- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.061
HeyoooooHello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)
Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)
nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)
Çakır göz tutarsa bence de oyna loto falan cunku ihtimal azken tutturmak daha zor :)))Heyooooobak kız dediydim rüyamdaki sendin,yavruş da sarı sarı çakır gözlü bişey olursa hatırlatın bana bikaç loto toto oynayayım kız benı de kendıne benzettın kumarcılar artıyo takımda
Şaka bi tarafa bahtı güzel olsun,hayırlı evlat olsun,güzel günleriniz olsun uzuuuun uzuuunn yıllar inşallah ördekcim
canım allah analı babalı büyütsün ben kız diye tahmin etmiştim tutmadıı .. bahtı açık olsun hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimHello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)
Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)
nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)
Bende erkek diyenlerdenim dedim ya 6. Hissim erkek dedi hep oğlun diyordumSagol canim, darısı tum isteyenlerin basina
Eksiyi de yerim atliyi da dogururum
Ayy oyle deyince daha bi sevindirik oldum :)
Puahahaha akademik kv adayı da iyiymis
Gelinimle cok akademik sohbetler yapariz artik
Amin canim sagolasin :)
Hee Karadenizli ya erkek kiymetli tabi :))
Kv ucacak asıl havalara, oglunun oglu oluyor
Amin canim insallah hepimizin evladi hayırlı evlatlar olur :) sen de tutturanlardansinBende erkek diyenlerdenim dedim ya 6. Hissim erkek dedi hep oğlun diyordumAllah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun Amin
ayyy ben erkek demiştim tuttu hadi gözün aydın tatlım
kız küçük bir kavanozu indirimde 39 tl idi bende bilmiyom tadını
Tamam cnm afiyetolsun :)Tamam canm bende baget almistim onu firinda yaparim yarinda dedigim menuyu yaparim kiymayla
Ya canim kiymali harc bole lavasn icinde tantuni gbi yani cekti oyuzden dukana uydurup yapcam canm yarn icin aldm oncden yulaf kepekli koftr yaptim buzluga atmistim 4 tane ckartiyodum btti oda son 4 tane kaldi ama tavuga agrlik vericem bundan snra bide esim yogun calsmadigi zmanlarda balik aldiricam
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmSagol canim, darısı tum isteyenlerin basina
Eksiyi de yerim atliyi da dogururum
Ayy oyle deyince daha bi sevindirik oldum :)
Puahahaha akademik kv adayı da iyiymis
Gelinimle cok akademik sohbetler yapariz artik
Amin canim sagolasin :)
Hee Karadenizli ya erkek kiymetli tabi :))
Kv ucacak asıl havalara, oglunun oglu oluyor
Anam korktum kız ben senden...İntikam soğuk yenen bi yemektir :)
Özge ben ne dedim sana bak dediğim gibi yazmamış mı bak
inatettimolacak
Biz kayserililer altıncı hissinin kuvvetli ondan ticarette de bu kadar başarılı toz @wendy sencede öyle değil miAnam korktum kız ben senden...
Kız sen benimi takip ediyor yoksa yemekte sendemi vardın kızzz yoksa kürenmi var ışıklı falan benimi takip ediyon ...
@w e n d y cim bugun tartildinmi canim kac kilosun
Hahaha, ışıklı mışıklı kürem var benim :) yok anacım ben malımı biliyom :) tanıdım çözdüm seni nilgüncüm kandıramazsın beni :)nasılda biliyo kız müneccinmisin
Kız ona o kadar para mı verilirmiş, sen ona hamsi al ciğer al protein ye kuzum, boşver, tatlı bişi istiyorsan da bi sabah tatlı ye, sende yeme potansiyeli var :)eneee pahalıymış almam ben onu...
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
@w e n d y ciğim de çok doğru diyor erkek çocuklar annelerine aşık oluyor.
Benimki 6 yaşında beni kuzum diye seviyor düşün artık :))
Benim iki oğlum var erkek annesi dünyasına hoş geldinAmin canim insallah hepimizin evladi hayırlı evlatlar olur :) sen de tutturanlardansin
Ay ben gidiyore eşim bir suru balık almış onları pişireyim akşama gelirim
Biz kayserililer altıncı hissinin kuvvetli ondan ticarette de bu kadar başarılı toz @wendy sencede öyle değil mi
Maşallah Ege'ye inşallah büyüyünce de sana duskun olur anne sözü dinlerGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
@w e n d y ciğim de çok doğru diyor erkek çocuklar annelerine aşık oluyor.
Benimki 6 yaşında beni kuzum diye seviyor düşün artık :))
İnş wendy cimm senin de tatlı mı tatlı bi oğlun olsunBende palamut aldım, attım fırına yürüyüşe kaçtım :)
Belli olmuyo mu canım, bişi dememize gerek mi var :)
İnş wendy cimm senin de tatlı mı tatlı bi oğlun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?