Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

peki bi dahakine sıralamay size uygun dile çevirip yazarım :)

hamsi miii anammm olsa da yesem şimdi canım çekti

canım istemiyor hiç moralim bozuk ya sigara içiyorum sürekli iyice iştahım kapanıyor.. annem bugün sabah zorla 1 dilim börek yedirdi .. stresten 6 gün erken regl oldum

Rabbim sabır versin inşallah. Eğer yardımcı olacaksa dinlemek istiyorum bende. Dertler paylaştıkça Azalır Allahın izniyle. Rabbim sabrını versin İnşallah.

kuzucum en az 45 dk önce yemen lazım unutma, ancak bebeğin kan şekerine etki edecek :) burda tam tarama testi öncesi (24. haftaya kadar olan) 2 dilim baklava yemeden bakmıyolar :)
Ben de 1 saat once falan yiyeyim diyorum, ay hadi nolur dönsün göstersin

Matildacığım sinemeki bağırsağın gerekli olan sıvısını da dışarı atıp kurutuyormuş diye biliyorum. Araştır istersen.
Cnm onun gibi bişi duydum aslında ama çok çaresiz kalırsam öyle içiyorum.
Bi de zaten kuru benim bağırsaklar :)))
Sağol ilgin için bi araştırayım cnm :-*
Ahahaha tavuk köfte değil o ya tavuk,köfte:))
Keremcemim ede yazmışım bi kere öyle oda böyle anlamış ya hata benim kusura bakma cnm

ayrıca dünkü menüm.
Saat 14.50
ezogelin çorba
beyti Kebabı

daha acıkmadım zaten o vakitten sonra.
8 bin adım 386 kaloriye tekabül ediyor + 100 kalorilik stepper çalıştım efenim.

Ama tavuk koftesi var gerçekten kasarla hemd super oluyo

Benimde 500 gr kaldı 6 lara hadi inşallah görürüz cnm

hadi yaaa neyse anlaşıldı tatlım
ayrıca dünkü menüm.
Saat 14.50
ezogelin çorba
beyti Kebabı

daha acıkmadım zaten o vakitten sonra.
8 bin adım 386 kaloriye tekabül ediyor + 100 kalorilik stepper çalıştım efenim.
sabah kahvaltı yok mu büşram
O gümüş buraya daha yakın onun arkadan ikinci caddesindeyim az önce o gümüşten simit aldım ogluma
ooo afiyet olsun senin yerine başkası olaydı o güömüşten oğluna bi simitle çıkmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…