Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaaa ben biliyordum zatenn.
Hayırlı olsun diyelim canım.Hayırlı evlat olsun çirkin yavrucuk. :)))
Ne hissettin duyduğunda
Sende erkek diye tahmin ediyordun değil mi??

İsmini vermediysen nasıl öğrenecekler.

İlk günaydın benden gelsin o vakit.. Ya kızlar şu diyete ilk başladığımızda ne güzel her gün en az 400-500 gram gidiyor ama bir 5 kilo gittikten sonraki o yavaşlama yok mu sinir oluyorum 3 gündür çok dikkatli olmama rağmen 77 de takıldım ya sinir oldum. Ben 64 kiloyken bu yediğimin 3 katını yiyordum. Kilo vermek ne emek isteyen bir iş.Ben zayıf arkadaşlarıma hep diyorum dikkat edin zayıfım diye abanmayın makarnalara,pizzalara diye.

günaydın kızlarr
sorunum çözüldü çok şükür hepiniz bana destek oldunuz çok teşekkür ederim kendime yakın gördüğüm insanlar beni arayıp sormazken burda sizler hiç tanımadan bana destek oldunuz dinlediniz Allah razı olsun sizin gibi gönlü güzel insanlarla konuşabilme, ortak bir noktada sohbet edebilme fırsatım olduğu için çok şanslıyım..

özellikle teşekkür etmek istediklerim var
azaydidem @keremcemim nilsub inatettimolacak @w e n d y servey KumraL_KrakeR @bsram_

çok sağolun kızlar bana çok destek oldunuz

Günaydın kızlar, bugün perşembe, napıosak yapalım yarına güzel eksilerle gelelim :) sabah tartı yüzüme güldü benim; 62,5 gördüm yarına bi güzellik daha yapar inşallah

azaydidem KumraL_KrakeR naapın ne edin çıkın wc'ye kızlar, yarın yoksa eksiler hayal olur vermiş olsanız bile

günaydın canım, menün gayet güzel sadece bişi eklemek istiyorum; süt içindeki şekerden dolayı bana pek iyi gelmiyodu, istersen süt yerine yoğurt taşı yanında öle minik yoğurtlar varya, mümkünse tabi dolabın yoksa yapıcak bişi yok :)

dimi ya, ama onların söyle bi artısı var, mide küçülünce yiyeleride gelmiyodur :) bizde öle mi? ne bulsam yiyesim geliyo

servey avatarını degıstırmışın umarım en kısa surede ulasırsın arkadasımm

alemsin servey :) günaydın sana

özgecim süpersin valla, helal olsun sana

dimi betüş dimi
ay bu lapa kimseye iyi gelmedi desenize heveslenmeyim boşuna bari

dün bi müneccimliğim varmış ay benim, değil mi @nilsub bak aşureleri yedi gelemiyo dediydim, yemiş cidden :)

birazda göbüşünü içine çekmiş gerçi ben çekince de öyle olmuyo ya neyse :))) benim göbüş içe çekilmiyo nasıl çekilsin yer yok :)))

canım ne güzel bişey yapmışsın, korkma, isim vermemişsin, ki bulsalar bile kimse bişi yapamaz sna, evlendirmesinler çocuklarını onlarda

betüş minik paket mi o badem şekeri? paket diyince ucu açık kalmış

Bu bunye yaklasik 1,5aydir 70,5 ile 72,5 arasinda sürünüyo vazgecmemek lazim canim sen emek vermeye devam et sonu cok guzel olacak
Ay cok sevindim canim halletmenize.. yasanmaz umarim boyle tatsizliklar bir daha. Tecrube olmustur her iki taraf icin de cok güzel gunleriniz olur insallah

minik paket ollsa kaçamaktan saymıcam da işte... ahh ahhh... neyse dün dünde kaldı cancağazım bu gün yeni şeyler yemek lazım :)))) dervişin fikri neyse zikri de oymuş :))))

bu gün tatlı niyetine kabak tatlısı yaptım 1,5 kg kabağa 2 çorba kaşığı şeker koydum hiç şekersiz miş gibi olmuş böööğğkk nasıl yicem ben bunu :)))

betüş tatlı tatlı diyip duruyosun bu ara, malum dönemler geliyo sanki biliom sağlıksız dicen ama tatlandırıcı mı alsan? her türlü karatay döver seni gerçi, kadın şeker zehir diyo :) ya da marketlerin diyet-diyabetik bölümünde tatlandırıcılı tatlılar var, şu günler için en azından tatlı ihtiyacın geçse mi?

kötü olsu diyip üstüne şeker meker döküp yeme sakın

Sorunun cozulmesıne sevındım yapıcı olmak lazım
Ne de olsa dunyayı sevgı kurtaracak

Bence bıraz pekmez koyabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…