- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.321
Bende ilk cok gzel kilo vermistim ama listeye yarnki kilon yazilcak sadece canim benim ole olmustuYarınki listede verdiğim kilolar görünecek mi yoksa yarın mı başlangıç olacak
sen emziriyorsun sana cıssssOvvvv keske ben de olsaydım n
Vay be ne çabuk geçti günler yarın listedeyimmm
csnım geçen haftaki kilo ile bu haftaki kilo farkı alınarak gireceksin listeyeYarınki listede verdiğim kilolar görünecek mi yoksa yarın mı başlangıç olacak
Ben de calismaktan ev işi yapamiyorumAy sorma canım çalışan kadın her zaman süper kadın gözümde ben akşama kadar bitiremiyorum ev işlerini...
Krebi yulaf kepeğiyle yapacaksan bence sorun olmaz
Ama işin iyi tarafı ben dukancı değilim..
Yani sen bana güvenme
Ama ben hesaplamasini bilmiyorumkiiiisen emziriyorsun sana cıssss
csnım geçen haftaki kilo ile bu haftaki kilo farkı alınarak gireceksin listeye
arkadaşlar listeyi ekliyorum yarın lütfen bildirimlerinizi listeye ekleyerek yapın sonra toparlaması zor oluyor
Didemciğim profilindeki cocuklar senin miOlsn cnim cvp verdigin icin saol yinede
Öndeki cadı benim kzim arkadki afacanda grumcemin oglu canmDidemciğim profilindeki cocuklar senin mi
Sen sanki bir cocuğum var demiştin de
Ben mi yanlış hatırladım.
eski kilo-yeni kilo*100/eski kiloAma ben hesaplamasini bilmiyorumkiiii
Öndeki cadı benim kzim arkadki afacanda grumcemin oglu canm
Saol canim yaparim insallah dgru cikar
Aminn canim cumlemizinÇok tatlılar Allah bağışlasın.
Dükan krebi değilmi yap ye ama erken saat yeOlsn cnim cvp verdigin icin saol yinede
teveccühün cnım yetişmeye çalışıyozBen de calismaktan ev işi yapamiyorum
Hem calisip hem ev isi yapan kadinlara ben de hayranim, bakiniz:toplight kaptanimiz :)
canım sen yap zaten biz kontrol ediyoruz yarın bursaya gideceğim öğleden sonra o yüzden erkenden yapın kızlar bildirimi yarın sizden birincilik bekliyom ona göreAma ben hesaplamasini bilmiyorumkiiii
Demekki bende biliyormuşum.Dükan krebi değilmi yap ye ama erken saat ye
Tamam kaptanim ben yaparim gerisi size kalmis ozmanteveccühün cnım yetişmeye çalışıyoz
canım sen yap zaten biz kontrol ediyoruz yarın bursaya gideceğim öğleden sonra o yüzden erkenden yapın kızlar bildirimi yarın sizden birincilik bekliyom ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?