- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.201
Ördeğim bugun dr ye gidecektin.Merak ettim.Çirkin minnak gösterdimi kendisiniTers insan iste :)
Tamam tamam hakkini verelim iyiymis menun :)
Erkekmis canimÖrdeğim bugun dr ye gidecektin.Merak ettim.Çirkin minnak gösterdimi kendisini
Bu arada burada ın cın top oynuyor
Ben kendıme cevap yazıp kendımı alıntılayıp kendımle sohbet de edebılıyorum
Muhteşemsin yaaaManyaksın servey manyak
Aaaaa ben biliyordum zatenn.Hello kizlaaar :)
Ogrendik cinsiyeti hazir misiniz siz de ogrenmeye :)
Bizim bu badi baya baya pipili bi erkek çıktı :) cok da net göründü o yuzden doktor emin bi sekilde söyledi. Herkesi etiketleyeyim isterdim ama kesin birilerini unuturum, duyanlar duymayanlara anlatsın :)
nilsub sen ozellikle etiketle demistin :)
Çok heyecanlandım yaaErkekmis canim
Napym kımse yoktu konusacakkkkMuhteşemsin yaaa
Lohusa bunalımı mı
Bende istiyorumda aynısından
İsmini vermediysen nasıl öğrenecekler.Birde basima ne geldi bilsenizz suan 3.5 atiyom
Ben kucuk yasta evlendirilmk istenen kizi sikayet ettim ama isim vermedm gizli olsun dedim aile biraz tuhaf bide basima is almiyim dedim
Kizi almislar annesi agliyomus kim sikayet etti diye
Ogrenirlermiki yaa
Günaydın canımm. Millet dün geceki gevezelikten uyanamamış.Gunaydin datluslar
canım sende çok destek oldun bana teşekkür ederimGünaydın canımm. Millet dün geceki gevezelikten uyanamamış.
günaydın canım, menün gayet güzel sadece bişi eklemek istiyorum; süt içindeki şekerden dolayı bana pek iyi gelmiyodu, istersen süt yerine yoğurt taşı yanında öle minik yoğurtlar varya, mümkünse tabi dolabın yoksa yapıcak bişi yok :)İyi akşamlar şeker kızlar bugünkü menum; Sabah: Peynirli omlet ( Yarım porsiyon)
Ara: 1 bardak ayran
Ogle: Starbucks Pumpkin Spice latte( non fat)
Ara: 1 bardak sut
Aksam: Haşlanmış 60 gr sade karnibahar, Light ton baligi
Spor: 35 dk yürüyüş
Su: 1.5 litre limonlu su
dimi ya, ama onların söyle bi artısı var, mide küçülünce yiyeleride gelmiyodur :) bizde öle mi? ne bulsam yiyesim geliyokızlar tüp mide ameliyatı olmuş bir kaç kişinin instagramına baktım aylarca o kadar az yiyiyorlar ki... öyle yesem ben tığğğ gibi olurum yok yok ben ölürüm....
3 çay kaşığı yoğurt bir yumurtanın beyazının yarısı bu ne zor bir şey..... doyuyorlarmış çok enteresan...
Yazayim bugun menusuni de
Sabah öğle aksam ayni
2ser kase corba
Aralara da 1er bardak light süt ve 1er minik yesil muz totalde yarim lt sut 3muz etti
Su 3lt gecti
Yesilcay ve kayisi cayi içtim
Spor yok
@morordeknilsub toplight
Yarının yemegini de hazirladim.. tavuk izgara yaptim 2parça,biraz da brokoli hasladim.. sabah kayvaltiya corba icip ogle yemegimi yanima götürmeyi dusunuyorum
dimi betüş dimihe yaa ne çalışmıştır haa ne emek vardır valla.... tabi zayıflar Türkiye de yaşamıyo ... ne bilsin kol böreğinin tadını... lahmacunu ne bilsin..... hamburgerden vazgeçmek kolay gel de lahmacunu bırak :)))
ay bu lapa kimseye iyi gelmedi desenize
birazda göbüşünü içine çekmiş gerçi ben çekince de öyle olmuyo ya neyse :))) benim göbüş içe çekilmiyo nasıl çekilsin yer yok :)))
Birde basima ne geldi bilsenizz suan 3.5 atiyom
Ben kucuk yasta evlendirilmk istenen kizi sikayet ettim ama isim vermedm gizli olsun dedim aile biraz tuhaf bide basima is almiyim dedim
Kizi almislar annesi agliyomus kim sikayet etti diye
Ogrenirlermiki yaa
ayyy gene aşure yemiş :))) bu da ben gibi.... aşüreli menü geldiğine göre bende menümü paylaşiim
sabah
limonlu su
pırasalı bir yumurtadan yumurtalı pırasa
öğlen 2 parça tavuk incik
kayış burdan sonr a koptu
badem şekeri 1 paket
akşam yemedim
su 2 lt
spor
100 ip
jillian level 1
az önce yeşil çay
kapanış.... limonlu su....
Bu bunye yaklasik 1,5aydir 70,5 ile 72,5 arasinda sürünüyoİlk günaydın benden gelsin o vakit.. Ya kızlar şu diyete ilk başladığımızda ne güzel her gün en az 400-500 gram gidiyor ama bir 5 kilo gittikten sonraki o yavaşlama yok mu sinir oluyorum 3 gündür çok dikkatli olmama rağmen 77 de takıldım ya sinir oldum. Ben 64 kiloyken bu yediğimin 3 katını yiyordum. Kilo vermek ne emek isteyen bir iş.Ben zayıf arkadaşlarıma hep diyorum dikkat edin zayıfım diye abanmayın makarnalara,pizzalara diye.
Ay cok sevindim canim halletmenize.. yasanmaz umarim boyle tatsizliklar bir daha. Tecrube olmustur her iki taraf icin de cok güzel gunleriniz olur insallahgünaydın kızlarr
sorunum çözüldü çok şükür hepiniz bana destek oldunuz çok teşekkür ederim kendime yakın gördüğüm insanlar beni arayıp sormazken burda sizler hiç tanımadan bana destek oldunuz dinlediniz Allah razı olsun sizin gibi gönlü güzel insanlarla konuşabilme, ortak bir noktada sohbet edebilme fırsatım olduğu için çok şanslıyım..
özellikle teşekkür etmek istediklerim var
azaydidem @keremcemim nilsub inatettimolacak @w e n d y servey KumraL_KrakeR @bsram_
çok sağolun kızlar bana çok destek oldunuz
Günaydın kızlar, bugün perşembe, napıosak yapalım yarına güzel eksilerle gelelim :) sabah tartı yüzüme güldü benim; 62,5 gördümyarına bi güzellik daha yapar inşallah
azaydidem KumraL_KrakeR naapın ne edin çıkın wc'ye kızlar, yarın yoksa eksiler hayal olur vermiş olsanız bile
günaydın canım, menün gayte güzel sadece bişi eklemek istiyorum; süt içindeki şekerden dolayı bana pek iyi gelmiyodu, istersen süt yerine yoğurt taşı yanında öle minik yoğurtlar varya, mümkünse tabi dolabın yoksa yapıcak bişi yok :)
dimi ya, ama onların söyle bi artısı var, mide küçülünce yiyeleride gelmiyodur :) bizde öle mi? ne bulsam yiyesim geliyo
alemsin servey :) günaydın sana
özgecim süpersin valla, helal olsun sana
dimi betüş dimi
ay bu lapa kimseye iyi gelmedi desenizeheveslenmeyim boşuna bari
dün bi müneccimliğim varmış ay benim, değil minilsub bak aşureleri yedi gelemiyo dediydim, yemiş cidden :)
canım ne güzel bişey yapmışsın, korkma, isim vermemişsin, ki bulsalar bile kimse bişi yapamaz sna, evlendirmesinler çocuklarını onlarda
betüş minik paket mi o badem şekeri? paket diyince ucu açık kalmış
minik paket ollsa kaçamaktan saymıcam da işte... ahh ahhh... neyse dün dünde kaldı cancağazım bu gün yeni şeyler yemek lazım :)))) dervişin fikri neyse zikri de oymuş :))))
bu gün tatlı niyetine kabak tatlısı yaptım 1,5 kg kabağa 2 çorba kaşığı şeker koydum hiç şekersiz miş gibi olmuş böööğğkk nasıl yicem ben bunu :)))
Sorunun cozulmesıne sevındım yapıcı olmak lazımgünaydın kızlarr
sorunum çözüldü çok şükür hepiniz bana destek oldunuz çok teşekkür ederim kendime yakın gördüğüm insanlar beni arayıp sormazken burda sizler hiç tanımadan bana destek oldunuz dinlediniz Allah razı olsun sizin gibi gönlü güzel insanlarla konuşabilme, ortak bir noktada sohbet edebilme fırsatım olduğu için çok şanslıyım..
özellikle teşekkür etmek istediklerim var
azaydidem @keremcemim nilsub inatettimolacak @w e n d y servey KumraL_KrakeR @bsram_
çok sağolun kızlar bana çok destek oldunuz
Bence bıraz pekmez koyabılırsınminik paket ollsa kaçamaktan saymıcam da işte... ahh ahhh... neyse dün dünde kaldı cancağazım bu gün yeni şeyler yemek lazım :)))) dervişin fikri neyse zikri de oymuş :))))
bu gün tatlı niyetine kabak tatlısı yaptım 1,5 kg kabağa 2 çorba kaşığı şeker koydum hiç şekersiz miş gibi olmuş böööğğkk nasıl yicem ben bunu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?