- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.941
Günaydın canım nasılsın....Gunaydin biricik tatlis hatunlar
Eki Görüntüle 1902914
Sabah sabah bu yapılmaz biliyorum ama....havuçlu tarçınlı cevizli keki attım fırına sıra mercimek köftesinde bugün akşama gelirim artık arkadaşta toplanıcaz evi okulun yanında öğretmenlere vakit kaybı olmasın diye öğlen yemeğine gelecekler ...ay bugun benim işim çok zor en zararsızlarından azcık yicem cumaya 77 olmak istiyorum
Günaydınlar bende sabah sabah servisle Ankara durumdayımTandoganda bitecek yolculuk
Haha alemsim ben +7gormuş hatunum +1.300 ten mi korkacağım....nilgün en zararsızlardan yicem deme, bişiler hazırla götür olmazsa yanına, yeme annem yeme gülüm, 300 gr'mı çıkarma 1300 gr'ma
Evet duymustum o taktigi yapmayi dusunuyorum:)Ultrasona gırmeden meyvasuyu cıkolata bırını ye yada ıc hareket eder kolayca gosterır ınş kız gectı ıcımdennn
Oğlanın kursahayırdır hemşerim, yolculuk nereye
Ay ben senin gibi 62olsam daha ne isterim korumaya geçerdim tabi benim hedefimde 58'bakalım hayırlısı :)hayırdır hemşerim, yolculuk nereye
Hemen beni etiketle kız ben donene kadar on bin msj yazar bu garulaarrrrr.. Bulamam sonra merak ederim...Evet duymustum o taktigi yapmayi dusunuyorum:)
Tamam senin tahmini de yazdim bakalim ogrenirsek kimler dogru bilecek :)
Gunaydin canim benim de 6lara 300 kaldi diyelimGünaydın canım nasılsın....
Ay 77'ye 300 gr cık kaldı bi versem onuda...
Sorma bacim bir betus deyimiyle kim aldi bu zayiflari burayaAy ben senin gibi 62olsam daha ne isterim korumaya geçerdim tabi benim hedefimde 58'bakalım hayırlısı :)
Evet ama bu ara fazla kıyafet almiyorum önce bi 55 olayım tüm dolap yenilenecek çünkü eski kıyafetlerimi dagittim 95 kg oglumla resmim var zayiflayinc koyacam
ay almıyoruz valla eve hiç, bi alsak 2 ekmeği oturur yeriz eşimle, onu içine az tereyağı sür, dom-peynir, hatta boş bile yersinWendy napsin kayseride envai çeşit pide var her daim sıcak sıcak
kız pidenin hevesi olur mu? senden daha zor cebelleş dur benimki :)hep varsa yiyip yiyip hevesini almışsındır biz kırkyılda bir dönerciye gitcez deee öyle pide görcez peehhh :)) ben yimiyimde kim yesin.... döner demeyin acıkıyom yeeaaa...
maşallah didemcim, çok güzelsinEki Görüntüle 1902849 Buda benden oncesi - sonrasi67 kiloyken cekilen fotom tabi dusukten snra aldim suanki halim degil yani
Evet duymustum o taktigi yapmayi dusunuyorum:)
Tamam senin tahmini de yazdim bakalim ogrenirsek kimler dogru bilecek :)
Ay ben senin gibi 62olsam daha ne isterim korumaya geçerdim tabi benim hedefimde 58'bakalım hayırlısı :)
Bak biliyo basina gelecekleriHemen beni etiketle kız ben donene kadar on bin msj yazar bu garulaarrrrr.. Bulamam sonra merak ederim...
Hemen beni etiketle kız ben donene kadar on bin msj yazar bu garulaarrrrr.. Bulamam sonra merak ederim...
Sorma bacim bir betus deyimiyle kim aldi bu zayiflari burayahem zayiflar hem bizim gibi suskolara laf ediyolar cok ayip cok biz totomuzu yirtiyoz burda 2aydir 6lari gorelim diye.. neyseeee... herkesin zayigligi kendineee
Laf soyledi allahin suskosu modundayim su anda
Hoşbuldum:)Ay hoşgeldin...
Sorma canım bir grip oldum 2aydır 3kez doktora gittim dayıyorlar kutu kutu ilacı...
Yokkk kaynanam demiyor zannimca kıskanıyor kendine var 100 kgben inan acaip merak ediyorum 95 kiloluk halini, sen zamanında kilo vermek istememişsin, yoksa senin için kilo vermek ne kikv hala demiyo mu gelin zayıfladın diye? 20 kilo bu anacım boru mu
ay almıyoruz valla eve hiç, bi alsak 2 ekmeği oturur yeriz eşimle, onu içine az tereyağı sür, dom-peynir, hatta boş bile yersin
kız pidenin hevesi olur mu? senden daha zor cebelleş dur benimki :)
maşallah didemcim, çok güzelsinben 67'lik haline bayıldımmm, acil dönüosun o kiloya
kuzucum en az 45 dk önce yemen lazım unutma, ancak bebeğin kan şekerine etki edecek :) burda tam tarama testi öncesi (24. haftaya kadar olan) 2 dilim baklava yemeden bakmıyolar :)
aman gönülden istemiyosun sen, istesen yaparsın kuzum
Hoşbuldum:)
Kıyamam yaçok ilaç içmek de iyi değil aslında c vitamini falan al canım kendine iyi bak havalar da bozuldu artık salgın var direncini yükselt uyku yemek vitamin çok önemli. Şifalar diliyorum :*
canım istemiyor hiç moralim bozuk ya sigara içiyorum sürekli iyice iştahım kapanıyor.. annem bugün sabah zorla 1 dilim börek yedirdi .. stresten 6 gün erken regl oldumpembiş bişi yememişsin kineyse olur böyle takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?