Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam yaparsan bence telafi edersin ama kaçamak yapma artık uygun olmayan bi yemek yersen başa sararsin yine
tamam canim yapmicam insallah cok hirslandim tutucam bogazimi basa sarmak istemiyorum

Teste Gore martta 61 olacak mısın ama bana Gore 55 olacam
hedefimiz ayni canim bence olursun sen valla bu hizla bende subatta 58 kilo olucakmisim ama bence subatin son haftasi 55 olucam insallahhh

Merhaba kızlar; bir yürüyüşten daha merhaba sizlere :)

Yaza biz şimdi 50 li kilolarida oluruz kayseride bulussak ne yeriz ki acaba

Ay kızz yaza Kayseri buluşması mı yapsak ki,gelin hepiniz gezdiririz ne güzel dimi öğretmenim :)

üfff hemde ne biçim... hangi birini sayiiim...

Sayma betüş, aşk olsun sana

Gidim de marketten sinameki alayım bari, ne güzel bişeymiş bu :)
Yok artik ayy ben ölim ya ben napcam kizimn surubunu icmezsem wcye ckamiyrum
Kız başka çare bul, ilaca alıştırma kendini
Burlardayim kaptanim sende olmasan kimse merak etmemis beni
Bu hafta cocugum okulda haftanin cocugu secilms onun etkinlikleriyle ugrasip duruyom basim baya kalabalk yani..giriyom gecmisi bitiremdn cikiyom yetisemiyomki bu gevezelere
Kuzum bugün kimse yoktu ki, merak edilmez mi krakerim :)

Ay kafayi siyiricigim.... mesaj gelmis şimdi cocugumn okuldan yarin yapialcak asure gunu etkinligine davetliymisim birakmadi yakami bu sene asure
Hahahha, 3 yıl yemezsin artık :)
Bana bişi yazma sen hıhh
Balık enfess görünüyor, afiyet olsun, bereketli de olmuş :)

Yok Mervecim donmedim henüz, yarin sabah döneceğiz Ankara'ya, ogleden sonra da doktor kontrolum var
Allahım büyük gün yarın mı? İnşallah gösterir ördekcim, yoksa meraklan dur :)

içme ben artık sadece türk kahvesi içiyorum
Sorma nilguncum simdi yemesem olmaz ayip olacak

Ee bu sene diyetteyim ya benle ugrasiyouleyn baska zaman beklerdm biri getrsede yisem diye
oda bişeymi bende yarın yokum arkadaşlarla öğretmenleri çağırdık herkes bişey yapıcak bende mercimekli köfte

nasıl canım yapamam galiba yaaaa....

afiyet olsun süper görünüyor

53 kg buluşalım kesin yemekten sonra 55 oluruz ne yiyecen karar veremeyiz hepsinden yeriz ben yazın kesin gelirim bayramdan sonra bulusalim

Bgun icmicem yarinda markatete gidip form cay alicam belki ise yarar persembe gnune kadr kabiz olursam ozman icerim cuma gunu fazla ckmamak icn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…