Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahah, ördekcim hepimize özelden yazcak sana sölemicez

anam bana mı dediniz zayıf diye, ben miyim o? Allahım hep böyle hakaret kızma duymayı nasip et yareppimmmm, dinimiz amin
Tabii en fena hakaretim budur benim.. ev arkadasim var 50 kilo kendisi.. isvec yaptigim hafta tutrurdu ben de yapacam diye.. dedim yürü git burdan pis zayif seni 3gr kilosu var onu da verip -1 olmak istiyo sanirim
yok c vitamini falan almaz o şimdi, gidicek mercimek köftesi yicek, sonra bir ince dilim de kekimden yedim, yok neler vardı tadına bakmadım bile dicek
Kizzz konuşma ortimin arkasindan.. kiz nilgün sen de bu kadar lafin üstüne bugun yersen onlari ben fururum seni ona gore.. milletin diline düştük bacim

canım istemiyor hiç moralim bozuk ya sigara içiyorum sürekli iyice iştahım kapanıyor.. annem bugün sabah zorla 1 dilim börek yedirdi .. stresten 6 gün erken regl oldum
Cozemediniz mi hala sorunu canim..kiyamam sana ya yipratma kendini..merak ettim simdi bu kadar buyuk muydu olay

Sen ye canım kekleri aşureleri sonra inşallah maşallah inerim olmazki sekerim

Sen nerdesin Magneti biliyor musun ben oraya çok yakinim
ben anıtkabir in diğer girişindeyim anıttepe tarafında magneti biliyom tabii ki bizim mekanlar anıttepe civarı
Sen ne zaman okudun orda şimdi senin okul buraya 5 dakika Tandoğan metronun adı artık Anadolu oldu
aa wendy şekerim sen ankara ecz mezunumusun mikrobiyoloji labına kimler geliyordu

Bende 2008 de buradaki Gazi kampusundeydim bir yıl y.lisans için karşılaştik mi acaba yanyanada geçtikten bilemedik mi

ay bilmem ki, karşılaştık mı acaba :)

ben anıtkabir in diğer girişindeyim anıttepe tarafında magneti biliyom tabii ki bizim mekanlar anıttepe civarı

aa wendy şekerim sen ankara ecz mezunumusun mikrobiyoloji labına kimler geliyordu
ay çok zaman oldu isimleri unuttum ama müjde hoca vardı bi asistanımız, sulhiye hocayla ahmet hoca vardı bi de hatırladıklarım :)
O zaman en iyisi sen gel Ankara'ya özlem giderirsin

hahah, geliyim kız, h&m'ye gitmek istiyom, alışveriş merkezine bırakın beni ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…