• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum saf protein gunu 3.gun
Kahvalti 12.30
2 haslanmis yumurta

Araa su formcayi 2 kupa 1 kupa yesilcay

Aksam 19.00
Dunku corbayi suzdum icine 3 baget didiklemistim onlari kori sos koyup afiyetle yedim esimle kizima bagt yaptim frinda 1 tanesini yiyim dedim yiyemedm yarisini belki yemisimdir
1 kase 2 kasik yulf kepekli yogurt

Arada 2 kupa kiraz sapi cayi
1 kupa form cay
Su

Spor olrak bgun market market gezdim kizimi okula gturup getirirken de yurums oldum yani toplamda ne kadr yurudgumu bilmiyorum saat 1den 4 kadr eve girmedim anlicaginiz omzum agriyo dun leslie yaptim 30 dkika ama bgun yapamicam bgunluk bu kadr ;)

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight

Sorma benim de o derdim var.. yazi atlattim kisliklar da zaten bol bol diyodum ama giydigim cuval gibi oluyo..tabi gecen kis 90küsur kilo olunca :olamaz: hayvan gibi genislemis hersey simdi annesinin kazagini giymis kiz çocuğu gibi gidiyom hergun okula :KK51: ufak tefek bikac sey aldim bakalim ne kadar idare edicem
Bır ıkı bışey al motıve edıcı oluyorrr

Hello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)

Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)

nilsub nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)
Anamm kucuk adam geliyo hee hadi gozun aydin canim saglikcakla gelsinde..ama cok sevindim bak ruyan cikti

Kimliksiz :-) amma kas yapmış dimi :-)

he yaa ne çalışmıştır haa ne emek vardır valla.... tabi zayıflar Türkiye de yaşamıyo ... ne bilsin kol böreğinin tadını... lahmacunu ne bilsin..... hamburgerden vazgeçmek kolay gel de lahmacunu bırak :)))

he yaa ne çalışmıştır haa ne emek vardır valla.... tabi zayıflar Türkiye de yaşamıyo ... ne bilsin kol böreğinin tadını... lahmacunu ne bilsin..... hamburgerden vazgeçmek kolay gel de lahmacunu bırak :)))
Kesin Dükan yapmıştır fena kas yapmis

Menumu yaziyimda gecmise akiyim :KK49:

Sabah
Tb ekmeginden sucuklu tost

Öğle
1kase asure

Aksam
1porsiyon hamsi
BOll salata

Aralarda yesilcay icildi
Su 2.5litre
Spor yok

morordek morordek toplight toplight N nilsun
Kizlar yaptığım lapadan sonra kabiz oldum ya:mad:
Sistim iyiceeee:KK61:napcam ben

Birde basima ne geldi bilsenizz suan 3.5 atiyom
Ben kucuk yasta evlendirilmk istenen kizi sikayet ettim ama isim vermedm gizli olsun dedim aile biraz tuhaf bide basima is almiyim dedim
Kizi almislar annesi agliyomus kim sikayet etti diye
Ogrenirlermiki yaa

Back
X