Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Elma krom bana çok iyi geldi sinameki var içinde

Ben de bugünkü menümü yazayım; sebze protein günüm

Sabah; 1 elma (bi süre veda ediyorum elmaya)

Ara; dukan kek, şekersiz nescafe

Öğle; tavuklu salata, 2 yk pembe sultan (kırmızı pancarlı yoğurt :))

Ara; şekersiz Türk kahvesi

Akşam; 3 miniminnak salatalık, bol kıymalı ıspanak, azıcık acı sos, yoğurt

Su; 2 lt
Spor; 50 dk yürüyüş inşallah :)

morordek nilsub inatettimolacak medusa38 azaydidem

afiyet olsun güzell...

Dükan kekede veda et kakaolu o demi bi hafta senin niye duraksadiginda belli oldu suçlu kakao

Menun gzel canim bence kek az olmus sole 5 6 dilim birden yemeliydin bence

53 kg buluşalım kesin yemekten sonra 55 oluruz ne yiyecen karar veremeyiz hepsinden yeriz ben yazın kesin gelirim bayramdan sonra bulusalim

Dükan kekede veda et kakaolu o demi bi hafta senin niye duraksadiginda belli oldu suçlu kakao

Ay kek yazmışım ekmek o :) sence kabartma tozundan bişi olur mu?

ne oldu öğlen bencil diyodun

Kız öğlen sana gelim sende bana gel dedim, duymadığım laf kalmadı :) yok yardım mı oluyomuş o bilmem ne, öpmüyorum o zaman hıhh

Menun gzel canim bence kek az olmus sole 5 6 dilim birden yemeliydin bence

Hahah didemcim üzüleceksin biliyorum ama yanlış yazmışım şekerim, kek değil ekmek o :) yürüyom ben evde otur sen anca, bırak kv de çık sokağa kuzum :)

Hadi ya ekmekmymis olsun sen ondanda 5 6 dilim ye tamam kynvlidem yok kiz 1 bcuk aydir haftaya gelicek bide hava soguk ckip daha cok boynumu agritmak istemiyorum ama birazdan leslie bacyla yuruyus yapicaz slmini solerim

Hadi ya ekmekmymis olsun sen ondanda 5 6 dilim ye tamam kynvlidem yok kiz 1 bcuk aydir haftaya gelicek bide hava soguk ckip daha cok boynumu agritmak istemiyorum ama birazdan leslie bacyla yuruyus yapicaz slmini solerim

Söyle kuzum, ben senin kv nin evde olmadığını unutmuşum pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…