Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay artık bıraktım senin peşini

Evet canım önce sağlık sonra tabi gönlünden geçeni söylesin allah herşeyin hayırlısını versin :)

Sporu da eklersem snr hem dıkkat etmeyı hem sporu da bırakırsam hezımet olur o yuzden sporu koruma donemıne saklıyorumm

Hayatın gerçekleri bu maalesef, erkek anası demek kv'lik demek :)) insallah fena bi kaynana olmam ya bazen kendimden korkmuyor degilim :))
Vallahi artik dayanamadim 2 damla yaş döküldü gozumden bunlari okurken ne guzel anlatmissin ya
Goz renginden ote sarışın olsun istiyorum valla ne yalan soyleyeyim sarisin erkek çocuklar cok hosuma gidiyor :) ruyamdaki bebişin gözleri kahveydi boncuk boncuk bakiyordu cok tatliydi ya, oyle olsun yeter modundayim :)
morordek güzel bebeğim olsun diyorsan bolbol ayva ye ben sarı oglumda çok ayva yedim
Sarışın istiyorum o zaman ayva yiyeyim ben

Tüh ağlattık mı sonunda canım benim bunlar duygusal zamanlar. çiş kaka gaz ve meme acılarıyla uğraşırken pek duygusal modda olamıcaksın tadını çıkar :)) bunlarda bebek bakmanın teknik yönleri tabi kolik ve uykusuz geceleri de unutmayalım.
Hep güzel şeylerden bahsetmek sana haksızlık olacaktı bunları da bilmelsin:)

Evet cnm ben yalan dukancı :)) medusa38 anlatsın ne demek :)
Kaptanım morordek arkadaşım dükan ekspress yaparken daha hızlı vereyim diye lapa yaptı lapa ters tepti + olarak döndü bizde bu hafta protein haftası ilan ettik beraber aynı menüleri yapmaya çalışıyoruz gelecek hafta tekrar ekspressle dönecek bakalım

kızlar tüp mide ameliyatı olmuş bir kaç kişinin instagramına baktım aylarca o kadar az yiyiyorlar ki... öyle yesem ben tığğğ gibi olurum yok yok ben ölürüm....

3 çay kaşığı yoğurt bir yumurtanın beyazının yarısı bu ne zor bir şey..... doyuyorlarmış çok enteresan...

Duygusal modum açık şu ara napayim :) haklisin her donem farkli, doğunca da kakasiyla gazıyla ugrasiriz napalim saglikla gelsin yeter ki olacak o kadar
Hmm anladim iyi bakalim insallah ise yarar bu taktik :))

Tee bosver sen onları. Sen kacamak yapmadan 2 hafta dursan kilo vereceksin de yok anacim tutamiyoruz seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…