ve sporla taclandirmissin masallahhhh
Ohh ne gzel 3 kisinin karni doydu bile hemde saglikliSaol cnm ama yulaf kepekli balık ta iyiymis hemde kizarmasini sağladı baligin bi tarafını ancak yiyebildim çok geldidiğerinden biraz da oğlum yer birazı da eşime kalır
1haftalik listesi var canim 3.gunu tamamladim..yarin muz sut eklenecek menüye.. 2kilo gibi gitti diyelimOnca sayfalari okudum aklimda kalanlara cevap yazayim
nilsub kuymak diyip durma kiz zopalicam seni hee
O nescafe mesajinada sok oldum bu kadar tehlikeli oldugunu inan hic bilmiyordm bidaha sokmam eve iyi oldu öğrendigim
inatettimolacak lahana corban guzel gozukuyodu canm ne kadar sure daha yapican kac kilo verdin
Pumpkinspicelattee kiz ne guzel kilo vermissin sen bu hizla gidersen bence hedefine ulasirsin ya
medusa38 ve azaydidem sizlere yorum yok dukana yabanci oldugum icin
servey motivasyon fotosu fikrini sevdim pitircigim
morordek evine vardinmi hamiş hanim
Tambakim etiket yapamadım senin nicki bi dogru yazamiyom..sende yogunmussun kolay gelsin canim
Kiz ne zaman öğreniyoruz cinsiyeti hadi artik yavrusun belli etsin tarafiniYok Mervecim donmedim henüz, yarin sabah döneceğiz Ankara'ya, ogleden sonra da doktor kontrolum var
Evet cnm sen dukana başlayalı ne kadar oldu ne kadar gittiOhh ne gzel 3 kisinin karni doydu bile hemde saglikli
Ebru eskilerden bizimKız bu ne her girişimde yabancı isimler görüyorum burada.
Bende az gtti kacamaklar olunca bide kabizlik suana kadr 3.5 kilo gitmis 7 ekimde basladim dukana 18 gun olmus isde ama artik basdan baslamis gbi yapicam eskiye cizgi cektim daha dikkatli olucam bundan snraEvet cnm sen dukana başlayalı ne kadar oldu ne kadar gitti
Tam yaparsan bence telafi edersin ama kaçamak yapma artık uygun olmayan bi yemek yersen başa sararsin yineBende az gtti kacamaklar olunca bide kabizlik suana kadr 3.5 kilo gitmis 7 ekimde basladim dukana 18 gun olmus isde ama artik basdan baslamis gbi yapicam eskiye cizgi cektim daha dikkatli olucam bundan snra
Teste Gore martta 61 olacak mısın ama bana Gore 55 olacammedusa38 sen dukan testine gore hedefine ne zman ulasiyosun canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?