Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah sabah bu yapılmaz biliyorum ama.... havuçlu tarçınlı cevizli keki attım fırına sıra mercimek köftesinde bugün akşama gelirim artık arkadaşta toplanıcaz evi okulun yanında öğretmenlere vakit kaybı olmasın diye öğlen yemeğine gelecekler ...ay bugun benim işim çok zor en zararsızlarından azcık yicem cumaya 77 olmak istiyorum

nilgün en zararsızlardan yicem deme, bişiler hazırla götür olmazsa yanına, yeme annem yeme gülüm, 300 gr'mı çıkarma 1300 gr'ma

nilgün en zararsızlardan yicem deme, bişiler hazırla götür olmazsa yanına, yeme annem yeme gülüm, 300 gr'mı çıkarma 1300 gr'ma
Haha alemsim ben +7gormuş hatunum +1.300 ten mi korkacağım....
Şaka şaka kahvaltımıda çok hafif yaptım yok kız bol yeşillik 2-3 mercimekli köfte yerim bol çay tamam akşamada 1 kase yoğurt yarına eksi inşallah

Günaydın canım nasılsın....
Ay 77'ye 300 gr cık kaldı bi versem onuda...
Gunaydin canim benim de 6lara 300 kaldi diyelim gorecem o 6yi bu cuma.. o nicke bosuna inatettimolacak yazmiyo ayrica wendy de demis canim surme elini biseye oralarda.. mercimek sisiriyosa onu da yeme. Yumurta salatasi yap götür kendine hem protein hem sebze
Ay ben senin gibi 62olsam daha ne isterim korumaya geçerdim tabi benim hedefimde 58'bakalım hayırlısı :)
Sorma bacim bir betus deyimiyle kim aldi bu zayiflari buraya hem zayiflar hem bizim gibi suskolara laf ediyolar cok ayip cok biz totomuzu yirtiyoz burda 2aydir 6lari gorelim diye.. neyseeee... herkesin zayigligi kendineee
Laf soyledi allahin suskosu modundayim su anda

Evet ama bu ara fazla kıyafet almiyorum önce bi 55 olayım tüm dolap yenilenecek çünkü eski kıyafetlerimi dagittim 95 kg oglumla resmim var zayiflayinc koyacam

ben inan acaip merak ediyorum 95 kiloluk halini, sen zamanında kilo vermek istememişsin, yoksa senin için kilo vermek ne ki kv hala demiyo mu gelin zayıfladın diye? 20 kilo bu anacım boru mu

Wendy napsin kayseride envai çeşit pide var her daim sıcak sıcak
ay almıyoruz valla eve hiç, bi alsak 2 ekmeği oturur yeriz eşimle, onu içine az tereyağı sür, dom-peynir, hatta boş bile yersin
hep varsa yiyip yiyip hevesini almışsındır biz kırkyılda bir dönerciye gitcez deee öyle pide görcez peehhh :)) ben yimiyimde kim yesin.... döner demeyin acıkıyom yeeaaa...
kız pidenin hevesi olur mu? senden daha zor cebelleş dur benimki :)
Eki Görüntüle 1902849 Buda benden oncesi - sonrasi 67 kiloyken cekilen fotom tabi dusukten snra aldim suanki halim degil yani
maşallah didemcim, çok güzelsin ben 67'lik haline bayıldımmm, acil dönüosun o kiloya
Evet duymustum o taktigi yapmayi dusunuyorum:)
Tamam senin tahmini de yazdim bakalim ogrenirsek kimler dogru bilecek :)

kuzucum en az 45 dk önce yemen lazım unutma, ancak bebeğin kan şekerine etki edecek :) burda tam tarama testi öncesi (24. haftaya kadar olan) 2 dilim baklava yemeden bakmıyolar :)

Ay ben senin gibi 62olsam daha ne isterim korumaya geçerdim tabi benim hedefimde 58'bakalım hayırlısı :)

aman gönülden istemiyosun sen, istesen yaparsın kuzum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen beni etiketle kız ben donene kadar on bin msj yazar bu garulaarrrrr.. Bulamam sonra merak ederim...

hahah, ördekcim hepimize özelden yazcak sana sölemicez

anam bana mı dediniz zayıf diye, ben miyim o? Allahım hep böyle hakaret kızma duymayı nasip et yareppimmmm, dinimiz amin

Ay hoşgeldin...
Sorma canım bir grip oldum 2aydır 3kez doktora gittim dayıyorlar kutu kutu ilacı...
Hoşbuldum:)
Kıyamam ya çok ilaç içmek de iyi değil aslında c vitamini falan al canım kendine iyi bak havalar da bozuldu artık salgın var direncini yükselt uyku yemek vitamin çok önemli. Şifalar diliyorum :*

Yokkk kaynanam demiyor zannimca kıskanıyor kendine var 100 kg

Hoşbuldum:)
Kıyamam ya çok ilaç içmek de iyi değil aslında c vitamini falan al canım kendine iyi bak havalar da bozuldu artık salgın var direncini yükselt uyku yemek vitamin çok önemli. Şifalar diliyorum :*

yok c vitamini falan almaz o şimdi, gidicek mercimek köftesi yicek, sonra bir ince dilim de kekimden yedim, yok neler vardı tadına bakmadım bile dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…