- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.161
Bizim takım bu saatlerde pek hareketli olmaz ama sabah saatlerinde cosarlar çoğu erkenden yatiyoİnsan bazen kendı kendıne yetebılmelı dımı amaa
Bır ıkı bışey al motıve edıcı oluyorrrSorma benim de o derdim var.. yazi atlattim kisliklar da zaten bol bol diyodum ama giydigim cuval gibi oluyo..tabi gecen kis 90küsur kilo oluncahayvan gibi genislemis hersey simdi annesinin kazagini giymis kiz çocuğu gibi gidiyom hergun okula ufak tefek bikac sey aldim bakalim ne kadar idare edicem
biz yatıyozda siz ne yapıyonuz herkes yataklaraBizim takım bu saatlerde pek hareketli olmaz ama sabah saatlerinde cosarlar çoğu erkenden yatiyo
Gel bizim bebeklere sen bak cnm esimde işte onu da karsilayiver bi Ahmet bende gidip uyuyumbiz yatıyozda siz ne yapıyonuz herkes yataklara
Walla seni etiketliyelim sonra o kendini biliyor dedim içimdenbiz yatıyozda siz ne yapıyonuz herkes yataklara
Nerden bildin kiz@tatlitambakKumraL_KrakeR tambakcım, krakercim nerelerdesiniz? Tambak annesini bulmuşken uğramıyor bak, krakerler aşureleri götürdü herhalde :)
Anamm kucuk adam geliyo hee hadi gozun aydin canim saglikcakla gelsinde..ama cok sevindim bak ruyan ciktiHello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)
Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)
nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)
Bır dosttttkim bu
Bır dosttttne bılem kurban oldugumm
Hergun bır tane önce sonra paylasıyorum motıve edıcı olsun dıye
Kimliksizamma kas yapmış dimi
Kesin Dükan yapmıştır fena kas yapmishe yaa ne çalışmıştır haa ne emek vardır valla.... tabi zayıflar Türkiye de yaşamıyo ... ne bilsin kol böreğinin tadını... lahmacunu ne bilsin..... hamburgerden vazgeçmek kolay gel de lahmacunu bırak :)))
Kesin Dükan yapmıştır fena kas yapmis
Ben bi kez sinameki içtim 10 kez wc çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?