Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sevindim. Sağlıkla buyusun

ooooo hadi gözün aydıııın Allah analı babalı büyütsün :)) ben kız dediydim tutturamadım... hani ye ekşiyi al ayşeyiydi.... bu ördük ekşi yemiyomuydu :))) yalanmış demek ki....

gözün aydın ördekcim, erkek annesi olacaksın, sana aşık biri daha geliyo :)

tamam öğretmenim, yulaf kepeği öğün olmayacak, iki aynı sebze ve iki yemek arka arkaya aynı olmayacak :)

hahahha erkek demiştim hayırlı uğurlu evlat olsun kucağına almayı koklamayı nasip etsin rabbim
eee akademik kv adayı oldum desene

Biz dün balık yedik ben bugün baget yarında kıyma yapcam cnm
Tamam canm bende baget almistim onu firinda yaparim yarinda dedigim menuyu yaparim kiymayla

Ya canim kiymali harc bole lavasn icinde tantuni gbi yani cekti oyuzden dukana uydurup yapcam canm yarn icin aldm oncden yulaf kepekli koftr yaptim buzluga atmistim 4 tane ckartiyodum btti oda son 4 tane kaldi ama tavuga agrlik vericem bundan snra bide esim yogun calsmadigi zmanlarda balik aldiricam

ay kızlar msj yüzbin tane okuyamıcam önemli bişey varmı anlatın bakem...
ben anlatayım bugun 2-3 mercimek köftesi ve yarım dilim kek yedim
kekide kendim yaptığım için
tadına baktım nasıl olmuş diyeee o kadar bol şekersiz çay içtim
valla börekler atlı tuzlu kurabiyeler patates salatası ağlayan pasta hiç birini tabağıma bile almadım yeminle nedense canımda istemedi öğretmnimizde dedi nilgün hanmıcım sen kilo vermişsin diye o öyle diyince benim iştah full kesildi zatiiiiii

ayy hadi gozn aydn canm sonunda ogrendin insallah hayrlisiyla saglikli bi skilde kucagina almayi nasip eder rabbim ben kiz demstm yanildim

hala o dava kapanmadı mı be :)))

İntikam soğuk yenen bi yemektir :)

Özge ben ne dedim sana bak dediğim gibi yazmamış mı bak

inatettimolacak

ayyy ben erkek demiştim tuttu hadi gözün aydın tatlım
tadı nasıl acaba.... bakiim burlarda da yok malum sosyete işi bişi :))
kız küçük bir kavanozu indirimde 39 tl idi bende bilmiyom tadını

Çok sevindim. Sağlıkla buyusun
Sagol canim, darısı tum isteyenlerin basina
ooooo hadi gözün aydıııın Allah analı babalı büyütsün :)) ben kız dediydim tutturamadım... hani ye ekşiyi al ayşeyiydi.... bu ördük ekşi yemiyomuydu :))) yalanmış demek ki....
Eksiyi de yerim atliyi da dogururum
gözün aydın ördekcim, erkek annesi olacaksın, sana aşık biri daha geliyo :)

Ayy oyle deyince daha bi sevindirik oldum :)
hahahha erkek demiştim hayırlı uğurlu evlat olsun kucağına almayı koklamayı nasip etsin rabbim
eee akademik kv adayı oldum desene
Puahahaha akademik kv adayı da iyiymis
Gelinimle cok akademik sohbetler yapariz artik
ayy hadi gozn aydn canm sonunda ogrendin insallah hayrlisiyla saglikli bi skilde kucagii nasip eder rabbim ben kiz demstm yanildim
Amin canim sagolasin :)
kız morordek enişte ne dedi havalara uçmuştur
Hee Karadenizli ya erkek kiymetli tabi :))
Kv ucacak asıl havalara, oglunun oglu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…