- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.221
Gunaydın sekerımmmGünaydın kızlar, bugün perşembe, napıosak yapalım yarına güzel eksilerle gelelim :) sabah tartı yüzüme güldü benim; 62,5 gördümyarına bi güzellik daha yapar inşallah
@azaydidem @KumraL_KrakeR naapın ne edin çıkın wc'ye kızlar, yarın yoksa eksiler hayal olur vermiş olsanız bile
günaydın canım, menün gayet güzel sadece bişi eklemek istiyorum; süt içindeki şekerden dolayı bana pek iyi gelmiyodu, istersen süt yerine yoğurt taşı yanında öle minik yoğurtlar varya, mümkünse tabi dolabın yoksa yapıcak bişi yok :)
dimi ya, ama onların söyle bi artısı var, mide küçülünce yiyeleride gelmiyodur :) bizde öle mi? ne bulsam yiyesim geliyo
alemsin servey :) günaydın sana
özgecim süpersin valla, helal olsun sana
dimi betüş dimi
ay bu lapa kimseye iyi gelmedi desenizeheveslenmeyim boşuna bari
dün bi müneccimliğim varmış ay benim, değil minilsub bak aşureleri yedi gelemiyo dediydim, yemiş cidden :)
canım ne güzel bişey yapmışsın, korkma, isim vermemişsin, ki bulsalar bile kimse bişi yapamaz sna, evlendirmesinler çocuklarını onlarda
betüş minik paket mi o badem şekeri? paket diyince ucu açık kalmış
hahah, deliIyı aksamlar herkesebız kızımla uzun bır gece gecırdık ne de olsa
bence ulaşıcaksın, hadi bakalımYarın için tahminlerı alalımmm haftasonu abartmıştımm sızce yarın hedefe ulasır mıyımmmm bır ıkı bır ıkı
betüş tatlı tatlı diyip duruyosun bu ara, malum dönemler geliyo sankibiliom sağlıksız dicen ama tatlandırıcı mı alsan? her türlü karatay döver seni gerçi, kadın şeker zehir diyo :) ya da marketlerin diyet-diyabetik bölümünde tatlandırıcılı tatlılar var, şu günler için en azından tatlı ihtiyacın geçse mi?
kötü olsu diyip üstüne şeker meker döküp yeme sakın
Bence bıraz pekmez koyabılırsın
günaydınlarrr
yarın tartı hepimizi güldürür inş yalnız ben bu sabah tartıldım cuma da 200 gr fazla çıktım altı üstü dün öğlen accık kaçamak yapmıştım ne güzel 74 lerdeydim sabah 75,2 yi görünce moralim bozuldu
seninde benim gibi süt ürünlerine alerjin mi var acaba.... ben ayran için kesin 1-2 kg fazla çıkıyorum aynı şekilde süt içince de fazla çkıyorum ama yoğurtta böyle bir şey olmuyor....yoksa bir cacıktan olcak iş değil o...
Orada bekle benı bırkac haftaya gelıyorummmgünaydınlarrr
yarın tartı hepimizi güldürür inş yalnız ben bu sabah tartıldım cuma da 200 gr fazla çıktım altı üstü dün öğlen accık kaçamak yapmıştım ne güzel 74 lerdeydim sabah 75,2 yi görünce moralim bozuldu
Bugun cok eglencezzzseninde benim gibi süt ürünlerine alerjin mi var acaba.... ben ayran için kesin 1-2 kg fazla çıkıyorum aynı şekilde süt içince de fazla çkıyorum ama yoğurtta böyle bir şey olmuyor....yoksa bir cacıktan olcak iş değil o...
canım ben bal kabağını küçük küçük kabukları ile doğrayıp fırına atıyorum eğer kabak güzelse tadı güzel oluyor hiç şeker koymadan severim öyleevet malum günlerin etkisi ama kabak çokta kötü olmamış... o ilk tattığıma hiç şeker denk gelmemiş sanırım... çook az tadu-ı var.. ben tatlandırıcı yimem tamamen kimyasal... ilaçtan farkı yok bence... bu koyduğum şeker 1,5 kg kabak için zaten çok çok az ... ormalde 1 kg şeker diyo tarifte :))
yok yok iyimiş... gerek kalmadı :)))
bu arada bal kabağı bağarsakları çalıştırıyormuş ender saraç diyor....
yok kız cacık değil benimkinin sebebi dün öğleyin hala doğum günü kutlamaları devam ediyor da arkadaşlar yemeğe götürdü aslında çok yemedim ama accık patetes kızartması ve bir bira içtim tek kaçamağım oydu ondan sanırım ama 1 kg da artmazki yaaaseninde benim gibi süt ürünlerine alerjin mi var acaba.... ben ayran için kesin 1-2 kg fazla çıkıyorum aynı şekilde süt içince de fazla çkıyorum ama yoğurtta böyle bir şey olmuyor....yoksa bir cacıktan olcak iş değil o...
doğru anlamışsuın şekerim cacık değil kaçamakkız cacık değil o accık kaçamak :) cacıktan ne olcak sanki :)
yok yaww sen gelmezsin merak etme izin vermeyeceğim o düne özeldi yok artıkOrada bekle benı bırkac haftaya gelıyorummm
Rica ederim ne demekcanım sende çok destek oldun bana teşekkür ederim
kız cacık değil o accık kaçamak :) cacıktan ne olcak sanki :)
canım ben bal kabağını küçük küçük kabukları ile doğrayıp fırına atıyorum eğer kabak güzelse tadı güzel oluyor hiç şeker koymadan severim öyle
yok kız cacık değil benimkinin sebebi dün öğleyin hala doğum günü kutlamaları devam ediyor da arkadaşlar yemeğe götürdü aslında çok yemedim ama accık patetes kızartması ve bir bira içtim tek kaçamağım oydu ondan sanırım ama 1 kg da artmazki yaaa
doğru anlamışsuın şekerim cacık değil kaçamak
yok yaww sen gelmezsin merak etme izin vermeyeceğim o düne özeldi yok artık
canım ben bal kabağını küçük küçük kabukları ile doğrayıp fırına atıyorum eğer kabak güzelse tadı güzel oluyor hiç şeker koymadan severim öyle
yok kız cacık değil benimkinin sebebi dün öğleyin hala doğum günü kutlamaları devam ediyor da arkadaşlar yemeğe götürdü aslında çok yemedim ama accık patetes kızartması ve bir bira içtim tek kaçamağım oydu ondan sanırım ama 1 kg da artmazki yaaa
doğru anlamışsuın şekerim cacık değil kaçamak
yok yaww sen gelmezsin merak etme izin vermeyeceğim o düne özeldi yok artık
@w e n d y Haklısın wendycim ben genelde yanımda yoğurt taşıyorum. Ama dünkü toplantım şehir dışında olduğu için malesef bir supermarketten süt alabildim, ancak midemi bastırsın diye. Yoksa yogurt forever daima, bence diyetlerin en büyük kurtarıcısı yogurt olmalı.Dukandaki sıkıntı sebze ağırlıklı günlerde tuvalete rahatça çıkıyosun ama kilo veremiyosun protein günlerinde de kilo azalıyor inanılmaz bir kabızlık. Ben çareyi acı cehrede buldum. Bir an evvel almam lazım. Tabi sürekli et, tavuk, balık da bayıyor insanı ama devam yavaşlasa da devam ben 100 gram bile versem sevinen bir insanım sonuçta bu kilolarda bir anda olmadı.
Bu bunye yaklasik 1,5aydir 70,5 ile 72,5 arasinda sürünüyovazgecmemek lazim canim sen emek vermeye devam et sonu cok guzel olacak
Ay cok sevindim canim halletmenize.. yasanmaz umarim boyle tatsizliklar bir daha. Tecrube olmustur her iki taraf icin de cok güzel gunleriniz olur insallah
Sorunun cozulmesıne sevındım yapıcı olmak lazım
Ne de olsa dunyayı sevgı kurtaracak
çok teşekkürler kızlarrtoz-pembe tatlım sorunun hallolmasına inan çok sevimdim allahtan çok uzun sürüp te seni yıpratmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?