Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Duygusal modum açık şu ara napayim :) haklisin her donem farkli, doğunca da kakasiyla gazıyla ugrasiriz napalim saglikla gelsin yeter ki olacak o kadar

Hmm anladim iyi bakalim insallah ise yarar bu taktik :))
Amin cnm
Yarıyo gibi ya inşallah
Bu arada avatarın çok güzel kitabını yeni bitirdik oğlumla

bu günde kaçtı hep kaçamaklar tüp taktırcam sonunda ...
Tüü sana
Suan tek ugrasım o kaka gaz cış emme
Seninki cook minik cunku o aylarda baska yol yok sanirim :))
Amin cnm
Yarıyo gibi ya inşallah
Bu arada avatarın çok güzel kitabını yeni bitirdik oğlumla
Ben de cok severim Kucuk Prens'i. Bi ara gene vardi avatarimda, o zamanlar totem yapıyordum hamile kalmaya calisirken:) bugun erkek oldugunu ogrenince de kucuk prensim geliyor diye yeniden koydum, totemim tuttu sanirim :)

Hikayede bi harika :)

Servey bunu begendi

Hmm anladm canm

Yazayim bugun menusuni de
Sabah öğle aksam ayni
2ser kase corba
Aralara da 1er bardak light süt ve 1er minik yesil muz totalde yarim lt sut 3muz etti

Su 3lt gecti
Yesilcay ve kayisi cayi içtim
Spor yok

morordek nilsub toplight

Yarının yemegini de hazirladim.. tavuk izgara yaptim 2parça,biraz da brokoli hasladim.. sabah kayvaltiya corba icip ogle yemegimi yanima götürmeyi dusunuyorum

Sorma benim de o derdim var.. yazi atlattim kisliklar da zaten bol bol diyodum ama giydigim cuval gibi oluyo..tabi gecen kis 90küsur kilo olunca hayvan gibi genislemis hersey simdi annesinin kazagini giymis kiz çocuğu gibi gidiyom hergun okula ufak tefek bikac sey aldim bakalim ne kadar idare edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…