- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.901
Elma krom bana çok iyi geldi sinameki var içinde
Vasfiye abla işte ne olacaktabi bunu 9 dukan kurabiye yiyen söylüyor...
hakkaten efsane geri dönmüş hamsili kahvaltıya bişey demeyecem ama güzel protein almışınmenümnilsub morordek bak baak mmenü görsün gözünüzz.... efsane geri döndü breh breh breeehhhh.....
sabah 1 tabak hamsi
öğlen 6 tavuk nugget
akşam 4 gibi 1 dlm tb ekmeği
2 domates
4 kaşık lor
su : 1 lt -- içemiyorum içemiyoruuuum((
spor : 100 ipli ip
jillian level 1
şimdi de yeşil çay
limonlu su
ve 4 ceviz...........
kabak çekirdeği yağı ne bacım sabah aç karna betüşün hamsisine laf söylemiş herkes ama sabah sabah yağ da pek iç acıcı gelmedi süt içinse tamam amaKabak cekırdegı yagı
10 da kepekli peynirli tost,1 yumurta,1 cb sut
Ara yesılcay
1 de 3 kofte, 1 kase mercımek corbası
Ara uzum, chai li yoğurt,3 ceviz
7 de k.alabalık
Sade tkahvesi- parmak bıtter
3 lt su
Gun boyu rezene
kız bi lokma yeseydin şişecek bi tarafın sütün kesilecek yawwwAlabalıgın yanında küçük pideler geldı dumanı tuten var ya etımı burktum yememek içinmenu yazmak işe yarıyor.tabıkı yemedımm cumaya 78,2 olmalıyım
değişik bir bilimsel yorum hiç bardağa balık ya da tavuk eti koymamıştımBen soyle yorumluyorum balık yıyınce acıkmayı, bır bardak suyun içine et atın tavuk etı de olabılır kolay ayrısmaz ama balık atın pul gıbı olur sındırımı kolay sanırım o yuzdenn
tavuk köfte hiç yemedim ben yahuuAslında balığın hazmı zor derler bilemedim söylediğinde mantıklı
Benim favorim tavuk köfte :))
Insallah yarin gosterir kendini cirkin ordek yavrusu, yoksa ben meraktan ikiye catlayacagim sanirim :)))
Sabahtan sonrasini okumadim ben :)))
Her gun yeni bir kahvalti menusu ile karsimizdasin :)))
iyi akşamlar accık ders çalışayım dedim döktürmüşsünüz yine yahuu
hakkaten efsane geri dönmüş hamsili kahvaltıya bişey demeyecem ama güzel protein almışın
kabak çekirdeği yağı ne bacım sabah aç karna betüşün hamsisine laf söylemiş herkes ama sabah sabah yağ da pek iç acıcı gelmedi süt içinse tamam ama
kız bi lokma yeseydin şişecek bi tarafın sütün kesilecek yawww
değişik bir bilimsel yorum hiç bardağa balık ya da tavuk eti koymamıştım
tavuk köfte hiç yemedim ben yahuu
oo iyi fark varEki Görüntüle 1902849 Buda benden oncesi - sonrasi67 kiloyken cekilen fotom tabi dusukten snra aldim suanki halim degil yani
Ahahahh bende bendeeValla kaptancim ben hayatta kalkıp başka topiklere gidemem ana yurdumu terk edemem
Eki Görüntüle 1902849 Buda benden oncesi - sonrasi67 kiloyken cekilen fotom tabi dusukten snra aldim suanki halim degil yani
Aynen almasaydim iyidioo iyi fark var
Ayy yok kiz turk standartlarnda 1.60 byumwuuu süper...... boy da uzun maşallah....
Gelmez tabi kimse :) boşverin iyi eğlenceler sizekızçeler 8. takım üye konusunda ve sohbet konusunda biraz sıkıntılı kaptanlarının eşi ve çocuğu rahatsız olduğu iç.in takımla pk ilgilenemiyor sohbetlerimizi biraz da ordan yapalım ben az önce oraya bir arkadaş çağırdım katılmak isteyenler topiğindenlittlecoffeedoc arkadaşımız da takımda hiç sohbet olmamasından rahatsız hadi sohbete orda devam ne dersiniz
Ters insan iste :)Akşam yemeğinde de kahvaltı yapıyor. :))))
Tamam tamam hakkini verelim iyiymis menun :)yiğidi öldür ama hakkını teslim et ördüüüük.... mor ördüük....
Ters insan iste :)
Tamam tamam hakkini verelim iyiymis menun :)
Tabı bır parcacık yıyım snr kendımı durduramıyım snr bennı gecciyi akşamlar accık ders çalışayım dedim döktürmüşsünüz yine yahuu
hakkaten efsane geri dönmüş hamsili kahvaltıya bişey demeyecem ama güzel protein almışın
kabak çekirdeği yağı ne bacım sabah aç karna betüşün hamsisine laf söylemiş herkes ama sabah sabah yağ da pek iç acıcı gelmedi süt içinse tamam ama
kız bi lokma yeseydin şişecek bi tarafın sütün kesilecek yawww
değişik bir bilimsel yorum hiç bardağa balık ya da tavuk eti koymamıştım
tavuk köfte hiç yemedim ben yahuu
Supeeerrr vallaEki Görüntüle 1902849 Buda benden oncesi - sonrasi67 kiloyken cekilen fotom tabi dusukten snra aldim suanki halim degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?