- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.801
tamam canim yapmicam insallah cok hirslandim tutucam bogazimi basa sarmak istemiyorumTam yaparsan bence telafi edersin ama kaçamak yapma artık uygun olmayan bi yemek yersen başa sararsin yine
hedefimiz ayni canim bence olursun sen valla bu hizla bende subatta 58 kilo olucakmisim ama bence subatin son haftasi 55 olucam insallahhhTeste Gore martta 61 olacak mısın ama bana Gore 55 olacam
ay sorma kedi meraktan ölürmüş o hesap...Afedersin ama sen durduk yere niye test yapıyorsun.
Canın kasinmış
bacım sen kimsin...Nilsub şuan kaç kilosun ?
ne yedin la yine bende bugun çok zorlandım ama yemedim bacım ayıpppppakşam oldu zaten yiceğimi yedim ben :)))
sağol canım inşallah geçer
Geçmiş olsun cnmay sorma kedi meraktan ölürmüş o hesap...
bacım sen kimsin...
ne yedin la yine bende bugun çok zorlandım ama yemedim bacım ayıppppp
ayy ye bacım ye 20 yumurta 2 tavuk ye saf proteinKesinlikle çok farkediyor ya
Bende yarin veya perşembe pro yapayım.
Yoksa Nilgün hanım beni gecer
kim kız ....Aaaa aramıza ajan sızmış
ay ne korkucam kız ben emzirmeden 2 ayda 10 kilo vermiş hatunum odamı bişeymi 1 ayda 7 kilosunu geri aldım marifetliyim yaniKorktum demıyor da
ay yok senden bekliyoruz artık....bi tane daha doğur kız :))
acaba......Yaza biz şimdi 50 li kilolarida oluruz kayseride bulussak ne yeriz ki acaba
beni hiççç sorma....kizlar nabersiniz bakiyim? kimler kilo verdi, kimler aldi?
say say bişey olmaz60 kiloyum. Yerimde sayıyorum anlayacağın
ben hep koyarım güzel oluyorYagli kagit koysam nasl olur
Yaza biz şimdi 50 li kilolarida oluruz kayseride bulussak ne yeriz ki acaba
üfff hemde ne biçim... hangi birini sayiiim...
Gidim de marketten sinameki alayım bari, ne güzel bişeymiş bu :)Şuan gayet iyiyim sorun yok ama şifa olması için ön gün yapmam lazımdı ilerde yine denerim ama bu oructan sonra yiyince metobolizmam öyle çalıştı ki 2 gündür 7-8 kez wc çıktım hemde öyle yeşil çay falan gibi çaylar falan içmeden doğal olarak taa cumartesi sinameki icmistim onla ben bi 10 kez gittim galiba
Kız başka çare bul, ilaca alıştırma kendiniYok artik ayy ben ölim ya ben napcam kizimn surubunu icmezsem wcye ckamiyrum
Kuzum bugün kimse yoktu ki, merak edilmez mi krakerim :)Burlardayim kaptanim sende olmasan kimse merak etmemis beni
Bu hafta cocugum okulda haftanin cocugu secilms onun etkinlikleriyle ugrasip duruyom basim baya kalabalk yani..giriyom gecmisi bitiremdn cikiyom yetisemiyomki bu gevezelere
Hahahha, 3 yıl yemezsin artık :)Ay kafayi siyiricigim.... mesaj gelmis şimdi cocugumn okuldan yarin yapialcak asure gunu etkinligine davetliymisim birakmadi yakami bu sene asure
Bana bişi yazma sen hıhhOnca sayfalari okudum aklimda kalanlara cevap yazayim
nilsub kuymak diyip durma kiz zopalicam seni hee
O nescafe mesajinada sok oldum bu kadar tehlikeli oldugunu inan hic bilmiyordm bidaha sokmam eve iyi oldu öğrendigim
@inatettimolacak lahana corban guzel gozukuyodu canm ne kadar sure daha yapican kac kilo verdin
@Pdr93 kiz ne guzel kilo vermissin sen bu hizla gidersen bence hedefine ulasirsin ya
medusa38 ve azaydidem sizlere yorum yok dukana yabanci oldugum icin
@servey motivasyon fotosu fikrini sevdim pitircigim
@morordek evine vardinmi hamiş hanim
Tambakim etiket yapamadım senin nicki bi dogru yazamiyom..sende yogunmussun kolay gelsin canim
Balık enfess görünüyor, afiyet olsun, bereketli de olmuş :)Bugünkü menüm
Saf protein
Sabah
3 yumurta haslama esimlede yapmıştım oyemeyince yemek zorunda kaldım
2-3 çatal peynir
Öğle
Yoğurt sade nescafe
Ara
Yeşilçay limonlu
Akşam
Fırında soslu balık ( tane karabiber az süt toz biber 1 kaşık yulaf kepeği ve limon
Sınırlı izin sadece zero kullandım çünkü salata yok balıkla
Ara
Çay
Su 2 litreEki Görüntüle 1902754
1 saat yuruyus
1 saat pilates
nilsub @toplight @inatettimolacak
Allahım büyük gün yarın mı? İnşallah gösterir ördekcim, yoksa meraklan dur :)Yok Mervecim donmedim henüz, yarin sabah döneceğiz Ankara'ya, ogleden sonra da doktor kontrolum var
içme ben artık sadece türk kahvesi içiyorumOnca sayfalari okudum aklimda kalanlara cevap yazayim
nilsub kuymak diyip durma kiz zopalicam seni hee
O nescafe mesajinada sok oldum bu kadar tehlikeli oldugunu inan hic bilmiyordm bidaha sokmam eve iyi oldu öğrendigim
@inatettimolacak lahana corban guzel gozukuyodu canm ne kadar sure daha yapican kac kilo verdin
@Pdr93 kiz ne guzel kilo vermissin sen bu hizla gidersen bence hedefine ulasirsin ya
medusa38 ve azaydidem sizlere yorum yok dukana yabanci oldugum icin
@servey motivasyon fotosu fikrini sevdim pitircigim
@morordek evine vardinmi hamiş hanim
Tambakim etiket yapamadım senin nicki bi dogru yazamiyom..sende yogunmussun kolay gelsin canim
oda bişeymi bende yarın yokum arkadaşlarla öğretmenleri çağırdık herkes bişey yapıcak bende mercimekli köfteSorma nilguncum simdi yemesem olmaz ayip olacak
Ee bu sene diyetteyim ya benle ugrasiyouleyn baska zaman beklerdm biri getrsede yisem diye
Selam 5. Takımın güzelleri
@w e n d y cnm bana bu lapa yaramadı şiştim
Bugün ayşe yle saf proteine başladık hayırlısı artık
nasıl canım yapamam galiba yaaaa....Açlık yap, bununla ilgilenen doktorlar dahi var sadece bunun için çalışan. İnan çekeceğin belki bir aylık açlık ama hemen iyileşiverirsin Allahın izniyle. Çevremde bu şekilde iyileşen çok kilo vermen de yanında cabası. Şifa açlıkta. İlaçlara başlamadan bununla ilgilenen doktorlara başvurmanı tavsiye ederim.
Allah razı olsun hepinizden çok sağolun. Eşimden dolayı pek giremiyorum kusura bakmayın lütfen.
afiyet olsun süper görünüyorBugünkü menüm
Saf protein
Sabah
3 yumurta haslama esimlede yapmıştım oyemeyince yemek zorunda kaldım
2-3 çatal peynir
Öğle
Yoğurt sade nescafe
Ara
Yeşilçay limonlu
Akşam
Fırında soslu balık ( tane karabiber az süt toz biber 1 kaşık yulaf kepeği ve limon
Sınırlı izin sadece zero kullandım çünkü salata yok balıkla
Ara
Çay
Su 2 litreEki Görüntüle 1902754
1 saat yuruyus
1 saat pilates
nilsub @toplight @inatettimolacak
hadi bakalım öğrenirsin inşallahYok Mervecim donmedim henüz, yarin sabah döneceğiz Ankara'ya, ogleden sonra da doktor kontrolum var
53 kg buluşalım kesin yemekten sonra 55 oluruz ne yiyecen karar veremeyiz hepsinden yeriz ben yazın kesin gelirim bayramdan sonra bulusalimMerhaba kızlar; bir yürüyüşten daha merhaba sizlere :)
Ay kızz yaza Kayseri buluşması mı yapsak ki,gelin hepiniz gezdiririz ne güzel dimi öğretmenim :)
Sayma betüş, aşk olsun sana
Gidim de marketten sinameki alayım bari, ne güzel bişeymiş bu :)
Kız başka çare bul, ilaca alıştırma kendini
Kuzum bugün kimse yoktu ki, merak edilmez mi krakerim :)
Hahahha, 3 yıl yemezsin artık :)
Bana bişi yazma sen hıhh
Balık enfess görünüyor, afiyet olsun, bereketli de olmuş :)
Allahım büyük gün yarın mı? İnşallah gösterir ördekcim, yoksa meraklan dur :)
sağol canım...Geçmiş olsun cnm
Bgun icmicem yarinda markatete gidip form cay alicam belki ise yarar persembe gnune kadr kabiz olursam ozman icerim cuma gunu fazla ckmamak icnMerhaba kızlar; bir yürüyüşten daha merhaba sizlere :)
Ay kızz yaza Kayseri buluşması mı yapsak ki,gelin hepiniz gezdiririz ne güzel dimi öğretmenim :)
Sayma betüş, aşk olsun sana
Gidim de marketten sinameki alayım bari, ne güzel bişeymiş bu :)
Kız başka çare bul, ilaca alıştırma kendini
Kuzum bugün kimse yoktu ki, merak edilmez mi krakerim :)
Hahahha, 3 yıl yemezsin artık :)
Bana bişi yazma sen hıhh
Balık enfess görünüyor, afiyet olsun, bereketli de olmuş :)
Allahım büyük gün yarın mı? İnşallah gösterir ördekcim, yoksa meraklan dur :)
gerçekten 0 grup olduğum için bana bu taneneliler yaramıyoCanım proteinin iyi geleceğine eminim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?