Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hızlı hızlı yürü kuzucum, spor olsun sana da :)
Ayy kizimi okula biraktim dukana dair loste yaptim alisverise gttim yuruyerk 3 market gezdim dogadan form karisik bitki cayi aldim icinde yokta yok elma krom bulamadm carfrsadan buldum bunuda ayy kiymanin kilosu 31 tl ama yagsiz istedgim icin farkli oluyomus fiyti 36.95 dedi yuh dedm bende az yagli kiyma aldm bende napim bu dukan batiricak bizi

:) yok arkadaş yapabilirsin tabi de öyle isimsiz falan olunca garip oldu :)
Cnm sen duraksama yaşadin ya istersen bi sure sınırlı izinliler azalt
Tatlandırıcı bi sure kullanma
Onun yerine tarçınlabişeyler yap
Palmutta protein oranı yüksekmis balık turu ye
Az yağlı ürünlere dikkat et
Birde sporu artirisan belki hedefe ulaşırsın olmasa da biraz daha beraber takiliriz
Yani stresten yapma

kızlar bu hindistan cevizi yağı hakkında ne düşünüyorsunuz... bununla diyete uygun kurabiyeler falan yapıyorlar şekersiz nsuz yulaf ezmesiy ceviz kakao ve kayısı hurma ile

Ne yapiyosun bizimle takiliyirsun bugün bizim menude tavuk var

Tamam uyarim size ozman napicaksniz tavuktan ben dun corba yaptim ama sulu olmus hosuma gtmedi tekrar yapicam snra icindeki tavuklari alcam hepisini dokcem aslnda kiymali harc yapip lavas yapicaktm ona saricaktm yicektm nese artik bu 3 gun size uyim ben

canım her zaman gelebilirsin takıma sohbete katılabilirsin ama ben dahil arkadaşlar seni acaba tanıdık birimi diye sorguladı hiç kendinden bahsetmeyip direk konuya dalınca

Anladım canım kusura :) tanistirmadan daldım bi anda içeri

Cnm sende kiymayı az kullan
Tavuk göğsünden kiyma cektir
Tavuk ve hindi alabilirsin bütün tavuk alıyorum ben üçe boluyorum gogus ayrı yemek bunları ayrı birde kalan parçalar
Sana uç çeşit yemek
Tavuk ciğer çok ucuz
Dana ciğer alabilirsin
Balık mevsimi

Ayy ole yapim bende napim hep baget aliyorum nese btun alirim artik esim cok calisiyo oyuzden balik aldiramiyorum hafta sonu aldiririm insallah

Suyu az olacak tabi yoksa pek olmuyo biraz yoğun kıvam yapmalisin

yok canım dediğin gibi yapmaya karar verdim 3 gün sınırlı izinli yok, eti de azalttım zaten, bakalım nolcak :) sebze günü sebzeyi abartıyorum ya ondan mı oluyo acaba?

kızlar bu hindistan cevizi yağı hakkında ne düşünüyorsunuz... bununla diyete uygun kurabiyeler falan yapıyorlar şekersiz nsuz yulaf ezmesiy ceviz kakao ve kayısı hurma ile

bizi duraklatıyo betüş, eminim size de duraksama yapar, tatlı krizin geliosa azıcık yapıcan başka çare yok valla

kızz boşver eti, pahalı hakkaten, tavuk bizim kan grubuna da uygun zaten, gıdaklayıp durucaz sıkıntı yok :)

Ya benim dikkatimi çekiyor mesala o gün karnabahar var öğlen yiyosun akşamda aynı sebzeyi yiyosun sebze ye ama dikkat et aynı sebze olmasın sebzeleri proteinle beraber ye sen tek başına da yiyosun bazen hiç olmadı yoğurtla ye birde yulaf kepekli leri bazen Ogün yapiyosun yani yeterince protein almamış oluyorsun yoğurt çok sevmiyorsan ayran ic

Hello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)

Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)

nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…