- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.081
Bende palamut pek sevmiyorum ama yedim işte limonla yersen bayag iyi oluyo ben biraz daha hafif beyaz etli balık seviyorum uskumru barbun turna levrek çupra gibiBende menümü yazayım hanımlar; saf protein günü
Sabah: 1 yumurta, peynirli dukan ekmeği, şekersiz çay
Ara; şekersiz nescafe
Öğle; 2 minik köfte, 3-4 kaşık yoğurt
Ara; şekersiz dibek kahve
Akşam; palamut yapıyorum, yanında soğanla inşallah güzel olur da tadı yerim :) %50 seven sevmeyen durumları, ben ne dicem bakalım :)
Su: 2 lt
Spor; 50 dk yürüyüş inşallah
medusa38 yorum bekliyorum senden :)
morordek inatettimolacak nilsub
Bende palamut pek sevmiyorum ama yedim işte limonla yersen bayag iyi oluyo ben biraz daha hafif beyaz etli balık seviyorum uskumru barbun turna levrek çupra gibi
Menune gelince de bi sorun goremedim ama akşam balıktan sonra bastırmak için çay ice bilirsin normal çay icmezsen aldigin çaydan iç
Benim erkek kardeşimin bi oğlu vardı kız istediler ilk çocukları kızdı kaybettiler bu aradaAy ben kızıma kız kardeşte istiyorum, madem dileğimiz var inşallah ikiz olsun ya, bi kız bi oğlan :) zor olur ama bi daha nerde doğurucam ben :)
Evet çiğ soğanın öyle bi özelliği var sabah bekliyoruz sonuçları çayı bugün seneki olumlu etki yapmazsa yarın icmezsin okadar suten bisi olmazTamam canım, sadece biraz süt vardı kahvede o kadar :) bi de soğan yicem ki yağ yakmaya yardımcı olsun :)
Evet çiğ soğanın öyle bi özelliği var sabah bekliyoruz sonuçları çayı bugün seneki olumlu etki yapmazsa yarın icmezsin okadar suten bisi olmaz
Benim erkek kardeşimin bi oğlu vardı kız istediler ilk çocukları kızdı kaybettiler bu arada
Sonra ikiz kızları oldu ama kızlar birbirine benzemiyo hiç
Evet oteller biri kumral biri sarıAy maşallah, çift yumurta ikiziyse demek :)
OylelerEvet oteller biri kumral biri sarı
Atam a benden selam cakOğlanın kursaama ulaşmak için Etlik Yenimahalle demetevler Gazi geziyoruz .Son durak Anıtkabir e çok yakin
Ankarada öyle cnm bizden başka konuşan yok herkes yemekte mi ben erken yedim şimdi menü yazacağımÇok soğuk hava
Gelecek hafta artık selamını söylerimAtam a benden selam cak
Allah bagısladın pipiliyiiHello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)
Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)
nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)
Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğle
1 haşlanmış yumurta
Dükan malzemelerim bitti esimde markete gitti benimkileride unutmuş çok aç kaldım oğluma yaptığım 2 dilim sucuğu yedim
3 kaşık yoğurdumu ufaklikla paylaştım
Çay
Ara
Nescafe
Akşam 5
Yağsız tavuk sote sarımsaklı
Cacık
Ara Yeşilçay içerim
Su 2 litre
Yulaf kepekli yogurt
Kiraz sapı çayı
@ morordeknilsub inatettimolacak
T tatlitambak
Ya aslında bugün 8:30 kalktim ya ben erkenden kalksam sabah yiyemiyorum çalışırken de sabah yemezdim eşim sabah evdeykende sadece çay iciyorum ama bugün nedense çok acıktım peynir falan yiyemedim ondan herhalde eşim yaglisini almışSenin gün öğleden sonra başlıyo anacım, afiyet olsun çok güzel bence :)
Proteinle daha eksiler deyim şimdilik 72.8 yarın kaç olur bakalimSenin gün öğleden sonra başlıyo anacım, afiyet olsun çok güzel bence :)
cook ayip!beni hiççç sorma....
say say bişey olmaz
Yaa ne guzel Allah bagislasinGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
@w e n d y ciğim de çok doğru diyor erkek çocuklar annelerine aşık oluyor.
Benimki 6 yaşında beni kuzum diye seviyor düşün artık :))
Erkek annesi dunyasi nasil bi sey anlatin bana tecrubeli analarBenim iki oğlum var erkek annesi dünyasına hoş geldinbenimkilerden babalarına da çok duskun küçük oğlum 16 aylık akşam zil çalınca baba baba diye bağırıyor
Sagol canimm :) senin buyuk erkek miydi yanlis mi hatırlıyorum?Allah bagısladın pipiliyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?