- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.961
Tabii en fena hakaretim budur benim.. ev arkadasim var 50 kilo kendisi.. isvec yaptigim hafta tutrurdu ben de yapacam diye.. dedim yürü git burdan pis zayif senihahah, ördekcim hepimize özelden yazcak sana sölemicez
anam bana mı dediniz zayıf diye, ben miyim o? Allahım hep böyle hakaretkızma duymayı nasip et yareppimmmm, dinimiz amin
Kizzz konuşma ortimin arkasindan.. kiz nilgün sen de bu kadar lafin üstüne bugun yersen onlari ben fururum seni ona gore.. milletin diline düştük bacimyok c vitamini falan almaz o şimdi, gidicek mercimek köftesi yicek, sonra bir ince dilim de kekimden yedim, yok neler vardı tadına bakmadım bile dicek
Cozemediniz mi hala sorunu canim..kiyamam sana ya yipratma kendini..merak ettim simdi bu kadar buyuk muydu olaycanım istemiyor hiç moralim bozuk ya sigara içiyorum sürekli iyice iştahım kapanıyor.. annem bugün sabah zorla 1 dilim börek yedirdi .. stresten 6 gün erken regl oldum
olay saçma ama sonuçları can sıkıcı okumak istersen yazarım sana da özelden canımCozemediniz mi hala sorunu canim..kiyamam sana ya yipratma kendini..merak ettim simdi bu kadar buyuk muydu olay
Yaz tabii canim.. yanindayiz biz her zamanolay saçma ama sonuçları can sıkıcı okumak istersen yazarım sana da özelden canım
yazdım canım teşekkür ederim hepinizeYaz tabii canim.. yanindayiz biz her zaman
Sen ye canım kekleri aşureleri sonra inşallah maşallah inerim olmazki sekerimEki Görüntüle 1902914
Sabah sabah bu yapılmaz biliyorum ama....havuçlu tarçınlı cevizli keki attım fırına sıra mercimek köftesinde bugün akşama gelirim artık arkadaşta toplanıcaz evi okulun yanında öğretmenlere vakit kaybı olmasın diye öğlen yemeğine gelecekler ...ay bugun benim işim çok zor en zararsızlarından azcık yicem cumaya 77 olmak istiyorum
yazdım canım teşekkür ederim hepinize
Sen ye canım kekleri aşureleri sonra inşallah maşallah inerim olmazki sekerim
Günaydınlar bende sabah sabah servisle Ankara durumdayımTandoganda bitecek yolculuk
ayşecim benim işyrrine çok yakın gelmişin kızOğlanın kursaama ulaşmak için Etlik Yenimahalle demetevler Gazi geziyoruz .Son durak Anıtkabir e çok yakin
ayşecim benim işyrrine çok yakın gelmişin kız
kız ben sana özel mesaj atamıyom niyekız merak ettim bana da yaz bari, annenler falan ne diyo bu işe?
Sen nerdesingünaydınlarr
ayşecim benim işyrrine çok yakın gelmişin kız
kız ben sana özel mesaj atamıyom niye
Sen ne zaman okudun orda şimdi senin okul buraya 5 dakika Tandoğan metronun adı artık Anadolu olduay kaptanım benim ünide ordaydı, azıcık özlemişim galibaankara üni eczacılık fak., tandoğan durağının ordaydı, mke'nin yanı
Sen ne zaman okudun orda şimdi senin okul buraya 5 dakika Tandoğan metronun adı artık Anadolu oldu
Bende 2008 de buradaki Gazi kampusundeydim bir yıl y.lisans için karşılaştik mi acaba2003-07 arası, 1 yıl da y.lisans derken 5 sene ordaydım
ben anıtkabir in diğer girişindeyim anıttepe tarafında magneti biliyom tabii ki bizim mekanlar anıttepe civarıSen nerdesinMagneti biliyor musun ben oraya çok yakinim
aa wendy şekerim sen ankara ecz mezunumusun mikrobiyoloji labına kimler geliyorduSen ne zaman okudun orda şimdi senin okul buraya 5 dakika Tandoğan metronun adı artık Anadolu oldu
O zaman en iyisi sen gel Ankara'ya özlem giderirsin2003-07 arası, 1 yıl da y.lisans derken 5 sene ordaydım
Bende 2008 de buradaki Gazi kampusundeydim bir yıl y.lisans için karşılaştik mi acabayanyanada geçtikten bilemedik mi
ay çok zaman oldu isimleri unuttum ama müjde hoca vardı bi asistanımız, sulhiye hocayla ahmet hoca vardı bi de hatırladıklarım :)ben anıtkabir in diğer girişindeyim anıttepe tarafında magneti biliyom tabii ki bizim mekanlar anıttepe civarı
aa wendy şekerim sen ankara ecz mezunumusun mikrobiyoloji labına kimler geliyordu
O zaman en iyisi sen gel Ankara'ya özlem giderirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?