- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.341
Tamamdir 6 bucukta yesem olurmu snra cok acikiyorumDükan krebi değilmi yap ye ama erken saat ye
Kaptanım alt listeye matilda34 ekliyecek misiniz***5. Takım 489. Etap***
tatlitambak (74,7/
inatettimolacak (72,4/)
w e n d y (63,4/)
keremcemim (75,5/)
toz-pembe (68,5/)
azaydidem (73/)
KumraL_KrakeR (68,8/)
Pdr93 (78,5/ ) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.6, hedef kilosu: 60
5. Takım Ortalama: %0
bsram_ (66,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 15 Ekim, başlangıç kilosu: 68, hedef kilosu: 50
nilsub (78,6/)
ebrusonmez (60,6/)
blanche_ea (58,9/)
btlbetul (67,1/)
morordek (60,5)
toplight (75/)
servey (79 ) 420. etapta hamilelikten dolayı izne ayrılan üye geri döndü
kızlar dilaraprenses ve şekerkız ı listeden çıkardım çünkü hiç uğramıyorlar
Olur başka sınırlı izinli yeme ama yulaf kepeği de sınırlı izinliler giriyorum ve en masum hali yogurttaTamamdir 6 bucukta yesem olurmu snra cok acikiyorum
Kaptanım ben yarın müsaitim, yetişmezse hallederiz liste işini, gözün arkada kalmasınteveccühün cnım yetişmeye çalışıyoz
canım sen yap zaten biz kontrol ediyoruz yarın bursaya gideceğim öğleden sonra o yüzden erkenden yapın kızlar bildirimi yarın sizden birincilik bekliyom ona göre
Enam ama çok saçma o 2 haftada ben 5 kilo verdim ama direk 0 dan başlaması çok sacmaBende ilk cok gzel kilo vermistim ama listeye yarnki kilon yazilcak sadece canim benim ole olmustu
Ay iyi bari kaptanım sevindim. Hehe birincilik getirebilirim o zamannsen emziriyorsun sana cıssss
csnım geçen haftaki kilo ile bu haftaki kilo farkı alınarak gireceksin listeye
arkadaşlar listeyi ekliyorum yarın lütfen bildirimlerinizi listeye ekleyerek yapın sonra toparlaması zor oluyor
hmm zero icicektim yaninda nese ayran yaparim bendeOlur başka sınırlı izinli yeme ama yulaf kepeği de sınırlı izinliler giriyorum ve en masum hali yogurtta
Enam ama çok saçma o 2 haftada ben 5 kilo verdim ama direk 0 dan başlaması çok sacma
Ben eski uyeyim ya ondan heralde ole oldu benim ama senin gecen haftaki kilon kacti canim ona gore hesaplanicakmis heraldeAy iyi bari kaptanım sevindim. Hehe birincilik getirebilirim o zamann
Senin dükan sonuçları nasıl bakalım bende şimdi yuruyuse çıkıyorum eşim geldi çocukları ona birakacam
Canım Ayşe öğretmenimin dediği gibi sınırlı izinli, günlük yulaf hakkını ye işte, erken kapatalım günü :)Dukanci arkideslerim sizce aksama krep yapsam icinede kiymali harc yapip sarsam yesem sorun olurmu tereddutte kaldim krep kilo aldrmaz duraklamama sebep olmaz dimimedusa38 @w e n d y
Pumpkinspicelattee
Saol canim 1 kasik yogurda koyup yemstim gunduz krpede 1 kasik koydumBi yürüyüşe çıkan da benim :)
Canım Ayşe öğretmenimin dediği gibi sınırlı izinli, günlük yulaf hakkını ye işte, erken kapatalım günü :)
Canım geçen hafta bildirdiğin kilo baz alınacak ilk giriş kilon değil, kaptanım paylaşmış ya orda yazılı kilon :)
Afiyet olsun didemcim :)
Bgunku menum safprotein 4.gun
Kahvalti 12.00
2 dilim jambonlu 2 yumurta
1 bardak form cay
Arada su ve 1kupa yesil cay
1 kupa sinameki cayi
Ogle 16.00
1 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt
Su ve 1kupa yesil cay
Aksam 18.20
1 dukan krepe sarilmis kiymali harc
Kiymali harcin kalaninida yedim resm attim zaten
1kasik yogurt
1 bardak ayran
Su 9 bardak su ictim
Spor 25 dkika yurudum bgun leslie yapmayi dusunuyorum aksam yaparsam yazarim su kiraz sapi ve sinameki icicem yeme icme isini bgunluk kapattim
morordek nilsub toplight inatettimolacak
@w e n d y canim sence leslie yapimmi yarin tarti gnu odem yapmaz dmi bide sinameki tekrar 1 kupa daha icsemmi kiraz sapida icicem ishal olmim
Dun yediydim ya ama az ufacik kaselere koymuslar doymadim zatenAy bugün amma yoğun geçti şimdi geldim eve pırasa yemeği yaptım...
Bir kahve yaptım içiyorum birazda yürüyüş yapıcam yağmur yağacak gibi ay bugün kimseyi takip edemedim siz ne yapıyonuz kraker aşuremi yedin kızzzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?