Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah kahvaltı yok mu büşram

yok. Canım istemedi açıkcası. Devlette çalışıyorum kafa dengi biri olmayınca tek başına takılıyorum. Sefer tası gibi bir şey aldım bakalım. 2 gün izne çıktım Konyaya gitcez. pazartesi Sefer taslı bir menü atarım artık

Cnm seni burda görüşken bişi sorayım
Ben geçen hafta 10. Takımdan ayrıldım acaba sizin takımla devam edebilir miyim
matildacım maalesef takımımız dolu canım şu an 8 kişi bu hafta pdr servey ve ben giriyorum ayrıca listeye girmek için bekleyen arkadaşlar var 11 kişi izinden dönecek arkadaşlarla 12 yi bile geçiyoruz
toplight kaptanım biz matilda ile kankayiz aynı takimda olmak istiyoruz
canım matildaya da yazdım takım larda kişi sayısı 12 kişi oluyor şu an için takımımız dolu ama mezunlar olduğu zaman yer açılacak 2 gün önce dersaadet te aynı şeyi istemişti ama ona da maalesef takımın dolu olduğunu söylemiştim çok üzgünüm yaa

Ahahaha tavuk köfte değil o ya tavuk,köfte:))
Keremcemim ede yazmışım bi kere öyle oda böyle anlamış ya hata benim kusura bakma cnm
nasıl oluyıor o yawww evde yapğılıyor mu

ben yapmıştım tavuk köfte; gögüsü rondoda ufalttım, sonrası normal köfte gibi işte, yumurta, baharat, yulaf kepeği falan işte, gayet lezzetli tavsiye ederim :) toplight

O gümüş buraya daha yakın onun arkadan ikinci caddesindeyim az önce o gümüşten simit aldım ogluma

ayy, afiyet olsun..

Bende 70 le boğuşuyorum inşallah kurtulcaz bu hafta:)

Benimde 500 gr kaldı 6 lara hadi inşallah görürüz cnm

inşallah canım görüceksin inşallah :)

Tamam cnm

Tamam Cnm kısmet değilmiş üzüldüm

Ayy insallah canim 1 aya kalmaz o halime donerim dyorum insallah

azaydidem canım baya fark var çok güzel olmuşsun .. hep diyorum zayıflamak insanı genç gösteriyor sende dahada gençleşmişsin zaten yüzün su gibi maşallah
Dimi ben hep o sisko benim ablam caktrmayin ben degilim diyorum gerckten ole insan zayfladginda kendine guveni geliyo daha mutlu bi insan oluyo bilmiyorum ben cok mutluydum zyfladkca daha da mutlu oldm ozgvenim tavan yapmsti ama almasaydim iyidi nesd onumuze bakicaz artik

Herkeslere tunaydinnnn
Bgun gec kalmiaim masallah 10 sayfa brden brikmis yazik bana sadce etiketlendigim sayflari okudum kizlar okula gturucem kizimi hizli olmam lazm yine gelirim gun icinde

verirsin canım bunu yapabilme gücün var bu resimle bunu kanıtlamışsın zaten

ay sorma kedi meraktan ölürmüş o hesap...

bacım sen kimsin...

ne yedin la yine bende bugun çok zorlandım ama yemedim bacım ayıppppp

Ben kimim :) öyle kendince diyet yapan sayfa sayfa diyet gruplarını dolaşıyorum sizin yorumlarınızı ve başarılarınızı okuyup motive oluyorum ,ama bi sıkıntı oluyorsa yorum yapmam bidaha

Ben kimim :) öyle kendince diyet yapan sayfa sayfa diyet gruplarını dolaşıyorum sizin yorumlarınızı ve başarılarınızı okuyup motive oluyorum ,ama bi sıkıntı oluyorsa yorum yapmam bidaha
canım her zaman gelebilirsin takıma sohbete katılabilirsin ama ben dahil arkadaşlar seni acaba tanıdık birimi diye sorguladı hiç kendinden bahsetmeyip direk konuya dalınca

:) yok arkadaş yapabilirsin tabi de öyle isimsiz falan olunca garip oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…