- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.121
ay artık bıraktım senin peşiniYok canım bilemedin :)
Evet bir salatalıktan bişi olmuyo didemcim, kaçamak dediğin böyle olsun ay :)
Güzel menü olmuş, afiyet olsun :) azıcık spor olsa çok yormadan dicem de ben hiç yapamamıştım şahsen, sen yine erken başlamışsın dikkat etmeye :)
Ay ne güzel anlatmışsın, Allah gönlüne göre vermiş ne güzel,morordek ördekcim sende iste allahtan, Çakır istiyorsan söyle, sağlıklı olsun da yeter deme, kulum istesin ki vereyim dermiş rabbim, iste sende :)
Bi tüyo vericem de zeki hatunsun, ee Sherlocklukta var serde, hemen bulursun :) bu hafta güzel bi eksiyle gel bari de ilk harfini diyeyim :) sonrasını bulacağına eminim :)ay artık bıraktım senin peşini
Evet canım önce sağlık sonra tabi gönlünden geçeni söylesin allah herşeyin hayırlısını versin :)Yok canım bilemedin :)
Güzel menü olmuş, afiyet olsun :) azıcık spor olsa çok yormadan dicem de ben hiç yapamamıştım şahsen, sen yine erken başlamışsın dikkat etmeye :)
Ay ne güzel anlatmışsın, Allah gönlüne göre vermiş ne güzel,morordek ördekcim sende iste allahtan, Çakır istiyorsan söyle, sağlıklı olsun da yeter deme, kulum istesin ki vereyim dermiş rabbim, iste sende :)
Bende yarın 69 u göreyim inşallah :)Dogru soluyosun canm benim 3. Gunum safprotein yapiorum ya oyuzden gzel gidiyo 72.1 kilo ciktm sabah
Sporu da eklersem snr hem dıkkat etmeyı hem sporu da bırakırsam hezımet olur o yuzden sporu koruma donemıne saklıyorummYok canım bilemedin :)
Yoksa hamıle mısın sekerrBi tüyo vericem de zeki hatunsun, ee Sherlocklukta var serde, hemen bulursun :) bu hafta güzel bi eksiyle gel bari de ilk harfini diyeyim :) sonrasını bulacağına eminim :)
Bende kızımda (sanki başka var ya :)) çok yemiştim, sarışın mavi gözlü kızım benim de :)morordek güzel bebeğim olsun diyorsan bolbol ayva ye ben sarı oglumda çok ayva yedim
Yoksa hamıle mısın sekerr
Hayatın gerçekleri bu maalesef, erkek anası demek kv'lik demek :)) insallah fena bi kaynana olmam ya bazen kendimden korkmuyor degilim :))evet canım erkekler anneye çok düşkün oluyor benim oğluşumda durup durup gelip koklar beni annecim çok güzel kokuyosun der eşimde gülüyo neden böyle yapıyo diyo bende bilmiyorum diyorum anlayacağın erkekler feci düşüyo anneye annede düşüyo sonra gelinleri kıskanıyorlar ay yine döndüm dolaştım kv bağladım.....
Vallahi artik dayanamadim 2 damla yaş döküldü gozumden bunlari okurkenAmin cnm nerde varsa bağışlasın bütün evlatları ana babalarına
Erkek annesi demek aşkla tekrar tanışmak demek
Eşine bir rakip gelmesi demek zira biraz büyüdüğünde "yoksa sen anneme mi dokundun" diyerek babasına meydan okuyacak ve kendince ilk kız arkadaşına sahip çıktığını görüp çok eğleneceksiniz tabi baba bu durumdan pek hoşlanmayabilir :)
Seni düşünecek senin bütün kötü hallerini gördüğü halde seni dünyanın en güzel kızı olarak görecek
Bebeklik dönemi zordu ama biraz büyüyünce ben onun bebeği gibi oldum
Bazen eşimden duymadığım iltifatları aldım
Sende hepsini yaşıyacaksın cnm hepsini doya doya yaşa çünkü çok çabuk büyüyorlar sonra bi anda bi izlediğin bebeklik videosu seni ağlatabilir ve hiç yaşamamışsın gibi ne kadar da küçükmüş dedirtebilir
Her bebek güzel ama erkek annesi olmak gerçekten özel
Ve her gece dua et istediğin özelliklerini say
Ben benim gibi gamzesi olsun istedim ama çokta ayva yedim
Uzun kirpikleri
Birde kalçasında lekesi olsun istedim
Rabbim hepsini de verdi
2 güzel gamzesi uzun kirpikleri birde kalçasında gül fidanı var
Allah önce sağlıklı sonrada istediğin gibi bir bebek verir inşallah cnm
Goz renginden ote sarışın olsun istiyorum valla ne yalan soyleyeyim sarisin erkek çocuklar cok hosuma gidiyor :) ruyamdaki bebişin gözleri kahveydi boncuk boncuk bakiyordu cok tatliydi ya, oyle olsun yeter modundayim :)Ay ne güzel anlatmışsın, Allah gönlüne göre vermiş ne güzel,morordek ördekcim sende iste allahtan, Çakır istiyorsan söyle, sağlıklı olsun da yeter deme, kulum istesin ki vereyim dermiş rabbim, iste sende :)
Sarışın istiyorum o zaman ayva yiyeyim benmorordek güzel bebeğim olsun diyorsan bolbol ayva ye ben sarı oglumda çok ayva yedim
Sen de dukan yapiyordun degil mi canim?Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet
Öğle dukan krep arası lıght kaşar 2 dilim jambon
Akşam 3 tavuk derisiz baget 1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor 30 dk bisiklet 20 dk karın bacak hareketi ve esneme
Tüh ağlattık mı sonunda canım benim bunlar duygusal zamanlar. çiş kaka gaz ve meme acılarıyla uğraşırken pek duygusal modda olamıcaksın tadını çıkar :)) bunlarda bebek bakmanın teknik yönleri tabi kolik ve uykusuz geceleri de unutmayalım.Hayatın gerçekleri bu maalesef, erkek anası demek kv'lik demek :)) insallah fena bi kaynana olmam ya bazen kendimden korkmuyor degilim :))
Vallahi artik dayanamadim 2 damla yaş döküldü gozumden bunlari okurkenne guzel anlatmissin ya
Goz renginden ote sarışın olsun istiyorum valla ne yalan soyleyeyim sarisin erkek çocuklar cok hosuma gidiyor :) ruyamdaki bebişin gözleri kahveydi boncuk boncuk bakiyordu cok tatliydi ya, oyle olsun yeter modundayim :)
Sarışın istiyorum o zaman ayva yiyeyim ben
Evet cnm ben yalan dukancı :))Sen de dukan yapiyordun degil mi canim?
KaptanımEvet cnm ben yalan dukancı :))medusa38 anlatsın ne demek :)
Duygusal modum açık şu ara napayim :) haklisin her donem farkli, doğunca da kakasiyla gazıyla ugrasiriz napalimTüh ağlattık mı sonunda canım benim bunlar duygusal zamanlar. çiş kaka gaz ve meme acılarıyla uğraşırken pek duygusal modda olamıcaksın tadını çıkar :)) bunlarda bebek bakmanın teknik yönleri tabi kolik ve uykusuz geceleri de unutmayalım.
Hep güzel şeylerden bahsetmek sana haksızlık olacaktı bunları da bilmelsin:)
Hmm anladim iyi bakalim insallah ise yarar bu taktik :))Kaptanımmorordek arkadaşım dükan ekspress yaparken daha hızlı vereyim diye lapa yaptı lapa ters tepti + olarak döndü bizde bu hafta protein haftası ilan ettik beraber aynı menüleri yapmaya çalışıyoruz gelecek hafta tekrar ekspressle dönecek bakalım
Tee bosver sen onları. Sen kacamak yapmadan 2 hafta dursan kilo vereceksin de yok anacim tutamiyoruz seni :)kızlar tüp mide ameliyatı olmuş bir kaç kişinin instagramına baktım aylarca o kadar az yiyiyorlar ki... öyle yesem ben tığğğ gibi olurum yok yok ben ölürüm....
3 çay kaşığı yoğurt bir yumurtanın beyazının yarısı bu ne zor bir şey..... doyuyorlarmış çok enteresan...
Tee bosver sen onları. Sen kacamak yapmadan 2 hafta dursan kilo vereceksin de yok anacim tutamiyoruz seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?