Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydın sekerımmm

Iyı aksamlar herkesebız kızımla uzun bır gece gecırdık ne de olsa
hahah, deli bende sarhoş gibi uyandığımı hatırlarım, gece sanki yeni yatmışım gibi niye ağladı ki bu diyodum, bi bakıodum 1 saat geçmiş
Yarın için tahminlerı alalımmm haftasonu abartmıştımm sızce yarın hedefe ulasır mıyımmmm bır ıkı bır ıkı
bence ulaşıcaksın, hadi bakalım

evet malum günlerin etkisi ama kabak çokta kötü olmamış... o ilk tattığıma hiç şeker denk gelmemiş sanırım... çook az tadu-ı var.. ben tatlandırıcı yimem tamamen kimyasal... ilaçtan farkı yok bence... bu koyduğum şeker 1,5 kg kabak için zaten çok çok az ... ormalde 1 kg şeker diyo tarifte :))

Bence bıraz pekmez koyabılırsın

yok yok iyimiş... gerek kalmadı :)))

bu arada bal kabağı bağarsakları çalıştırıyormuş ender saraç diyor....

seninde benim gibi süt ürünlerine alerjin mi var acaba.... ben ayran için kesin 1-2 kg fazla çıkıyorum aynı şekilde süt içince de fazla çkıyorum ama yoğurtta böyle bir şey olmuyor....yoksa bir cacıktan olcak iş değil o...

kız cacık değil o accık kaçamak :) cacıktan ne olcak sanki :)

Orada bekle benı bırkac haftaya gelıyorummm

Bugun cok eglencezzz

canım ben bal kabağını küçük küçük kabukları ile doğrayıp fırına atıyorum eğer kabak güzelse tadı güzel oluyor hiç şeker koymadan severim öyle
yok kız cacık değil benimkinin sebebi dün öğleyin hala doğum günü kutlamaları devam ediyor da arkadaşlar yemeğe götürdü aslında çok yemedim ama accık patetes kızartması ve bir bira içtim tek kaçamağım oydu ondan sanırım ama 1 kg da artmazki yaaa
kız cacık değil o accık kaçamak :) cacıktan ne olcak sanki :)
doğru anlamışsuın şekerim cacık değil kaçamak
Orada bekle benı bırkac haftaya gelıyorummm
yok yaww sen gelmezsin merak etme izin vermeyeceğim o düne özeldi yok artık

heee biradır o şişiren :)))

bal kabağını ilk defa kabuklu aldım hep dilimli alırdım anam ne zormuş onu soymaaaak.... ayyy ellerimin her yeri kesik içinde kaldı..... bi de diyodum küçücük pakete 10 lira diyolar bak böyle kocamanı 10 lira... kazıklıyolar bizi diyodum.... ama soyarken adamların hakkıymış o para dedim yani :))))

@w e n d y Haklısın wendycim ben genelde yanımda yoğurt taşıyorum. Ama dünkü toplantım şehir dışında olduğu için malesef bir supermarketten süt alabildim, ancak midemi bastırsın diye. Yoksa yogurt forever daima, bence diyetlerin en büyük kurtarıcısı yogurt olmalı. Dukandaki sıkıntı sebze ağırlıklı günlerde tuvalete rahatça çıkıyosun ama kilo veremiyosun protein günlerinde de kilo azalıyor inanılmaz bir kabızlık. Ben çareyi acı cehrede buldum. Bir an evvel almam lazım. Tabi sürekli et, tavuk, balık da bayıyor insanı ama devam yavaşlasa da devam ben 100 gram bile versem sevinen bir insanım sonuçta bu kilolarda bir anda olmadı.

kesinlikle, Allah emeklerimizi zayi etmesin

Sorunun cozulmesıne sevındım yapıcı olmak lazım
Ne de olsa dunyayı sevgı kurtaracak

toz-pembe tatlım sorunun hallolmasına inan çok sevimdim allahtan çok uzun sürüp te seni yıpratmadı
çok teşekkürler kızlarr umarım birdaha yaşanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…