- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.301
Sen 5+5 de de yanlış biseler yapmışin demekki gitmemişti işte ufak gibi gorunuyo ama çok etkiliyor yılbaşına da inş 52 olursunben idealin az daha altını görmeyi planlıyorum işte 52-53 gibi, yıl sonuna kadar devam anlıcağın :)
bugün saf protein 2. günüm, 2 daha yapıyorum o zaman :)
Kuzu hem + olmuştur hemde duraksatmistir yasak olduğu için en fazla bir iki hafta gecersin ama dukanda diyo zaten havuç fazla yemeyin neyse bundan sonra dikkat edersin gider bence
Sen 5+5 de de yanlış biseler yapmışin demekki gitmemişti işte ufak gibi gorunuyo ama çok etkiliyor yılbaşına da inş 52 olursun
Hatırlıyorum inş bundan sonra duraksama olmaz sonra dükan güçlendirmesi yap ama normal düzene geçince geri almaaynen canım, acı tecrübeler oldu bunlarinşallah artık zaten kendimi kasım sonuna kadar diye şartladım işte, o havuç sonrası 5 gün saf proteinle bile verememiştim hatırlasana duraksattı bayaa o hafta nerdeyse 1 ya da 2 vermem gerekirken -100 ancak olabilmiştim
Ovvvv keske ben de olsaydım naynen serveyim sen biliyon o müthiş kaçamakları aynen ondan dı
açı çehre, sinemaki veya bekunis tablet eczaneden
Hatırlıyorum inş bundan sonra duraksama olmaz sonra dükan güçlendirmesi yap ama normal düzene geçince geri alma
Saol canim benim keske ole dedigin gibi olsaydi sen nerde yasiyosun canminşallah canım amiinnbundan sonra senin yerin ayrı bende keşke aynı şehirde yaşasaydık arkadaş olup görüşmeyi çok isterdim
olsun canım hepiniz destek oldunuz bana sağoluninşallah yaşanmaz canım hallettik çok şükür
antalya da yaşıyorum canım sen ? antalya de bari hemen gelirim yanınaSaol canim benim keske ole dedigin gibi olsaydi sen nerde yasiyosun canm
Ayy keske orda yasasam inan cok isterdim ben istanbulda yasiyorum canim malesefantalya da yaşıyorum canım sen ? antalya de bari hemen gelirim yanına
Dun yemis ama oglenAy bugün amma yoğun geçti şimdi geldim eve pırasa yemeği yaptım...
Bir kahve yaptım içiyorum birazda yürüyüş yapıcam yağmur yağacak gibi ay bugün kimseyi takip edemedim siz ne yapıyonuz kraker aşuremi yedin kızzzzzz...
Ay sorma canım çalışan kadın her zaman süper kadın gözümde ben akşama kadar bitiremiyorum ev işlerini...Bende bgun yogundum haftanin 2 gunu cok yogun oluyorum kzimn okulu haftada 2 gun cunku ay bide okula baslasa bide 2. Cocuu yapsam allahimmm kafayi yerim heralde bennnvalla hem calisip hemde evine kocasina cocuklarina bakan kadinlara hayranim cognlukla hepinzde calisan kadnlaranz vallahi masallah size
Senin dükan sonuçları nasıl bakalım bende şimdi yuruyuse çıkıyorum eşim geldi çocukları ona birakacamDun yemis ama oglen
Galiba bu hafta gzel sonuc alicamSenin dükan sonuçları nasıl bakalım bende şimdi yuruyuse çıkıyorum eşim geldi çocukları ona birakacam
Yeme dostumDukanci arkideslerim sizce aksama krep yapsam icinede kiymali harc yapip sarsam yesem sorun olurmu tereddutte kaldim krep kilo aldrmaz duraklamama sebep olmaz dimimedusa38 @w e n d y
Pumpkinspicelattee
3 hafta dolduysa listeye yarın girebiliyorsun.Yarınki listede verdiğim kilolar görünecek mi yoksa yarın mı başlangıç olacak
Krebi yulaf kepeğiyle yapacaksan bence sorun olmazDukanci arkideslerim sizce aksama krep yapsam icinede kiymali harc yapip sarsam yesem sorun olurmu tereddutte kaldim krep kilo aldrmaz duraklamama sebep olmaz dimimedusa38 @w e n d y
Pumpkinspicelattee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?