Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heyooooo bak kız dediydim rüyamdaki sendin,yavruş da sarı sarı çakır gözlü bişey olursa hatırlatın bana bikaç loto toto oynayayım kız benı de kendıne benzettın kumarcılar artıyo takımda

Şaka bi tarafa bahtı güzel olsun,hayırlı evlat olsun,güzel günleriniz olsun uzuuuun uzuuunn yıllar inşallah ördekcim

Çakır göz tutarsa bence de oyna loto falan cunku ihtimal azken tutturmak daha zor :)))

Iyi dileklerin icin de coook sagol canim benim insallah gunun birinde sizin de saglikli ordek bir yavrusunuz olur yarinle :)

canım allah analı babalı büyütsün ben kız diye tahmin etmiştim tutmadıı .. bahtı açık olsun hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Bende erkek diyenlerdenim dedim ya 6. Hissim erkek dedi hep oğlun diyordum Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun Amin

Tamam cnm afiyetolsun :)

Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
@w e n d y ciğim de çok doğru diyor erkek çocuklar annelerine aşık oluyor.
Benimki 6 yaşında beni kuzum diye seviyor düşün artık :))

İntikam soğuk yenen bi yemektir :)

Özge ben ne dedim sana bak dediğim gibi yazmamış mı bak

inatettimolacak
Anam korktum kız ben senden...
Kız sen benimi takip ediyor yoksa yemekte sendemi vardın kızzz yoksa kürenmi var ışıklı falan benimi takip ediyon ...

Anam korktum kız ben senden...
Kız sen benimi takip ediyor yoksa yemekte sendemi vardın kızzz yoksa kürenmi var ışıklı falan benimi takip ediyon ...
Biz kayserililer altıncı hissinin kuvvetli ondan ticarette de bu kadar başarılı toz @wendy sencede öyle değil mi

@w e n d y cim bugun tartildinmi canim kac kilosun

Canım dün sebze protein günüydü malum 63,3 çıktım inşallah cumaya saf proteinlerle daha güzel bi sonuç bekliyoree :) normalde yarın ps günüm ama ben saf protein yapıcam cuma tartı etkilenmesin geçen hafta öle bi hata yapmış oldum çünkü

nasılda biliyo kız müneccinmisin
Hahaha, ışıklı mışıklı kürem var benim :) yok anacım ben malımı biliyom :) tanıdım çözdüm seni nilgüncüm kandıramazsın beni :)
eneee pahalıymış almam ben onu...
Kız ona o kadar para mı verilirmiş, sen ona hamsi al ciğer al protein ye kuzum, boşver, tatlı bişi istiyorsan da bi sabah tatlı ye, sende yeme potansiyeli var :)

Ay canım benim maşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bana da bi erkek evlat nasip etsin :)

Maşallah Ege'ye inşallah büyüyünce de sana duskun olur anne sözü dinler

Bende menümü yazayım hanımlar; saf protein günü

Sabah: 1 yumurta, peynirli dukan ekmeği, şekersiz çay
Ara; şekersiz nescafe
Öğle; 2 minik köfte, 3-4 kaşık yoğurt
Ara; şekersiz dibek kahve
Akşam; palamut yapıyorum, yanında soğanla inşallah güzel olur da tadı yerim :) %50 seven sevmeyen durumları, ben ne dicem bakalım :)

Su: 2 lt
Spor; 50 dk yürüyüş inşallah

medusa38 yorum bekliyorum senden :)

morordek inatettimolacak nilsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…