- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.181
Hi hi ondan sporcular protein ağırlıklı besleniyordu demi yoksa onlar jillian mi yiyorjillian yapmıştır bence.... yiyerek kas yapılmaz kas çalışarak yapılır bebeyimm :)))
Sabah limonlu suyu neden iciyon canmayyy gene aşure yemiş :))) bu da ben gibi.... aşüreli menü geldiğine göre bende menümü paylaşiim
sabah
limonlu su
pırasalı bir yumurtadan yumurtalı pırasa
öğlen 2 parça tavuk incik
kayış burdan sonr a koptu
badem şekeri 1 paket
akşam yemedim
su 2 lt
spor
100 ip
jillian level 1
az önce yeşil çay
kapanış.... limonlu su....
Duruyorsun duruyorsun turnayı gözünden veriyosun bu jillian sana ters tepecekayyy gene aşure yemiş :))) bu da ben gibi.... aşüreli menü geldiğine göre bende menümü paylaşiim
sabah
limonlu su
pırasalı bir yumurtadan yumurtalı pırasa
öğlen 2 parça tavuk incik
kayış burdan sonr a koptu
badem şekeri 1 paket
akşam yemedim
su 2 lt
spor
100 ip
jillian level 1
az önce yeşil çay
kapanış.... limonlu su....
Sabah limonlu suyu neden iciyon canm
AKsami erken kapatmssn iyi bari
Yapmamış ki kapatsınSabah limonlu suyu neden iciyon canm
AKsami erken kapatmssn iyi bari
Duruyorsun duruyorsun turnayı gözünden veriyosun bu jillian sana ters tepecek
YakiyorYapmamış ki kapatsınbende bi yerde okudum sıcak limonlu su yağ yapıyormuş sabahtan itibaren bende icecem
Sabah icilen limonlu su yag yakmiyomus yanlis bilgi gecen haberlerde bir diyetsyen demistiYapmamış ki kapatsınbende bi yerde okudum sıcak limonlu su yağ yapıyormuş sabahtan itibaren bende icecem
Niye kıskanıyor benim taş gibi ebru m var hem sen yerinde sayıyor ben 17-18 kg verdim demekki jillianda sorun var ya da sen ters jillian yapiyorsunkıskaançç jillianımı kıskanıyon :))
Bu diyetisyen ler ve doktorlar birbirinin yalancısı zaten hangisi doğru söylüyorSabah icilen limonlu su yag yakmiyomus yanlis bilgi gecen haberlerde bir diyetsyen demisti
Bende sendenim bu hafta..diyeti yaklask 6 aydr yapiyorum ilk defa olduuuAyy ben hale wc ckamadim bgun 2.gun form cay 2 bardak dyo ama ben 4. Bardagimi icicem icindr sinamekide barut agaci kabugusa var ikiside bagrsak calstiriyo ama suan hic bi ise yaramadi gbi
Aynen oyle yaBu diyetisyen ler ve doktorlar birbirinin yalancısı zaten hangisi doğru söylüyor
Ben gerçek sinameki yaprağını kullandım hazır cayi degilAyy ben hale wc ckamadim bgun 2.gun form cay 2 bardak dyo ama ben 4. Bardagimi icicem icindr sinamekide barut agaci kabugusa var ikiside bagrsak calstiriyo ama suan hic bi ise yaramadi gbi
Bizim matilda lapa yapınca kilo aldı ya yaramadı onaBende sendenim bu hafta..diyeti yaklask 6 aydr yapiyorum ilk defa olduuu
Ama sinnamekide ii degilmis ya kafam karsto smdi netten baktm yrumlara kimse memnun degil benimde gzum korktu napsam yaa ictim valla 4 kupa insallah ckarim paket bitene kadr gunde 2 den fazla icmem napim dua edin sabaha kadr wc srunu kalkmis olsn ortadaBen gerçek sinameki yaprağını kullandım hazır cayi degil
birazda göbüşünü içine çekmiş gerçi ben çekince de öyle olmuyo ya neyse :))) benim göbüş içe çekilmiyo nasıl çekilsin yer yok :)))
Kim bu kızBirde basima ne geldi bilsenizz suan 3.5 atiyom
Ben kucuk yasta evlendirilmk istenen kizi sikayet ettim ama isim vermedm gizli olsun dedim aile biraz tuhaf bide basima is almiyim dedim
Kizi almislar annesi agliyomus kim sikayet etti diye
Ogrenirlermiki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?