Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslinda kabiz yapiyomus simdi anladm dahada yapmam

Elmami simdi gordum mesaji bileydim erkenden yerdim benimde devam ediyo malesef kasiklarima kadar agri girmeye basladi

Arkadsmn eltisinin kizi
Ayy benimde giriyodu 5 gun kabzdim ya ama suan bsey yok bgun3. Gunum kabizlikta kizimi okula braktim brazdan gidicem sinameki alicam sende bence ole yap canm bikereliginede olsa yarn fazla ckmamak icin icmemiz lazm

bence stres yapma kuzum, cesaretin takdir edilir, yakında duyarsın haberini merak etme.

Ayy benimde giriyodu 5 gun kabzdim ya ama suan bsey yok bgun3. Gunum kabizlikta kizimi okula braktim brazdan gidicem sinameki alicam sende bence ole yap canm bikereliginede olsa yarn fazla ckmamak icin icmemiz lazm
Benim cikma imakanim yok ya bugunde okulda olucam aile katilimi bu hafta bende çocuklara etkinlik yaptrcam bol bol yesil cay iceyim belki yumusatr bagrsaklarmi

Geceden beri wcde kaldim tam geldi diyom tik yok bu sabah tartildm artidayim moralim bozuk bugun sivi seyelr tuketmeye ozen gostercm umarim yarin 100 garmda olsa eski cikarim

Asureyide yedim bide aferin bana
Kız zaten artı çıkmışın bi de üstüne ne aşuresi gözünü seveyim yapma şöyle o aşureyi yeyince 3 5 dakika keyifleniyorsun ama vermek için yırtınıyoruz resmen nedir senin bu aşure zaafın. Artı o aşure bence pudingten bile daha olumsuz etki yaratıyor diyette. Çünkü full şeker+bakliyattan oluşuyor. Bakliyatta davul gibi şişiriyor. Kabızlığını arttırır bakliyat benden demesi.

ay yawruşu yapmış ama yemese miydi bence bu aşure istisnai

ne desen haklısın

@wendy ne yaptın sınırlı izinliler kaldırmak yaradımı sana

yaramaz mı canım, dünden bugüne -1 gördüm :) 3. günü de saf protein yapıp yumruk hareketi mi yapsam diyorum hatta

vücut vermek istemiyo çünkü bu kilonun altını hiç görmediğimden

Hazır yapmisken olur da yumruk 4 gün ama istersen 4 e tamamla

4 e mi çıkar diosun yani? e yaparım seni mi kırıcam :) ya sanırım ben peyniri normal olana geçirmiştim, evdekiler bozuluyo diye onun içindeki yap etkiledi beni diye düşünüyorum, yoksa tatlandırıcıyı falan kesmiştim biliosun

Kitapta 4 gün diyor yumruk 3 yapmışsınız bir gün daha yaparsın hedefe az kaliyo ozaman

yok kuzum ya hedef 57,5 dukana göre, daha 5 kilo var

15 kasıma kadar vericen diyodu dukan amca :) 2 kez hata yaptım ama ben, 1. kuzu pirzola yedim azdı ama etkilemez diyodum +1 etkiledi 2. de tatilde çok havuç yedim tatil dönüşü ödem dedim ama +1 de ordan geldi bi nevi

inşallah böyle devam ederek 3 kilo gider dukanı yalancı çıkarmam :)

5 kg ne ki benim nerdeyse 20 kg var en fazla bir ayd verirsin onu sen zaten normal kiloda ulasmisin boyuna gore

ben idealin az daha altını görmeyi planlıyorum işte 52-53 gibi, yıl sonuna kadar devam anlıcağın :)

bugün saf protein 2. günüm, 2 daha yapıyorum o zaman :)

Kuzu hem + olmuştur hemde duraksatmistir yasak olduğu için en fazla bir iki hafta gecersin ama dukanda diyo zaten havuç fazla yemeyin neyse bundan sonra dikkat edersin gider bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…