- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.921
Meyveli yoğurt yeAcımmmmmmmm
Mutfagı kıtleyıp anahtarını yutsam sabah nasıl cıkartırım anahtarıMeyveli yoğurt ye
Yataktayımm haftada 750 gr veremezsem ayıp bana o yuzden uyumalıyım 3 te nobete kalkcam nasılsaMeyveli yoğurt ye
Bende yulaf kepekli yoğurdumu yiyip yatacam birazdan ben geç vakit yiyorum genelde etkilenmiyor hatta faydası var zaten dukanda da saat kavramı pek yokYataktayımm haftada 750 gr veremezsem ayıp bana o yuzden uyumalıyım 3 te nobete kalkcam nasılsa
Sorma ya ne menem bişi oldum ben boylebizim badi seni duygusal yaptı bak :)))) hemen yumuşuyon :)))
Ultrasona gırmeden meyvasuyu cıkolata bırını ye yada ıc hareket eder kolayca gosterır ınş kız gectı ıcımdennnBugunku hamilelik takvimim cinsiyet hakkinda cok umut verici konuşuyor insallah acar bizim minnak da goruruz neymis arkadas
Gunaydınnnnnnn şekerGünaydın kızlarrrr
Hasta mısın? Hastaysan vücudun ödem toplamıştır canım biraz sabret bol bol su içmeye çalış ödem atınca tıkır tıkır iner kilolarmedusa38 aferin bacım ben bu sabah tartıldım 78.3 -300 gr bir kıramadım 78'i ilaçta çok içiyorum ondanmı bilemedim
yazarım sanada özelden canım
sağol canım yazarım özeldenÖzel degılse anlatmak ıster misin belkı farklı bakış acısı yardımcı olur sana
inşallah canım bakalım hakkımda hayırlısı olsuntoz-pembe canim simdi okudum ya umarim en kisa surede hallolur sorunlarin.. Hepimizin zaman zaman oluyor, insallah seninki de gecici bir durumdur
çok teşekkür ederim canımm destekleriniz içinEbru eskilerden bizimblanche de yazmis bi ara o da bizim gezgin elifimiz o da eskilerden ama laf aramizda zayif o betusle pek sevmiyoz onu (esprisi bi tarafa gel sen de artik ozletiyosun elifcim @blanche_ea ) isimsiz yazan arkadasi ben de tanimiyom bilen varsa beni de yesillendrirsin..
toz-pembe tatlim ben de tam yazicaktim sayfa arasinda d.günündu daha nasil kotu oldunuz diye.. ciddi bi sorun yoktur en kisa zamanda halledersiniz insallah.. ben evli degilim ama 6yildir ugrasiyom ben de koca bi bebekle kizlar da yazmis zaten anlatip paylasmak istersen hepimiz burdayiz üzülme sen
amin canım hayırlısı olur inşallah
günaydın millet ... bende durumlar aynı moralim bozuk
dünkü menüm
sabah bişey yemedim 1 fincan şekersiz sütsüz kahve içtim
ara papatya çayı
öğlen tavuk şiş söyledim 5 parça falan yiyebildim yanında 3 kaşık yulaf kepekli yoğurt
akşam 1 bardak ayran
işe gelip anneme dönerken toplam 46 dk yürüdüm
nilsub toplight morordek
Ay hoşgeldin...Hasta mısın? Hastaysan vücudun ödem toplamıştır canım biraz sabret bol bol su içmeye çalış ödem atınca tıkır tıkır iner kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?