Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben idealin az daha altını görmeyi planlıyorum işte 52-53 gibi, yıl sonuna kadar devam anlıcağın :)

bugün saf protein 2. günüm, 2 daha yapıyorum o zaman :)
Sen 5+5 de de yanlış biseler yapmışin demekki gitmemişti işte ufak gibi gorunuyo ama çok etkiliyor yılbaşına da inş 52 olursun

Kuzu hem + olmuştur hemde duraksatmistir yasak olduğu için en fazla bir iki hafta gecersin ama dukanda diyo zaten havuç fazla yemeyin neyse bundan sonra dikkat edersin gider bence

Sen 5+5 de de yanlış biseler yapmışin demekki gitmemişti işte ufak gibi gorunuyo ama çok etkiliyor yılbaşına da inş 52 olursun

aynen canım, acı tecrübeler oldu bunlar inşallah artık zaten kendimi kasım sonuna kadar diye şartladım işte, o havuç sonrası 5 gün saf proteinle bile verememiştim hatırlasana duraksattı bayaa o hafta nerdeyse 1 ya da 2 vermem gerekirken -100 ancak olabilmiştim

Hatırlıyorum inş bundan sonra duraksama olmaz sonra dükan güçlendirmesi yap ama normal düzene geçince geri alma

Saol canim benim keske ole dedigin gibi olsaydi sen nerde yasiyosun canm

Ay bugün amma yoğun geçti şimdi geldim eve pırasa yemeği yaptım...
Bir kahve yaptım içiyorum birazda yürüyüş yapıcam yağmur yağacak gibi ay bugün kimseyi takip edemedim siz ne yapıyonuz kraker aşuremi yedin kızzzzzz...

Bende bgun yogundum haftanin 2 gunu cok yogun oluyorum kzimn okulu haftada 2 gun cunku ay bide okula baslasa bide 2. Cocuu yapsam allahimmm kafayi yerim heralde bennn valla hem calisip hemde evine kocasina cocuklarina bakan kadinlara hayranim cognlukla hepinzde calisan kadnlaranz vallahi masallah size

Ay sorma canım çalışan kadın her zaman süper kadın gözümde ben akşama kadar bitiremiyorum ev işlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…