- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.101
Senin için en güzel gün ve an kız veya erkek farketmez hepsi için geçerli ilk sesini duyduğum gördüğün ve kucağına aldigin anYaa ne guzel Allah bagislasin
Guzel dileklerin icin de cok tesekkur ederim canim
Erkek annesi dunyasi nasil bi sey anlatin bana tecrubeli analar
Sagol canimm :) senin buyuk erkek miydi yanlis mi hatırlıyorum?
Dogru canım erkekkYaa ne guzel Allah bagislasin
ayıp ayıp madem bu kadar yakınız adını söyle bariCanım dün sebze protein günüydü malum 63,3 çıktıminşallah cumaya saf proteinlerle daha güzel bi sonuç bekliyoree :) normalde yarın ps günüm ama ben saf protein yapıcam cuma tartı etkilenmesin geçen hafta öle bi hata yapmış oldum çünkü
Hahaha, ışıklı mışıklı kürem var benim :) yok anacım ben malımı biliyom :) tanıdım çözdüm seni nilgüncüm kandıramazsın beni :)
Kız ona o kadar para mı verilirmiş, sen ona hamsi al ciğer al protein ye kuzum, boşver, tatlı bişi istiyorsan da bi sabah tatlı ye, sende yeme potansiyeli var :)
Ay canım benim maşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bana da bi erkek evlat nasip etsin :)
Tambak ın canı sıkkın bıraz@tatlitambak @KumraL_KrakeR tambakcım, krakercim nerelerdesiniz? Tambak annesini bulmuşken uğramıyor bak, krakerler aşureleri götürdü herhalde :)
Dogru soluyosun canm benim 3. Gunum safprotein yapiorum ya oyuzden gzel gidiyo 72.1 kilo ciktm sabahCanım dün sebze protein günüydü malum 63,3 çıktıminşallah cumaya saf proteinlerle daha güzel bi sonuç bekliyoree :) normalde yarın ps günüm ama ben saf protein yapıcam cuma tartı etkilenmesin geçen hafta öle bi hata yapmış oldum çünkü
Hahaha, ışıklı mışıklı kürem var benim :) yok anacım ben malımı biliyom :) tanıdım çözdüm seni nilgüncüm kandıramazsın beni :)
Kız ona o kadar para mı verilirmiş, sen ona hamsi al ciğer al protein ye kuzum, boşver, tatlı bişi istiyorsan da bi sabah tatlı ye, sende yeme potansiyeli var :)
Ay canım benim maşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bana da bi erkek evlat nasip etsin :)
Bende cift yumurta ikiziyim ikizimin ismide çigdemAy maşallah, çift yumurta ikiziyse demek :)
Yaaa ben zaten kendim bile hic cıtı pıtı bi kız degildim, hep bi erkeksi yanım olmustur. Artık insallah oglumla erkek oyunları oynar, hevesimi alırımSenin için en güzel gün ve an kız veya erkek farketmez hepsi için geçerli ilk sesini duyduğum gördüğün ve kucağına aldigin an
Eğer şanslıysanız erkek bebekler çok uslu oluyo ilk bebekliklerinde
Kızlara Gore daha az kabızlık yasiyolar
Daha az ağlıyorlar
Daha az pişik oluyorlar
Uyku düzenine daha çabuk alısıyolar
Daha 6 aylıkken gece uykularina geri donebilirsin
Tamam kız kıyafetleri çok güzel ama küçük adama ilk papyonu kravatı takmak askılı pantolon giydirmek çok keyifli
Oyuncak arabasiylA dut dut yaparken gerçek arabada direksiyon çevirmesine sasarsin
Daha küçücük ken salıncakta sallanmasi keyif verir
Peşinde önce sürünerek tabi bütün odaları gezer
Butun çamaşırları döker
Mutfak dolaplarini bosaltir cok meraklidir her yeri karıştırır
Ummadığın kadar çok güçlüdür
Evde yalnız kalma durumu olduğunda evin erkeği olur hemen
Benim hatırladıklarım bunlar biraz da diğer anneler anlatsin
Yaa ama aglarım ben cok duygulandımmmDogru canım erkekk
Yorgunluktan oldugum bır an gozume bakıp ANNECIM SEN OLMASAN BEN NAPARDIM dedıgınde yumuşacık oldugun bır dunyadır erkek annesı
Canim saf protein yapmiyomuydun cacik yemissin bide kacamak yakaladm sende ilk defa nese okadr kilo verdn sucuklar feda olsn sanaBugünkü menüm
Sabah yok
Öğle
1 haşlanmış yumurta
Dükan malzemelerim bitti esimde markete gitti benimkileride unutmuş çok aç kaldım oğluma yaptığım 2 dilim sucuğu yedim
3 kaşık yoğurdumu ufaklikla paylaştım
Çay
Ara
Nescafe
Akşam 5
Yağsız tavuk sote sarımsaklı
Cacık
Ara Yeşilçay içerim
Su 2 litre
Yulaf kepekli yogurt
Kiraz sapı çayı
@ morordeknilsub @inatettimolacak
@tatlitambak
evet canım erkekler anneye çok düşkün oluyor benim oğluşumda durup durup gelip koklar beni annecim çok güzel kokuyosun der eşimde gülüyo neden böyle yapıyo diyo bende bilmiyorum diyorum anlayacağın erkekler feci düşüyo anneye annede düşüyo sonra gelinleri kıskanıyorlar ay yine döndüm dolaştım kv bağladım.....Yaaa ben zaten kendim bile hic cıtı pıtı bi kız degildim, hep bi erkeksi yanım olmustur. Artık insallah oglumla erkek oyunları oynar, hevesimi alırım
Yazdıgın seyler de pek güzel valla, insallah benimki de böyle uslu olur, kabızlık vs sorunları olmaz :)
Yaa ama aglarım ben cok duygulandımmm
evet canım erkekler anneye çok düşkün oluyor benim oğluşumda durup durup gelip koklar beni annecim çok güzel kokuyosun der eşimde gülüyo neden böyle yapıyo diyo bende bilmiyorum diyorum anlayacağın erkekler feci düşüyo anneye annede düşüyo sonra gelinleri kıskanıyorlar ay yine döndüm dolaştım kv bağladım.....
ayy masallah ya her hafta cok gzel kilo veriyosun canim bence sen yil basina 55 grursun bole gdrseProteinle daha eksiler deyim şimdilik 72.8 yarın kaç olur bakalim
ayıp ayıp madem bu kadar yakınız adını söyle bari
Tambak ın canı sıkkın bıraz
ay istemiyorum artık söyleme....Hahah, 75 ol ilk harf geliyo :)
AA öle mi? Nesi vardı ki? Odayı değiştiriyoruz net çekmiyo falan diyodu canı neden sıkkınmış
zerrin mi fisun mu?Hahah, 75 ol ilk harf geliyo :)
AA öle mi? Nesi vardı ki? Odayı değiştiriyoruz net çekmiyo falan diyodu canı neden sıkkınmış
Sucukları canım istediği için değil açlıktan yedim yiyecek bisey buAlamadım evdeCanim saf protein yapmiyomuydun cacik yemissin bide kacamak yakaladm sende ilk defa nese okadr kilo verdn sucuklar feda olsn sana
Amin cnm nerde varsa bağışlasın bütün evlatları ana babalarınaYaa ne guzel Allah bagislasin
Yok canım bilemedin :)zerrin mi fisun mu?
Evet bir salatalıktan bişi olmuyo didemcim, kaçamak dediğin böyle olsun ay :)Sucukları canım istediği için değil açlıktan yedim yiyecek bisey buAlamadım evdeanlattım ya
Cacık a gelince diğer sınırlı izinliler yemeyince tursudaki salatalık hakkımı bazen caciktan yana kullanıyorum saf protein günlerinde de olsa farketmiyo bana çok iyi geliyo. @wendy bilir bi ara her gün menumde vardı bu ara azalttim
Güzel menü olmuş, afiyet olsun :) azıcık spor olsa çok yormadan dicem de ben hiç yapamamıştım şahsen, sen yine erken başlamışsın dikkat etmeye :)Keten tohumu yagı
9da 1 peksımet,peynir,domates,1 yumurta,1 cb sut,uzum
11de sade tkahvesi
2.30da 4kofte, 1 kase mercımek corbası,marul salatası
4te chai li yoğurt,1 elma,10 fındık,yeşilçay
7 de etli turlü,yoğurt
3 lt su
Gun boyu rezene
Amin cnm nerde varsa bağışlasın bütün evlatları ana babalarına
Erkek annesi demek aşkla tekrar tanışmak demek
Eşine bir rakip gelmesi demek zira biraz büyüdüğünde "yoksa sen anneme mi dokundun" diyerek babasına meydan okuyacak ve kendince ilk kız arkadaşına sahip çıktığını görüp çok eğleneceksiniz tabi baba bu durumdan pek hoşlanmayabilir :)
Seni düşünecek senin bütün kötü hallerini gördüğü halde seni dünyanın en güzel kızı olarak görecek
Bebeklik dönemi zordu ama biraz büyüyünce ben onun bebeği gibi oldum
Bazen eşimden duymadığım iltifatları aldım
Sende hepsini yaşıyacaksın cnm hepsini doya doya yaşa çünkü çok çabuk büyüyorlar sonra bi anda bi izlediğin bebeklik videosu seni ağlatabilir ve hiç yaşamamışsın gibi ne kadar da küçükmüş dedirtebilir
Her bebek güzel ama erkek annesi olmak gerçekten özel
Ve her gece dua et istediğin özelliklerini say
Ben benim gibi gamzesi olsun istedim ama çokta ayva yedim
Uzun kirpikleri
Birde kalçasında lekesi olsun istedim
Rabbim hepsini de verdi
2 güzel gamzesi uzun kirpikleri birde kalçasında gül fidanı var
Allah önce sağlıklı sonrada istediğin gibi bir bebek verir inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?