Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım alt listeye matilda34 ekliyecek misiniz

Kaptanım ben yarın müsaitim, yetişmezse hallederiz liste işini, gözün arkada kalmasın

Ay iyi bari kaptanım sevindim. Hehe birincilik getirebilirim o zamann

Olur başka sınırlı izinli yeme ama yulaf kepeği de sınırlı izinliler giriyorum ve en masum hali yogurtta
hmm zero icicektim yaninda nese ayran yaparim bende

Peki bgu 25 dkika yurudum sence aksamda leslie yapimmi odem fln tutarmiyim sence sabaha bide ben ictim sinameki cayini hala bsey yok 1 kupa dahami icsem

Senin dükan sonuçları nasıl bakalım bende şimdi yuruyuse çıkıyorum eşim geldi çocukları ona birakacam

Bi yürüyüşe çıkan da benim :)

Dukanci arkideslerim sizce aksama krep yapsam icinede kiymali harc yapip sarsam yesem sorun olurmu tereddutte kaldim krep kilo aldrmaz duraklamama sebep olmaz dimi medusa38 @w e n d y
Pumpkinspicelattee
Canım Ayşe öğretmenimin dediği gibi sınırlı izinli, günlük yulaf hakkını ye işte, erken kapatalım günü :)

Benim kilo cetvelimde 81.6 yazıyor kaçtım acaba ya @w e n d y morordek nerden bakabiliriz

Canım geçen hafta bildirdiğin kilo baz alınacak ilk giriş kilon değil, kaptanım paylaşmış ya orda yazılı kilon :)

Eki Görüntüle 1903978
Bgunku aksam yemegim kalan kiymada ziyan olmasn 1 kasik yogurtla yiyim dedm

Afiyet olsun didemcim :)

İyi akşamlar hanımlar; bende menümü paylaşayım; saf protein günü 2. Gün

Sabah; 1 yumurta, dukan ekmeği, şekersiz çay

Ara; dukan ekmeği, kiraz sapı çayı

Öğle; haşlama et, yoğurt (azar azar)

Ara; şekersiz sütlü nescafe, şekersiz türk kahvesi

Akşam; balık, acı sos

Akşamı 18.00 itibariyle kapadım

Su; 1,5 lt yatmadan 2 olur
Spor; 50 dk yürüyüş diyelim 1 saatte olabilir :)

nilsub morordek inatettimolacak

Bgunku menum safprotein 4.gun
Kahvalti 12.00
2 dilim jambonlu 2 yumurta
1 bardak form cay

Arada su ve 1kupa yesil cay
1 kupa sinameki cayi

Ogle 16.00
1 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt
Su ve 1kupa yesil cay

Aksam 18.20
1 dukan krepe sarilmis kiymali harc
Kiymali harcin kalaninida yedim resm attim zaten
1kasik yogurt
1 bardak ayran

Su 9 bardak su ictim
Spor 25 dkika yurudum bgun leslie yapmayi dusunuyorum aksam yaparsam yazarim su kiraz sapi ve sinameki icicem yeme icme isini bgunluk kapattim
morordek nilsub toplight inatettimolacak

Saol canim 1 kasik yogurda koyup yemstim gunduz krpede 1 kasik koydum medusa38 krep tarfini yaptim adam akilli bi dukan krep yedim sayesinde :)

@w e n d y canim sence leslie yapimmi yarin tarti gnu odem yapmaz dmi bide sinameki tekrar 1 kupa daha icsemmi kiraz sapida icicem ishal olmim

Çok güzel menü canım, afiyet olsun :)

@w e n d y canim sence leslie yapimmi yarin tarti gnu odem yapmaz dmi bide sinameki tekrar 1 kupa daha icsemmi kiraz sapida icicem ishal olmim

Valla daha saat erken kuzum yap bence zorlamadan kendimi, iç gitsin kız oluver ishal nolcak sanki :) yarın öğleye kadar bi şekilde ödemi atmaya çalışır sonra tartılırsın olmadı :)

Dun yediydim ya ama az ufacik kaselere koymuslar doymadim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…