- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.001
Şimdi ben 19. takımdan ses35 olarak 69.9 la izne ayrılmıştımDuydum ben onu ama hiç yenedim:)
sabah kahvaltı yok mu büşram
matildacım maalesef takımımız dolu canım şu an 8 kişi bu hafta pdr servey ve ben giriyorum ayrıca listeye girmek için bekleyen arkadaşlar var 11 kişi izinden dönecek arkadaşlarla 12 yi bile geçiyoruzCnm seni burda görüşken bişi sorayım
Ben geçen hafta 10. Takımdan ayrıldım acaba sizin takımla devam edebilir miyim
canım matildaya da yazdım takım larda kişi sayısı 12 kişi oluyor şu an için takımımız dolu ama mezunlar olduğu zaman yer açılacak 2 gün önce dersaadet te aynı şeyi istemişti ama ona da maalesef takımın dolu olduğunu söylemiştim çok üzgünüm yaatoplight kaptanım biz matilda ile kankayiz aynı takimda olmak istiyoruz
Ahahaha tavuk köfte değil o ya tavuk,köfte:))
Keremcemim ede yazmışım bi kere öyle oda böyle anlamış ya hata benim kusura bakma cnm
nasıl oluyıor o yawww evde yapğılıyor mu
O gümüş buraya daha yakın onun arkadan ikinci caddesindeyim az önce o gümüşten simit aldım ogluma
Bende 70 le boğuşuyorum inşallah kurtulcaz bu hafta:)
Benimde 500 gr kaldı 6 lara hadi inşallah görürüz cnm
Tamam cnmmatildacım maalesef takımımız dolu canım şu an 8 kişi bu hafta pdr servey ve ben giriyorum ayrıca listeye girmek için bekleyen arkadaşlar var 11 kişi izinden dönecek arkadaşlarla 12 yi bile geçiyoruz
canım matildaya da yazdım takım larda kişi sayısı 12 kişi oluyor şu an için takımımız dolu ama mezunlar olduğu zaman yer açılacak 2 gün önce dersaadet te aynı şeyi istemişti ama ona da maalesef takımın dolu olduğunu söylemiştim çok üzgünüm yaa
Tamam cnm
Bende cnm neyse herşey nasip dukanlarda buluşuruz :)ama çok üzüldümyine de gel sohbete olur mu matildacım
Tamam Cnm kısmet değilmiş üzüldümmatildacım maalesef takımımız dolu canım şu an 8 kişi bu hafta pdr servey ve ben giriyorum ayrıca listeye girmek için bekleyen arkadaşlar var 11 kişi izinden dönecek arkadaşlarla 12 yi bile geçiyoruz
canım matildaya da yazdım takım larda kişi sayısı 12 kişi oluyor şu an için takımımız dolu ama mezunlar olduğu zaman yer açılacak 2 gün önce dersaadet te aynı şeyi istemişti ama ona da maalesef takımın dolu olduğunu söylemiştim çok üzgünüm yaa
Olsun cnm üzülme herşeyde vardır bi Hayır biz seninle bir olduktan sonra farketmez nerde olduğumuz :)Tamam Cnm kısmet değilmiş üzüldüm
Ayy insallah canim 1 aya kalmaz o halime donerim dyorum insallahben inan acaip merak ediyorum 95 kiloluk halini, sen zamanında kilo vermek istememişsin, yoksa senin için kilo vermek ne kikv hala demiyo mu gelin zayıfladın diye? 20 kilo bu anacım boru mu
ay almıyoruz valla eve hiç, bi alsak 2 ekmeği oturur yeriz eşimle, onu içine az tereyağı sür, dom-peynir, hatta boş bile yersin
kız pidenin hevesi olur mu? senden daha zor cebelleş dur benimki :)
maşallah didemcim, çok güzelsinben 67'lik haline bayıldımmm, acil dönüosun o kiloya
kuzucum en az 45 dk önce yemen lazım unutma, ancak bebeğin kan şekerine etki edecek :) burda tam tarama testi öncesi (24. haftaya kadar olan) 2 dilim baklava yemeden bakmıyolar :)
aman gönülden istemiyosun sen, istesen yaparsın kuzum
Saol canm son zamanlarda kilo aldigim fotolardan bile belli oluyo amaBu aradaazaydidem baya fark olusmus canim.. instadan da gordum daha zayif göründüğün resimlerin de var.. zaten guzel hatunsun masallah
Dimi ben hep o sisko benim ablam caktrmayin ben degilim diyorumazaydidem canım baya fark var çok güzel olmuşsun .. hep diyorum zayıflamak insanı genç gösteriyor sende dahada gençleşmişsin zaten yüzün su gibi maşallah
Herkeslere tunaydinnnn
Bgun gec kalmiaim masallah 10 sayfa brden brikmis yazik banasadce etiketlendigim sayflari okudum kizlar okula gturucem kizimi hizli olmam lazm yine gelirim gun icinde
verirsin canım bunu yapabilme gücün var bu resimle bunu kanıtlamışsın zatenDimi ben hep o sisko benim ablam caktrmayin ben degilim diyorumgerckten ole insan zayfladginda kendine guveni geliyo daha mutlu bi insan oluyo bilmiyorum ben cok mutluydum zyfladkca daha da mutlu oldm ozgvenim tavan yapmsti ama almasaydim iyidi nesd onumuze bakicaz artik
canım sende bizle devam edersin sadece listede olmazsın liste müsait olursa ilk alacağımız sen olursunOlsun cnm üzülme herşeyde vardır bi Hayır biz seninle bir olduktan sonra farketmez nerde olduğumuz :)
ay sorma kedi meraktan ölürmüş o hesap...
bacım sen kimsin...
ne yedin la yine bende bugun çok zorlandım ama yemedim bacım ayıppppp
canım her zaman gelebilirsin takıma sohbete katılabilirsin ama ben dahil arkadaşlar seni acaba tanıdık birimi diye sorguladı hiç kendinden bahsetmeyip direk konuya dalıncaBen kimim :) öyle kendince diyet yapan sayfa sayfa diyet gruplarını dolaşıyorum sizin yorumlarınızı ve başarılarınızı okuyup motive oluyorum ,ama bi sıkıntı oluyorsa yorum yapmam bidaha
Ben kimim :) öyle kendince diyet yapan sayfa sayfa diyet gruplarını dolaşıyorum sizin yorumlarınızı ve başarılarınızı okuyup motive oluyorum ,ama bi sıkıntı oluyorsa yorum yapmam bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?