• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menumu yaziyimda gecmise akiyim :KK49:

Sabah
Tb ekmeginden sucuklu tost

Öğle
1kase asure

Aksam
1porsiyon hamsi
BOll salata

Aralarda yesilcay icildi
Su 2.5litre
Spor yok

@morordek @toplight @nilsun
Kizlar yaptığım lapadan sonra kabiz oldum ya:mad:
Sistim iyiceeee:KK61:napcam ben

ayyy gene aşure yemiş :))) bu da ben gibi.... aşüreli menü geldiğine göre bende menümü paylaşiim

sabah
limonlu su
pırasalı bir yumurtadan yumurtalı pırasa

öğlen 2 parça tavuk incik

kayış burdan sonr a koptu
badem şekeri 1 paket

akşam yemedim

su 2 lt
spor
100 ip
jillian level 1

az önce yeşil çay

kapanış.... limonlu su....

ayyy gene aşure yemiş :))) bu da ben gibi.... aşüreli menü geldiğine göre bende menümü paylaşiim

sabah
limonlu su

badem şekeri 1 paket

akşam yemedim

su 2 lt
spor
100 ip
jillian level 1

az önce yeşil çay

Sabah limonlu suyu neden iciyon canm
AKsami erken kapatmssn iyi bari

sabah
limonlu su

badem şekeri 1 paket

akşam yemedim

su 2 lt
spor
100 ip
jillian level 1

az önce yeşil çay

Duruyorsun duruyorsun turnayı gözünden veriyosun bu jillian sana ters tepecek :-)

Ayy ben hale wc ckamadim bgun 2.gun form cay 2 bardak dyo ama ben 4. Bardagimi icicem icindr sinamekide barut agaci kabugusa var ikiside bagrsak calstiriyo ama suan hic bi ise yaramadi gbi :(

Ayy ben hale wc ckamadim bgun 2.gun form cay 2 bardak dyo ama ben 4. Bardagimi icicem icindr sinamekide barut agaci kabugusa var ikiside bagrsak calstiriyo ama suan hic bi ise yaramadi gbi :KK43:
Bende sendenim bu hafta..diyeti yaklask 6 aydr yapiyorum ilk defa olduuu

Ayy ben hale wc ckamadim bgun 2.gun form cay 2 bardak dyo ama ben 4. Bardagimi icicem icindr sinamekide barut agaci kabugusa var ikiside bagrsak calstiriyo ama suan hic bi ise yaramadi gbi :KK43:
Ben gerçek sinameki yaprağını kullandım hazır cayi degil

Ben gerçek sinameki yaprağını kullandım hazır cayi degil
Ama sinnamekide ii degilmis ya kafam karsto smdi netten baktm yrumlara kimse memnun degil benimde gzum korktu napsam yaa ictim valla 4 kupa insallah ckarim paket bitene kadr gunde 2 den fazla icmem napim dua edin sabaha kadr wc srunu kalkmis olsn ortada :( KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR canim sende sabh ac karnina elma ye belki ose yarar wendy ole yapti oyo gelmisti olmadi sinameki al bliorum cok zor ya kabizlik :(

Birde basima ne geldi bilsenizz suan 3.5 atiyom
Ben kucuk yasta evlendirilmk istenen kizi sikayet ettim ama isim vermedm gizli olsun dedim aile biraz tuhaf bide basima is almiyim dedim
Kizi almislar annesi agliyomus kim sikayet etti diye
Ogrenirlermiki yaa
Kim bu kız

Back
X