- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.041
Çok sevindim. Sağlıkla buyusunHello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)
Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)
nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)
Hello kizlaaar :)
Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)
Hello kizlaaar :)
Ya benim dikkatimi çekiyor mesala o gün karnabahar var öğlen yiyosun akşamda aynı sebzeyi yiyosun sebze ye ama dikkat et aynı sebze olmasın sebzeleri proteinle beraber ye sen tek başına da yiyosun bazen hiç olmadı yoğurtla ye birde yulaf kepekli leri bazen Ogün yapiyosun yani yeterince protein almamış oluyorsun yoğurt çok sevmiyorsan ayran ic
demet kutluay bile aldatılmış.... demek bu işin zayıflıkla da alakası yok .... aman ben zayıflamıyayımda :)))
onunki zayıflıktan değil şekerim, etme bulma dünyasından
hahahha erkek demiştim hayırlı uğurlu evlat olsun kucağına almayı koklamayı nasip etsin rabbimHello kizlaaar :)
Tamam canm bende baget almistim onu firinda yaparim yarinda dedigim menuyu yaparim kiymaylaBiz dün balık yedik ben bugün baget yarında kıyma yapcam cnm
yok canım dediğin gibi yapmaya karar verdim 3 gün sınırlı izinli yok, eti de azalttım zaten, bakalım nolcak :) sebze günü sebzeyi abartıyorum ya ondan mı oluyo acaba?
bizi duraklatıyo betüş, eminim size de duraksama yapar, tatlı krizin geliosa azıcık yapıcan başka çare yok valla
kızz boşver eti, pahalı hakkaten, tavuk bizim kan grubuna da uygun zaten, gıdaklayıp durucaz sıkıntı yok :)
ayy hadi gozn aydn canm sonunda ogrendin insallah hayrlisiyla saglikli bi skilde kucagina almayi nasip eder rabbim ben kiz demstm yanildimHello kizlaaar :)
Ahahah cok dgru dedinonunki zayıflıktan değil şekerim, etme bulma dünyasından
hala o dava kapanmadı mı be :)))
ay kızlar msj yüzbin tane okuyamıcam önemli bişey varmı anlatın bakem...
ben anlatayım bugun 2-3 mercimek köftesi ve yarım dilim kek yedim
kekide kendim yaptığım için
tadına baktım nasıl olmuş diyeee o kadar bol şekersiz çay içtim
valla börekler atlı tuzlu kurabiyeler patates salatası ağlayan pasta hiç birini tabağıma bile almadım yeminlenedense canımda istemedi öğretmnimizde dedi nilgün hanmıcım sen kilo vermişsin diye o öyle diyince benim iştah full kesildi zatiiiiii
nasılda biliyo kız müneccinmisinyok c vitamini falan almaz o şimdi, gidicek mercimek köftesi yicek, sonra bir ince dilim de kekimden yedim, yok neler vardı tadına bakmadım bile dicek
Vallahi nasilda tutturmus tamda yedklernin aynisini yazmsnasılda biliyo kız müneccinmisin
ayyy ben erkek demiştim tuttu hadi gözün aydın tatlımHello kizlaaar :)
kız küçük bir kavanozu indirimde 39 tl idi bende bilmiyom tadınıtadı nasıl acaba.... bakiim burlarda da yok malum sosyete işi bişi :))
Sagol canim, darısı tum isteyenlerin basinaÇok sevindim. Sağlıkla buyusun
Eksiyi de yerim atliyi da dogururumooooo hadi gözün aydıııın Allah analı babalı büyütsün :)) ben kız dediydim tutturamadım... hani ye ekşiyi al ayşeyiydi.... bu ördük ekşi yemiyomuydu :))) yalanmış demek ki....
gözün aydın ördekcim, erkek annesi olacaksın, sana aşık biri daha geliyo :)
Puahahaha akademik kv adayı da iyiymishahahha erkek demiştim hayırlı uğurlu evlat olsun kucağına almayı koklamayı nasip etsin rabbim
eee akademik kv adayı oldum desene
Amin canim sagolasin :)ayy hadi gozn aydn canm sonunda ogrendin insallah hayrlisiyla saglikli bi skilde kucagii nasip eder rabbim ben kiz demstm yanildim
Hee Karadenizli ya erkek kiymetli tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?