- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.981
Wendy burasını senin okulEki Görüntüle 1902956
Şimdi çektim bu resmiWendy burasını senin okulEki Görüntüle 1902956
O zamanda şok market var mıydı karşıda şimdi oraya gidiyorumay evet, rektörlük orası, onun az daha yanı bizimki de
O zamanda şok market var mıydı karşıda şimdi oraya gidiyorum
peki bi dahakine sıralamay size uygun dile çevirip yazarım :)
canım istemiyor hiç moralim bozuk ya sigara içiyorum sürekli iyice iştahım kapanıyor.. annem bugün sabah zorla 1 dilim börek yedirdi .. stresten 6 gün erken regl oldum
Ben de 1 saat once falan yiyeyim diyorum, ay hadi nolur dönsün göstersinkuzucum en az 45 dk önce yemen lazım unutma, ancak bebeğin kan şekerine etki edecek :) burda tam tarama testi öncesi (24. haftaya kadar olan) 2 dilim baklava yemeden bakmıyolar :)
Cnm onun gibi bişi duydum aslında ama çok çaresiz kalırsam öyle içiyorum.Matildacığım sinemeki bağırsağın gerekli olan sıvısını da dışarı atıp kurutuyormuş diye biliyorum. Araştır istersen.
Ahahaha tavuk köfte değil o ya tavuk,köfte:))iyi akşamlar accık ders çalışayım dedim döktürmüşsünüz yine yahuu
hakkaten efsane geri dönmüş hamsili kahvaltıya bişey demeyecem ama güzel protein almışın
kabak çekirdeği yağı ne bacım sabah aç karna betüşün hamsisine laf söylemiş herkes ama sabah sabah yağ da pek iç acıcı gelmedi süt içinse tamam ama
kız bi lokma yeseydin şişecek bi tarafın sütün kesilecek yawww
değişik bir bilimsel yorum hiç bardağa balık ya da tavuk eti koymamıştım
tavuk köfte hiç yemedim ben yahuu
O gümüş buraya daha yakın onun arkadan ikinci caddesindeyim az önce o gümüşten simit aldım oglumayok ya gümüş diye bi pastane vardı ama, ne güzel puğaçalar yaparlardı :)
Bende 70 le boğuşuyorum inşallah kurtulcaz bu hafta:)medusa38 aferin bacım ben bu sabah tartıldım 78.3 -300 gr bir kıramadım 78'i ilaçta çok içiyorum ondanmı bilemedim
yazdım tatlımhamsi miiianammm olsa da yesem şimdi canım çekti
Rabbim sabır versin inşallah. Eğer yardımcı olacaksa dinlemek istiyorum bende. Dertler paylaştıkça Azalır Allahın izniyle. Rabbim sabrını versin İnşallah.
Ama tavuk koftesi var gerçekten kasarla hemd super oluyoCnm onun gibi bişi duydum aslında ama çok çaresiz kalırsam öyle içiyorum.
Bi de zaten kuru benim bağırsaklar :)))
Sağol ilgin için bi araştırayım cnm :-*
Ahahaha tavuk köfte değil o ya tavuk,köfte:))
Keremcemim ede yazmışım bi kere öyle oda böyle anlamış ya hata benim kusura bakma cnm
Benimde 500 gr kaldı 6 lara hadi inşallah görürüz cnmGunaydin canim benim de 6lara 300 kaldi diyelimgorecem o 6yi bu cuma.. o nicke bosuna inatettimolacak yazmiyo ayrica wendy de demis canim surme elini biseye oralarda.. mercimek sisiriyosa onu da yeme. Yumurta salatasi yap götür kendine hem protein hem sebze
Sorma bacim bir betus deyimiyle kim aldi bu zayiflari burayahem zayiflar hem bizim gibi suskolara laf ediyolar cok ayip cok biz totomuzu yirtiyoz burda 2aydir 6lari gorelim diye.. neyseeee... herkesin zayigligi kendineee
Laf soyledi allahin suskosu modundayim su anda
hadi yaaa neyse anlaşıldı tatlımCnm onun gibi bişi duydum aslında ama çok çaresiz kalırsam öyle içiyorum.
Bi de zaten kuru benim bağırsaklar :)))
Sağol ilgin için bi araştırayım cnm :-*
Ahahaha tavuk köfte değil o ya tavuk,köfte:))
Keremcemim ede yazmışım bi kere öyle oda böyle anlamış ya hata benim kusura bakma cnm
sabah kahvaltı yok mu büşramayrıca dünkü menüm.
Saat 14.50
ezogelin çorba
beyti Kebabı
daha acıkmadım zaten o vakitten sonra.
8 bin adım 386 kaloriye tekabül ediyor + 100 kalorilik stepper çalıştım efenim.
ooo afiyet olsun senin yerine başkası olaydı o güömüşten oğluna bi simitle çıkmazdıO gümüş buraya daha yakın onun arkadan ikinci caddesindeyim az önce o gümüşten simit aldım ogluma
nasıl oluyıor o yawww evde yapğılıyor muAma tavuk koftesi var gerçekten kasarla hemd super oluyo
Duydum ben onu ama hiç yenedim:)Ama tavuk koftesi var gerçekten kasarla hemd super oluyo
Cnm seni burda görüşken bişi sorayımnasıl oluyıor o yawww evde yapğılıyor mu
Robotun varsa evde cekersin koymasını yoksa marketten gogisu cektirecen tabii ki evde de yapılırnasıl oluyıor o yawww evde yapğılıyor mu
Cnm seni burda görüşken bişi sorayım
Ben geçen hafta 10. Takımdan ayrıldım acaba sizin takımla devam edebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?