- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.141
Suan tek ugrasım o kaka gaz cış emmeDuygusal modum açık şu ara napayim :) haklisin her donem farkli, doğunca da kakasiyla gazıyla ugrasiriz napalimsaglikla gelsin yeter ki olacak o kadar
Hmm anladim iyi bakalim insallah ise yarar bu taktik :))
Amin cnmDuygusal modum açık şu ara napayim :) haklisin her donem farkli, doğunca da kakasiyla gazıyla ugrasiriz napalimsaglikla gelsin yeter ki olacak o kadar
Hmm anladim iyi bakalim insallah ise yarar bu taktik :))
Tüü sanabu günde kaçtı hep kaçamaklartüp taktırcam sonunda ...
Seninki cook minik cunku o aylarda baska yol yok sanirim :))Suan tek ugrasım o kaka gaz cış emme
Ben de cok severim Kucuk Prens'i. Bi ara gene vardi avatarimda, o zamanlar totem yapıyordum hamile kalmaya calisirken:) bugun erkek oldugunu ogrenince de kucuk prensim geliyor diye yeniden koydum, totemim tuttu sanirim :)Amin cnm
Yarıyo gibi ya inşallah
Bu arada avatarın çok güzel kitabını yeni bitirdik oğlumla
Hikayede bi harika :)Tüü sana
Seninki cook minik cunku o aylarda baska yol yok sanirim :))
Ben de cok severim Kucuk Prens'i. Bi ara gene vardi avatarimda, o zamanlar totem yapıyordum hamile kalmaya calisirken:) bugun erkek oldugunu ogrenince de kucuk prensim geliyor diye yeniden koydum, totemim tuttu sanirim :)
Servey bunu begendiİyi akşamlar şeker kızlar bugünkü menum; Sabah: Peynirli omlet ( Yarım porsiyon)
Ara: 1 bardak ayran
Ogle: Starbucks Pumpkin Spice latte( non fat)
Ara: 1 bardak sut
Aksam: Haşlanmış 60 gr sade karnibahar, Light ton baligi
Spor: 35 dk yürüyüş
Su: 1.5 litre limonlu su
Ben kendıme cevap yazıp kendımı alıntılayıp kendımle sohbet de edebılıyorumBu arada burada ın cın top oynuyor
Manyaksın servey manyakBen kendıme cevap yazıp kendımı alıntılayıp kendımle sohbet de edebılıyorum
Sucukları canım istediği için değil açlıktan yedim yiyecek bisey buAlamadım evdeanlattım ya
Cacık a gelince diğer sınırlı izinliler yemeyince tursudaki salatalık hakkımı bazen caciktan yana kullanıyorum saf protein günlerinde de olsa farketmiyo bana çok iyi geliyo. @wendy bilir bi ara her gün menumde vardı bu ara azalttim
Neden ki ne oldu sekerr
Kendinle olan muhabbetin beni benden aldiNeden ki ne oldu sekerr
Sorma benim de o derdim var.. yazi atlattim kisliklar da zaten bol bol diyodum ama giydigim cuval gibi oluyo..tabi gecen kis 90küsur kilo oluncaKendıme ödul sıstemı koyuyorum her cuma koydugum hedefe ulasabıldıgım taktırde kendıme odul olarak bır gıysı alacagım ne oldugu önemlı degıl ufak bışey de olabılır, gıysılerımı hıc begenmiyorum dolabı yenılemek için sabırsızlanıyorum m
İnsan bazen kendı kendıne yetebılmelı dımı amaaKendinle olan muhabbetin beni benden aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?