- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.381
Gözün aydın canım. Ama çok içmişin ya mahveder seni25 dakika leslie yapabildim 2.5 lt su ictim 3 kupa kiraz sapi cayi ve 1 kupa sinameki cayi ictim kabizlik sorunum cözüldü
Evet canım
Bende bi elma krom içim şimdi. çok fena oldum kurdum yine belki sabaha çıkarım :)25 dakika leslie yapabildim 2.5 lt su ictim 3 kupa kiraz sapi cayi ve 1 kupa sinameki cayi ictim kabizlik sorunum cözüldü
Hadi ya gercktenmi insallah dedigin gbi olmazGözün aydın canım. Ama çok içmişin ya mahveder seni
Evet yarindanda umitliyim bakalim 4 gunde nekadr gitmis olcak bakalim ben 5+5 yapmaya basladimda ondanBende bi elma krom içim şimdi. çok fena oldum kurdum yine belki sabaha çıkarım :)
Tartıldın mı hiç
Çok iyi cnm hadi hayırlısıEvet yarindanda umitliyim bakalim 4 gunde nekadr gitmis olcak bakalim ben 5+5 yapmaya basladimda ondan
Sen kaç kez gittin sinameki ile wc25 dakika leslie yapabildim 2.5 lt su ictim 3 kupa kiraz sapi cayi ve 1 kupa sinameki cayi ictim kabizlik sorunum cözüldü
İsim olarak bilmem kaptanım bayagdir girmiyordum o tarafa en son üniversiteden arkadasimla canlı müzik dinlemeye gitmistik sizin ev ne taraflardaydi kaptanimcanım takım içi listeye yazılacak listeden ilk çıkış olunca ya da öüsait olunca girecek canım matilda onunla öyle konuştuk zaten
aynen tatlım ya 2. caddede arada bir böyle kutlamalar için takıldığımız bir mekan var belki bilirsin elpaso ordaydık öğle tatili olunca sakin bir yer fena değil
Mecburen mısafırlıge gıttık bu aksam10 da 2 yumurtalı peynırli omlet,3cevız,1b sut
11.30 da yesılcay
2.30da 4kofte, chaili yoğurt
7.30 da 1 balık
Aksam sade tkahvesi
3 lt su
Gun boyu rezene
Menum bu
Tartı önü hiç iyi etmedin hemde gece gece :)Eki Görüntüle 1904112
Bugun gıttıgımız yerdekı ıkramlar hakkında ufak bır fragman gostereyım özellikle baklavaya ıcım gıttı
Caktırmadan cektımTartı önü hiç iyi etmedin hemde gece gece :)
Bu arada gittiğin yerdeki mamalar ın fotosunu çekerkerken nediyo sun
Yiyemiyorum ama arada bakmak için çekebilirmiyim mi :)))
Bi yakalansaydınCaktırmadan cektım
Arada bakmak için cektım canım cekınce bakarım dıye dusundum derımBi yakalansaydın
Yazık hepimiz öyleyiz cnm üzülme :))Arada bakmak için cektım canım cekınce bakarım dıye dusundum derım(fakirım ben )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?