Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende palamut pek sevmiyorum ama yedim işte limonla yersen bayag iyi oluyo ben biraz daha hafif beyaz etli balık seviyorum uskumru barbun turna levrek çupra gibi
Menune gelince de bi sorun goremedim ama akşam balıktan sonra bastırmak için çay ice bilirsin normal çay icmezsen aldigin çaydan iç

Tamam canım, sadece biraz süt vardı kahvede o kadar :) bi de soğan yicem ki yağ yakmaya yardımcı olsun :)

Ay ben kızıma kız kardeşte istiyorum, madem dileğimiz var inşallah ikiz olsun ya, bi kız bi oğlan :) zor olur ama bi daha nerde doğurucam ben :)
Benim erkek kardeşimin bi oğlu vardı kız istediler ilk çocukları kızdı kaybettiler bu arada
Sonra ikiz kızları oldu ama kızlar birbirine benzemiyo hiç

Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğle
1 haşlanmış yumurta
Dükan malzemelerim bitti esimde markete gitti benimkileride unutmuş çok aç kaldım oğluma yaptığım 2 dilim sucuğu yedim
3 kaşık yoğurdumu ufaklikla paylaştım
Çay
Ara
Nescafe
Akşam 5

Yağsız tavuk sote sarımsaklı
Cacık
Ara Yeşilçay içerim
Su 2 litre
Yulaf kepekli yogurt
Kiraz sapı çayı
@ morordek nilsub inatettimolacak
T tatlitambak

Allah bagısladın pipiliyii

Senin gün öğleden sonra başlıyo anacım, afiyet olsun çok güzel bence :)

Kızlar poyrax karayeldekı aysegulu cok begenıyorum gıyımını makyajını sacını basını ne hoş boyu kısa ama begenıyorum bennn keske onun gıbı cıtı pıyı olsamm

Senin gün öğleden sonra başlıyo anacım, afiyet olsun çok güzel bence :)
Ya aslında bugün 8:30 kalktim ya ben erkenden kalksam sabah yiyemiyorum çalışırken de sabah yemezdim eşim sabah evdeykende sadece çay iciyorum ama bugün nedense çok acıktım peynir falan yiyemedim ondan herhalde eşim yaglisini almış

Yaa ne guzel Allah bagislasin
Guzel dileklerin icin de cok tesekkur ederim canim
Benim iki oğlum var erkek annesi dünyasına hoş geldin benimkilerden babalarına da çok duskun küçük oğlum 16 aylık akşam zil çalınca baba baba diye bağırıyor
Erkek annesi dunyasi nasil bi sey anlatin bana tecrubeli analar
Allah bagısladın pipiliyii
Sagol canimm :) senin buyuk erkek miydi yanlis mi hatırlıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…